Προς το περιεχόμενο

joomla - pos

ntg_net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει τιποτα σε joomla ή και οτι αλλο για βαση δεδομενων για επισκευες ?

Δηλαδη να εχει τις φορμες ετοιμες για εισαγωγη δεδομενων - επισκευων , να βλεπω ιστορικο , τηλεφωνα και αλλες πληροφοριες ?

Δημοσ.

Δεν έχω πέσει πάνω σε κανένα τόσο καιρό. Ένα crm δεν θα βοηθούσε; Θέλει λίγο δουλίτσα μέχρι να το στρώσεις όπως ακριβώς το θέλεις αλλά είναι στο κλίμα που ψάχνεις νομίζω

Δημοσ.

Το Sobi δεν νομίζω να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει ο φίλος (εκτός και αν άλλαξε τόσο πολύ από την τελε φορά που το παίδευα)

Αν κατάλαβα καλά δεν θέλει να κατηγοριοποιήσει τους πελάτες αλλά να κρατήσει αναλυτικά στοιχεία και ιστορικό... ότι κάνουν τα crm δηλαδή.

(κρατάω 2 επιφυλάξεις για το αν κατάλαβα καλά και για το αν άλλαξε τόσο πολύ το SOBI2)

Δημοσ.

Οτι ειναι ας ειναι free . crm free υπαρχουν να κανουν αυτο που θελω ?

Αν ναι ποια ειναι αυτα ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Στο link που σου δίνω έχει πολλά free. Βέβαια αυτό που ακούω συχνά είναι το JForce αλλά είναι commercial...

Δημοσ.
Υπάρχει το SOBI σε joomla που κάνει θαύματα.

google it

τι ειναι αυτο ? template για joomla ?

Δημοσ.
Bάση δεδομένων για το joomla, πλήρως παραμετροποιήσιμη φτιάχνοντας την δικιά σου φόρμα με στοιχεία πιου θέλεις.

Απο που και πως την περναω , εβαλα apache , mysql , php και εκανα εγκατασταση την τελαυταια εκδοση απο joomla . Αλλα δεν ξερω πως το κανω εισαγωγη και απο που 8α το κατεβασω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...