Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 http://www.blackouteurope.eu/ Δεν μπορώ να ξέρω αν αληθευει η είδηση αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο μιλαμε για μεγάλο πισωγύρισμα..
Αδμιν Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ψηφιζουν οι Ευρωβουλευτες μας για αυτο το νομοσχεδιο; Για να στειλω μερικα επισημα emails...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εχμ, ναι οσοι ειναι εκει (πάσχα βλέπεις) Θα ψηφισει ο Μαυρομάτης κλπ... χαχαχααχα Νταξ, σιγουρα ειναι υπερβολικο το κείμενο αλλά δεν θα μου αρεσε μια εξελιξη σαν αυτη..
nickarmy Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αν τους στο στειλω CC θα παρεξηγηθουν; τι είναι αυτό ? γιατι ειδη εχει γινει ( σε χωρες εκτος ευρωπαική έννωσης) υπάρχουν βεβεαια απο τη ξερω καποια κόλπα για να μπορεις να πάς και πάλι (μετατροπη link,δεν ειμαι σιγουρος)
dark_banishing Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Γράψαμε με τον τεο ένα mail για να στείλετε στους ευρωβουλευτές. Είναι μετάφραση από το αγγλικό με μερικές προσθήκες. Το πρώτο κομμάτι μπορείτε να το στείλετε στους φίλους σας για να διαδoθεί και το δεύτερο το στέλνετε στις διευθύνσεις που συγκεντρώσαμε (οι διευθύνσεις είναι στο attachment). Το κείμενο είναι open source Αν θέλει κάποιος μπορεί να το βελτιώσει και να το κάνει ξανά ποστ για να το έχουμε όλοι. 1)----------------------------------------------------------------------------------- Το ανοιχτό Διαδίκτυο στην Ευρώπη απειλείται. Στις 5 Μαΐου 2009 πρόκειται να περάσει από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μια σειρά από τροποποιήσεις οι οποίες θα περιορίσουν την ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και, κατ’ επέκταση, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών στο μοναδικό μέσο στο οποίο έχει πρόσβαση με ενεργό ρόλο μια εξαιρετικά μεγάλη μερίδα πολιτών. Για περισσότερες πληροφορίες για τις τροποποιήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο http://www.blackouteurope.eu/ . Το νέο μέτρο σας αφορά. Ως υπεύθυνο πολίτη, σας καλούμε να επικοινωνήσετε με τους ευρωβουλευτές μας σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας και μη ανοχής απέναντι σ’ αυτές τις τροποποιήσεις. Παρακάτω παρατίθενται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Ελλήνων ευρωβουλευτών, ταξινομημένες με βάση την ευρωομάδα (PPE-DE, PSE, GUE/NGL, IND/DEM). Στη συνέχεια, παρατίθεται ένας ενδεικτικός σκελετός του e-mail διαμαρτυρίας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούσιο ή τροποποιημένο για να επικοινωνήσετε με τους ευρωβουλευτές. Εδώ προσθέστε τις διευθύνσεις που είναι είναι στο attachment. Σας καλούμε να επικοινωνήσετε με όσο το δυνατόν περισσότερους από τους παραπάνω ευρωβουλευτές μπορείτε, ώστε να γίνει σαφές πως τέτοιου είδους ρυθμίσεις δε θα γίνονται δεκτές από τους πολίτες της ΕΕ. Σας καλούμε, επίσης, να ενημερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους γνωστούς σας σχετικά με τις εν λόγω ρυθμίσεις (και το ρόλο τους) και να τους προτρέψετε να διαμαρτυρηθούν με τη σειρά τους. Ακολουθεί ένας ενδεικτικός σκελετός του μηνύματος διαμαρτυρίας που καλείστε να στείλετε. 2)----------------------------------------------------------------------------------- Αξιότιμη/ε κυρία/κύριε Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο Telecoms Package το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 5 Μαΐου 2009. Ανησυχώ σοβαρά ότι οι αλλαγές που προτείνονται θα βλάψουν πολύ σοβαρά τη ζωή των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβάνομαι ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει την εισαγωγή αλλαγών στο νόμο, οι οποίες θα επηρεάσουν την πρόσβαση μου στο διαδίκτυο, και θα περιορίσουν η θα θέσουν προϋποθέσεις στην δυνατότητα μου να έχω πρόσβαση σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Καθημερινά χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να εργαστούμε, να ερευνήσουμε, να πραγματοποιήσουμε αγορές, να ακούσουμε μουσική καθώς και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας και τις οικογένειες μας, να κλείσουμε εισιτήρια, να επιλέξουμε τις διακοπές μας, να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντα μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Οι αλλαγές που προτείνονται θα επιτρέψουν στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών Internet (ISP) να μας προσφέρουν περιορισμένες υπηρεσίες. Οι αλλαγές αυτές θα πλήξουν την καθημερινότητα των πολιτών της ΕΕ, την ευκολία στις εμπορικές συναλλαγές, την οικονομία κατ’ επέκταση, τη δυνατότητα στην ελεύθερη πληροφόρηση, στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και στην ελευθερία λόγου γενικότερα. Με αυτό το email μου, ζητάω από εσάς, ως εκλεγμένο εκπρόσωπο μου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να ψηφίσετε υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μου για ένα ελεύθερο διαδίκτυο. Καθώς ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία, χρειάζεται να συζητήσουμε ανοιχτά για αυτά τα θέματα και να ξεκαθαρίσουμε τις αρχές που θα διέπουν την κοινωνία του διαδικτύου. Παρακαλώ υποστηρίξτε μόνο τροποποιήσεις οι οποίες διαφυλάσσουν απόλυτα τα δικαιώματα μου για ελεύθερη πρόσβαση και διακίνηση περιεχομένου, υπηρεσιών και εφαρμογών και απορρίψετε το κείμενο το οποίο αναφέρεται σε «νόμιμο περιεχόμενο» (lawful content) ή «εφαρμογή περιορισμών» (placing limitations, restrictions, or conditions) στην πρόσβαση μου στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα θα ήθελα να υπερασπιστείτε το δικαίωμα μου να χρησιμοποιώ ελεύθερα το διαδίκτυο και να εξασφαλίσετε ότι όλες οι ιστοσελίδες και υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες. Θα ήθελα, επίσης, να σας διαβεβαιώσω υπεύθυνα πως οποιαδήποτε ομάδα της οποίας οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής ταχθεί κατ’ οποιονδήποτε τρόπο κατά της ελευθερίας μου (όπως αυτή προκύπτει από την ελεύθερη και απρόσκοπτη χρήση του Διαδικτύου με τον τρόπο που εγώ επιθυμώ), δε θα πρέπει να ελπίζει ούτε σε τωρινή ούτε σε μελλοντική ψήφο μου σε οποιεσδήποτε ευρωεκλογές, καθώς και στην ψήφο όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων μπορώ να ενημερώσω για το ρόλο αυτής της άκρως επικίνδυνης για τα δικαιώματά μου σειράς τροποποιήσεων. Με εκτίμηση,
teo64x Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Η ιδέα είναι: 1. Παίρνουμε τις διευθύνσεις από το attachment και τις βάζουμε στη θέση του σπόιλερ στο μέρος 1. 2. Μετά, παίρνουμε το μέρος 1 και το μέρος 2 και τα στέλνουμε όλα μαζί στους γνωστούς μας (με e-mail λογικά), καλώντας τους να απομονώσουν το μέρος 2 (το template), να το τροποποιήσουν (αν θέλουν) και να το στείλουν στις διευθύνσεις που αναφέρονται. 3. ?????? 4. PROFIT! Ό,τι δείτε που δεν κάθεται καλά, προτείνετέ το για αλλαγή.
Αδμιν Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αξιότιμη/ε κυρία/κύριε Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο Telecoms Package το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 5 Μαΐου 2009. Ανησυχώ σοβαρά ότι οι αλλαγές που προτείνονται θα βλάψουν πολύ σοβαρά τη ζωή των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιλαμβάνομαι ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει την εισαγωγή αλλαγών στο νόμο, οι οποίες θα επηρεάσουν την πρόσβαση μου στο διαδίκτυο, και θα περιορίσουν η θα θέσουν προϋποθέσεις στην δυνατότητα μου να έχω πρόσβαση σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Καθημερινά χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να εργαστούμε, να ερευνήσουμε, να πραγματοποιήσουμε αγορές, να ακούσουμε μουσική καθώς και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας και τις οικογένειες μας, να κλείσουμε εισιτήρια, να επιλέξουμε τις διακοπές μας, να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντα μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Οι αλλαγές που προτείνονται θα επιτρέψουν στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών Internet (ISP) να μας προσφέρουν περιορισμένες υπηρεσίες. Οι αλλαγές αυτές θα πλήξουν την καθημερινότητα των πολιτών της ΕΕ, την ευκολία στις εμπορικές συναλλαγές, την οικονομία κατ’ επέκταση, τη δυνατότητα στην ελεύθερη πληροφόρηση, στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και στην ελευθερία λόγου γενικότερα. Με αυτό το email μου, ζητάω από εσάς, ως εκλεγμένο εκπρόσωπο μου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, να ψηφίσετε υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μου για ένα ελεύθερο διαδίκτυο. Καθώς ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία, χρειάζεται να συζητήσουμε ανοιχτά για αυτά τα θέματα και να ξεκαθαρίσουμε τις αρχές που θα διέπουν την κοινωνία του διαδικτύου. Παρακαλώ υποστηρίξτε μόνο τροποποιήσεις οι οποίες διαφυλάσσουν απόλυτα τα δικαιώματα μου για ελεύθερη πρόσβαση και διακίνηση περιεχομένου, υπηρεσιών και εφαρμογών και απορρίψετε το κείμενο το οποίο αναφέρεται σε «νόμιμο περιεχόμενο» (lawful content) ή «εφαρμογή περιορισμών» (placing limitations, restrictions, or conditions) στην πρόσβαση μου στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα θα ήθελα να υπερασπιστείτε το δικαίωμα μου να χρησιμοποιώ ελεύθερα το διαδίκτυο και να εξασφαλίσετε ότι όλες οι ιστοσελίδες και υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες. Θα ήθελα, επίσης, να σας διαβεβαιώσω υπεύθυνα πως οποιαδήποτε ομάδα της οποίας οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής ταχθεί κατ’ οποιονδήποτε τρόπο κατά της ελευθερίας μου (όπως αυτή προκύπτει από την ελεύθερη και απρόσκοπτη χρήση του Διαδικτύου με τον τρόπο που εγώ επιθυμώ), δε θα πρέπει να ελπίζει ούτε σε τωρινή ούτε σε μελλοντική ψήφο μου σε οποιεσδήποτε ευρωεκλογές, καθώς και στην ψήφο όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων μπορώ να ενημερώσω για το ρόλο αυτής της άκρως επικίνδυνης για τα δικαιώματά μου σειράς τροποποιήσεων. Πολυ soft βγηκε το δικο μου Επρεπε να περιμενω πριν το στειλω...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 To σωστο ειναι να στειλουμε αν θελεις ψηφο στις Ευρωεκλογες ξερ'ς...
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καθημερινά χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να εργαστούμε, να ερευνήσουμε, να πραγματοποιήσουμε αγορές, να ακούσουμε μουσική καθώς και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας και τις οικογένειες μας, να κλείσουμε εισιτήρια, να επιλέξουμε τις διακοπές μας, να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντα μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Γιατί δε βλέπω πουθενά το ο,τι θες να κατεβάζεις αβέρτα από πειρατικές ιστοσελίδες τσόντες, ταινίες και μουσική;Μήπως προσπαθούν να προφυλάξουν κάποιοι τα πνευματικά τους δικαιώματα μέσω του νόμου αυτού;Δε το παίζω καλός απλά λέω ρε παιδί μου τώρα.Πάντως αμφιβάλλω αν θα γίνει κάποια αλλαγή.
Αδμιν Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 @slygeo87: http://www.blackouteurope.eu/act/why-act.html
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 The excuse is to control the flow of music, films and entertainment content against the alleged piracy by downloading for free, using P2P file-sharing. However, the real victims of this plan will be all Internet users and the democratic and independent access to information, culture and goods. Το διάβασα, και βρίσκω την δικαιολογία τους αρκετά πειστική θα έλεγα.
teo64x Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 slygeo87, θα παρακαλούσα εντελώς φιλικά, αν δε σε εκφράζει για οποιονδήποτε λόγο η εν λόγω κίνηση να μην της δώσεις περισσότερη σημασία. Νομίζω πως μια αντιπαράθεση δε θα προσέφερε κάτι, ειδικά αν κλειδωνόταν ένα thread που αφορά ένα αρκετά σημαντικό (για πολλούς) θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.