ntg_net Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Yπαρχει τιποτα σε joomla ή και οτι αλλο για βαση δεδομενων για επισκευες ? Δηλαδη να εχει τις φορμες ετοιμες για εισαγωγη δεδομενων - επισκευων , να βλεπω ιστορικο , τηλεφωνα και αλλες πληροφοριες ?
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δεν έχω πέσει πάνω σε κανένα τόσο καιρό. Ένα crm δεν θα βοηθούσε; Θέλει λίγο δουλίτσα μέχρι να το στρώσεις όπως ακριβώς το θέλεις αλλά είναι στο κλίμα που ψάχνεις νομίζω
Blondeamon Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Υπάρχει το SOBI σε joomla που κάνει θαύματα. google it
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Το Sobi δεν νομίζω να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει ο φίλος (εκτός και αν άλλαξε τόσο πολύ από την τελε φορά που το παίδευα) Αν κατάλαβα καλά δεν θέλει να κατηγοριοποιήσει τους πελάτες αλλά να κρατήσει αναλυτικά στοιχεία και ιστορικό... ότι κάνουν τα crm δηλαδή. (κρατάω 2 επιφυλάξεις για το αν κατάλαβα καλά και για το αν άλλαξε τόσο πολύ το SOBI2)
ntg_net Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Οτι ειναι ας ειναι free . crm free υπαρχουν να κανουν αυτο που θελω ? Αν ναι ποια ειναι αυτα ? Ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Στο link που σου δίνω έχει πολλά free. Βέβαια αυτό που ακούω συχνά είναι το JForce αλλά είναι commercial...
ntg_net Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Υπάρχει το SOBI σε joomla που κάνει θαύματα. google it τι ειναι αυτο ? template για joomla ?
Blondeamon Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Bάση δεδομένων για το joomla, πλήρως παραμετροποιήσιμη φτιάχνοντας την δικιά σου φόρμα με στοιχεία πιου θέλεις.
ntg_net Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Bάση δεδομένων για το joomla, πλήρως παραμετροποιήσιμη φτιάχνοντας την δικιά σου φόρμα με στοιχεία πιου θέλεις. Απο που και πως την περναω , εβαλα apache , mysql , php και εκανα εγκατασταση την τελαυταια εκδοση απο joomla . Αλλα δεν ξερω πως το κανω εισαγωγη και απο που 8α το κατεβασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.