Προς το περιεχόμενο

Ολική Αναβάθμιση Pc

Jamat0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγνώμη που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά από χθες προσπαθώ να Συνθέσω και να φτιάξω ένα καλό Pc.Έχω Συνθέσει πάρα πολλούς από χθες και τώρα δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω αλλά σε αυτό θα με βοηθήσετε και εσείς ε;

Σας δίνω έναν από τους πολλούς που έχω σύνθεση μέχρι τώρα:

1η Σύνθεση Pc:

Επεξεργαστής:

Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Box)

Motherboard:

Gigabyte GA-EP43 S3L (s775, DDR2, P43)

Μνήμη Ram:

4* Transcend 2GB DDR2-800 Ram Dimm (PC2 6400, 5-5-5-18, JM800QLU-2G)

Κάρτα γραφικών:

Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB) ή TwinTech 9800GT SVGA (PCI-Experss, HDMI, 512MB) Ποια από της 2 να πάρω;

Τροφοδοτικό:

L&C 600W

Σκληρός δίσκος:

Hitachi 640GB HDD (Cache 16MB, 7200rpm, Sata II, HIT-HDT0A38114/SP)

Οπτικά μέσα:

Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Sata, Dual Layer ReWriter, Bulk)

Αν δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη σύνθεση προτείνετε μου και εσείς καμιά μέχρι 550 – 570 euro αν δεν σας αρέσει θα σας βάλω και της άλλες συνθέσεις που έκανα μέχρι τώρα αλλά προτείνετε μου και εσείς καμιά σύνθεση.

Εμένα ρωτάς αν έχω κοιτάξει την τιμή γιατί αν λες εμένα εγώ την κοίταξα. Και μου βρήκε γύρο στης 560 από το πλαίσιο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μετά από το post σου είναι το post του eSata...

...μάντεψε σε ποιον πήγαινε η ερώτησή μου :o

Τωρα προσθεσες το eSATA μπροστα :P

Αλλα και παλι ο eSATA για τη 4850 λεει νομιζω που ειναι και φτηνη

Επισης φιλε μου γιατι να βαλεις 8 γιγα ραμ??? Υπερβολικο δεν ειναι??

4 γιγα ειναι μια χαρα . Αυτες ειναι ο,τι πρπει --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175688&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

Δημοσ.

Τελικά μόλις έφυγε ο Τεχνικός Pc που έφερα για να μου πει και αυτός την γνώμη του για την αναβάθμιση και μου είπε να κάνω αυτήν την αναβάθμιση και ότι με αυτήν θα είμαι εντάξει:

Επεξεργαστής:

Intel Dual Core E5200 (s775, 2.50 GHz, Cache 1MB x 2, Tray)

Motherboard:

Gigabyte GA-EP45 UD3L (s775, DDR2, P45)

Μνήμη Ram:

Κάρτα γραφικών:

TwinTech 9800GT SVGA (PCI-Experss, HDMI, 512MB)

Τροφοδοτικό:

L&C 600W

Σκληρός δίσκος:

Western Digital Caviar Green 1TB HDD (16MB Cache, Sata 2, WD10EACS)

Οπτικά μέσα:

Εσείς τι λέτε καλή αναβάθμιση μου πρότεινε;

• Super Moderators
Δημοσ.
Τωρα προσθεσες το eSATA μπροστα :P

Αλλα και παλι ο eSATA για τη 4850 λεει νομιζω που ειναι και φτηνη

Επισης φιλε μου γιατι να βαλεις 8 γιγα ραμ??? Υπερβολικο δεν ειναι??

4 γιγα ειναι μια χαρα . Αυτες ειναι ο,τι πρπει --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175688&page=2&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

ε ναι αφού πρέπει να γράφω και τα αυτονόητα :o

φτηνή είναι αλλά βγαίνει εκτός ορίου...

Τελικά μόλις έφυγε ο Τεχνικός Pc που έφερα για να μου πει και αυτός την γνώμη του για την αναβάθμιση και μου είπε να κάνω αυτήν την αναβάθμιση και ότι με αυτήν θα είμαι εντάξει:

Επεξεργαστής:

Intel Dual Core E5200 (s775, 2.50 GHz, Cache 1MB x 2, Tray)

Motherboard:

Gigabyte GA-EP45 UD3L (s775, DDR2, P45)

Μνήμη Ram:

Κάρτα γραφικών:

TwinTech 9800GT SVGA (PCI-Experss, HDMI, 512MB)

Τροφοδοτικό:

L&C 600W

Σκληρός δίσκος:

Western Digital Caviar Green 1TB HDD (16MB Cache, Sata 2, WD10EACS)

Οπτικά μέσα:

Εσείς τι λέτε καλή αναβάθμιση μου πρότεινε;

με τπτ αυτόν το δίσκο αν είναι να του έχεις windows πάνω...

καλύτερα 4850 αντί για 9800GT...

τα 8gb ram τι τα θες?

Δημοσ.

Ειναι και μαστορας ε ??? Ντροπη του !!! :P

Αυτη εδω η νεα συνθεση που εφτιαξα μολις τωρα τα σπαει και ειναι ακριβως στα λεφτα σου

Δε νομιζω σε αυτα τα λεφτα να βρεις κατι καλυτερο. Πιστεψε με

post-76051-129063002477_thumb.jpg

Δημοσ.
ε ναι αφού πρέπει να γράφω και τα αυτονόητα :o

φτηνή είναι αλλά βγαίνει εκτός ορίου...

με τπτ αυτόν το δίσκο αν είναι να του έχεις windows πάνω...

καλύτερα 4850 αντί για 9800GT...

τα 8gb ram τι τα θες?

Για ποιόν δίσκο μιλάς ;Αν μιλάς για τον Σκληρό Δίσκο γιατί λες με τίποτα αυτόν το δίσκο αν είναι να του έχεις windows πάνω για ποιόν λόγω το λες αυτό;

Καλύτερα 4850 αντί για 9800GT γιατί; Εμένα ο Τεχνικός Pc μου είπε ότι η κάρτες NVIDIA είναι πάντα καλύτερες από της κάρτες ATI.

Τα 8Gb Ram τι τα θες; Τα θέλω για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα και να μην κολλάει με τίποτα το Pc μου

Προς Φίλο alexis333:

Πως όμως θα υποστηρίξει την κάρτα γραφικών DDR5 η Motherboard που δέχεται μόνο DDR2;

Δημοσ.
Προς Φίλο alexis33:

Πως όμως θα υποστηρίξει την κάρτα γραφικών DDR5 η Motherboard που δέχεται μόνο DDR2;

Xαχα καλο !!!!!! :-D

Δεν εχει σημασια αυτο. DDR2 δεχεται μονο στις τις μνημες Ram. Για την καρτα γραφικων δεν παιζει κανενα ρολο αυτο. Εξαλου εχεις δει καμια μητρικη με υποστηριξη DDR5 ??? :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Για ποιόν δίσκο μιλάς ;Αν μιλάς για τον Σκληρό Δίσκο γιατί λες με τίποτα αυτόν το δίσκο αν είναι να του έχεις windows πάνω για ποιόν λόγω το λες αυτό;

Καλύτερα 4850 αντί για 9800GT γιατί; Εμένα ο Τεχνικός Pc μου είπε ότι η κάρτες NVIDIA είναι πάντα καλύτερες από της κάρτες ATI.

Τα 8Gb Ram τι τα θες; Τα θέλω για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα και να μην κολλάει με τίποτα το Pc μου

Προς Φίλο alexis33:

γιατί είναι στις 5400rpm και πιο αργός από τους υπόλοιπους...

sorry αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση λέει μλκιες...

και με τα 4gb δεν πρόκειται ναι "κολάει"...

δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η μνήμη της κάρτας γραφικών με την μητρική και την ram που δέχεται...

Δημοσ.

Καταρχάς ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους σας γιατί ασχοληθήκατε πραγματικά με ότι σας ζήτησα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!!!!!!

Έκανα μια νέα σύνθεση που νομίζω ότι μου έρχεται γάντι και από άποψη χρημάτων και από άποψη παραγωγικότητας του συστήματος έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ.

Δείτε την σε εικόνα αυτή τη φορά:;););););)

post-132604-129063002498_thumb.jpg

Δημοσ.

Oχι ρε φιλε γιατι γυρισες παλι στα στη 9800???

Ξεκολλα. Αφου ολοι σου λεμε να παρεις Ati 4870 ή εστω 4850

Η συνθεση που σου εφτιαξα πιο πανω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις στα λεφτα αυτα που δινεις

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θέλεις Intel; Στα ίδια χρήματα, η AMD προσφέρει ισχυρότερες CPUs.

Γιατί επιμένεις στην nVIDIA; Εδώ και αρκετό καιρό οι λύσεις της ATi είναι πολύ πιο ισχυρές στην ίδια κατηγορία τιμής.

Το 600άρι τροφοδοτικό είναι πολύ.

Δημοσ.

Επειδή πιστεύω ότι ξέρετε πολύ καλά από Pc για αυτό σας ρωτάω έκανα μια νέα σύνθεση Pc στην νέα σύνθεση που έκανα συμβουλεύτηκα όλους εσάς και πιστεύω το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο;);););)!!!Πείτε μου και εσείς εγώ νομίζω πως τώρα έκανα πολύ καλή δουλειά στην νέα σύνθεση μου εσείς τη λέτε;

Ότι δεν σας αρέσει πείτε το μου εγώ πάντως νομίζω ότι για τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι η καλύτερη σύνθεση που μπορώ να κάνω;);););)!!!Αν έχετε άλλη γνώμη πείτε μου.

Και μια ερώτηση:

Η Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB) σε ποια κάρτα της Nvidia αντίστοιχη;

Δείτε εδώ την νέα σύνθεση:

post-132604-129063002528_thumb.jpg

Δημοσ.
Επειδή πιστεύω ότι ξέρετε πολύ καλά από Pc για αυτό σας ρωτάω έκανα μια νέα σύνθεση Pc στην νέα σύνθεση που έκανα συμβουλεύτηκα όλους εσάς και πιστεύω το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο;);););)!!!Πείτε μου και εσείς εγώ νομίζω πως τώρα έκανα πολύ καλή δουλειά στην νέα σύνθεση μου εσείς τη λέτε;

Ότι δεν σας αρέσει πείτε το μου εγώ πάντως νομίζω ότι για τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι η καλύτερη σύνθεση που μπορώ να κάνω;);););)!!!Αν έχετε άλλη γνώμη πείτε μου.

Και μια ερώτηση:

Η Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB) σε ποια κάρτα της Nvidia αντίστοιχη;

Δείτε εδώ την νέα σύνθεση:

To γυρισαμε σε Amd τελικα φιλε μου?? Πως κι ετσι??

Επειδη πιστευω πως το τροφοδοτικο ειναι απο τα πιο σημανττικα πραγματα ενος υπολογιστη θα σου ελεγα να διαλεξεις αλλο. Μαπα (με το συμπαθιο κι ολας) ειναι το Chieftec

H Gts 250 ειναι περιπου ιδια με την Ati 4850

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...