wgibson Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 περιεργος τιτλος, περιεργο θεμα το λαπτοπ της αδερφης μου με XP home edition sp3 επειτα απο μια μεγαλη περιπετεια με vundo trojan , virtumonde κλπ παρουσιαζει το εξης θεμα : ο σκληρος δισκος φαινεται στο bios και My computer αλλα οχι στην διαχείριση δισκων (disk management ), ενω δουλευει κανονικα ο δισκος οταν τον ανοιγω απο το My computer επισης οταν συνδεω αφαιρουμενο μεσο αποθηκευσης πχ usb stick ή memory card αναγνωριζεται απο τα windows αλλα δεν φαινεται πουθενα ουτε στην διαχειριση δισκων ουτε στο my computer επιπλεον το diskkeeper που της εχω βαλει οταν παταω να κανει analyze στο δισκο , βγαζει error , δεν βρισκει τον δισκο πραφανως... επισης δεν μπορει να γινει checkdisk απο τις ιδιοτητες του σκληρου δισκου.. μολις δοκιμασα το hdtune και βγαζει μήνυμα "no disks found" εχετε καμια ιδεα ??? σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μοιάζει λίγο FUBAR η κατάσταση. Μου μυρίζει...φορματίνι (κατά το «τιρινίνι» )
wgibson Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 με καμια εγκατασταση μονο των βασικων αρχειων windows σωζεται τιποτα?? και δεν ειμαστε και για φορματ τωρα..... σε ευχαριστω παντως
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ναι, αν κάνεις boot από το δισκάκι των Windows, υπάρχει η δυνατότητα Repair μίας υπάρχουσας εγκατάστασης. Ίσως να κάνει δουλειά...
duffyduck Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αφου μιλας για φορητο, ψαξε μηπως σονοδευόταν απο recovery/repair cd. διαφορετικα το format είναι απαραιτητο.
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 με καμια εγκατασταση μονο των βασικων αρχειων windows σωζεται τιποτα??και δεν ειμαστε και για φορματ τωρα..... χα ...Τα windows πολλοί εμίσησαν - το φορμάτ ουδείς...... Δεν έχει "δεν είμαι για φορμάτ". Για φορμάτ να είσαι έτοιμος "όλη την ώρα", και να είσαι πάνω απ' όλα έτοιμος παίρνοντας ένα image το partition με τα windows, κάθε φορά που έχεις "στήσει" (με όλα τα προγράμματα του μπλαμπλαμπλα) ένα λειτουργικό. Από 'κει και πέρα, όντως..."περίεργο" το πρόβλημα (ο ιός πρέπει να έκανε πάρτυ), και δε νομίζω και 'γω να έχεις άλλες επιλογές από αυτές που σου πρότειναν και οι από πάνω. Αν είσαι τυχερός και δουλέψει κάτι από αυτά.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.