scarface Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 φυσικά είναι και το http://www.xalara.info
pOLoS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 η τελευταία μου δημιουργία σε joomla www.pamebouzoukia.gr
electr@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Από τα πολλά που έχω φτιάξει, αυτό θεωρώ αυτή τη στιγμή πιο καλό http://www.agios-andreas.gr Αν και αυτές τις μέρες δουλεύω το καμάρι μου... σύντομα κοντά σας... Συγχαρητήρια πρώτα για το site σου! Έχω κάποιες απορίες...Το κεντρικό menu(Κεντρική,Σύλλογος...) με τα drop-down πως το έκανες?Κατέβασα το extended menu ωστόσο δεν κατάφερα να το κάνω όπως εσύ.Την σελίδα σου την έκανες εξολοκλήρου με modules extensions και plugins ή έγραψες και κώδικα? Μ'άρεσε επίσης και η δομή της σελίδας.Θα μπορούσες να μου πεί πια ήταν τα βήματα για το στήσιμότ της? Ελπίζω οι απορίες μου να μην είναι χαζές.Σημειώνω ότι είμαι αρχάρια αλλά ξέρω τα βασικά από html,php,css.Δεν έχω ξαναδουλέψει με joomla.Το joomla που έχω είναι η έκδοση 1.5.
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια πρώτα για το site σου! Έχω κάποιες απορίες...Το κεντρικό menu(Κεντρική,Σύλλογος...) με τα drop-down πως το έκανες?Κατέβασα το extended menu ωστόσο δεν κατάφερα να το κάνω όπως εσύ.Την σελίδα σου την έκανες εξολοκλήρου με modules extensions και plugins ή έγραψες και κώδικα? Μ'άρεσε επίσης και η δομή της σελίδας.Θα μπορούσες να μου πεί πια ήταν τα βήματα για το στήσιμότ της? Ελπίζω οι απορίες μου να μην είναι χαζές.Σημειώνω ότι είμαι αρχάρια αλλά ξέρω τα βασικά από html,php,css.Δεν έχω ξαναδουλέψει με joomla.Το joomla που έχω είναι η έκδοση 1.5. Αρχικά να πω ότι από τον Μάιο έχω αποχωρήσει από τον σύλλογο και τους έχω αφήσει την σελίδα. Πλέον δεν μπλέκομαι καθόλου με αυτήν, ούτε ανανεώνω ούτε τίποτα. Αν την είχες δει στα ντουζένια της ήταν ακόμα πιο ζωντανή. Anyway, το menu όπως έχω ξανά πει είναι suckerfish και με την κλασσική δομή. Δεν είναι εξολοκλήρου modules, ωστόσο το ποσοστό του κώδικα είναι μηδαμινό. Τα βήματα για το στήσιμο ήταν απλά για μένα, σκέφτηκα πως θα ήθελα να είναι μία ιστοσελίδα αθλητικού συλλόγου... πως θα ήταν πιο σωστό για μένα δηλαδή. Από εκεί και πέρα, επειδή ήταν όλη δική μου δουλειά και ενημέρωση δεν "ξέφυγε" πουθενά από τις γραμμές μου. Μπορεί να ήταν χόμπι αλλά ξόδεψα αρκετές ώρες πάνω της. πχ αν δεις τους παίκτες (ανδρικό και παιδικό) έφαγα πάρα πολλές μέρες και δοκίμασα πάρα πολλούς τρόπους μέχρι να με ικανοποιήσει κάτι. Ήθελα οι παίκτες να εμφανίζονται ομαδικά έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα. Οι ερωτήσεις σου δεν είναι χαζές. Απλά εικάζω ότι βλέπεις μια τελειωμένη σελίδα και λίγο πελαγώνεις. Δεν είναι έτσι όμως. Βήμα βήμα θα την κάνεις, θα αλλάξεις και κάτι που δεν σου "έκατσε" καλά και φυσικά θα μάθεις από τα λάθη σου. Εγώ είχα αρκετές ιδέες που εγκατέλειψα για διαφόρους λόγους (έλλειψη χρόνου, μη συμμετοχή επισκεπτών, έλλειψη αρθρογράφων κτλ)
electr@ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι αγχώδης τύπος και έτσι όπως είδα την σελίδα σου και ενθουσιάστηκα και αγχώθηκα, και αυτό γιατί η σελίδα που θα φτιάξω είναι μέρος της πτυχιακής μου και έχω περιορισμένο χρόνο στο να την τελειώσω. Την αρχική σου σελίδα πώς την χώριισες σε τμήματα?Βασικά τι είναι menus? Καλή συνέχεια!
dkostoudis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έφτιαξα αυτό μιας και δεν είμαι τις html ,css ktlp αποφάσισα να χρησιμοποιήσω joomla για το site http://www.e-tutorials.gr/
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Την αρχική σου σελίδα πώς την χώριισες σε τμήματα?Βασικά τι είναι menus? Η αρχική σελίδα έχει την μορφή blog/ιστολογίου, δηλαδή το πιο πρόσφατο άρθρο ασχέτου κατηγορία εμφανίζεται πάνω και ακολουθούν τα παλιότερα. Menus είναι τα link με τα οποία κινήσε μέσα στην σελίδα (πχ αρχική, ανδρικό, ακαδημία κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα