Προς το περιεχόμενο

αγορα dreambox

ksideras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελο να αγορασω εναν αποκωδικοποιητη εναν dreambox dm500s κλωνο taiwan ι china εχουν καμια διαφορα εκτος απο τιν ΕΓΓΥΗΣΗ

Δημοσ.

Απ'οσο λενε εχουν διαφορα στην ποιοτητα των υλικων . Αλλα κλωνος σιγουρα δεν θα σου βγει καλο μηχανημα. Γιατι δεν πας να παρεις εναν κανονικο να κανεις τη δουλεια σου σωστα παντα;

Δημοσ.

Ναι το ξερω οτι πλεον εχει σταματησει, αλλα τωρα εχουν κατεβει οι τιμες. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τον 600αρη ή αν βλεπεις και για αργοτερα πας στον 800αρη

Δημοσ.
δεν υπάρχει ούτε μεταχειρισμένος στο ebay;

κοιταξα στο ebay εινε λιγο τσουχτερες οι τιμες κοιταξα και στο emarket δν ειχε τπτ εξαφανηστικαν:cry:

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά και αναλύονται στα εξής δύο σενάρια:

1) Παίρνεις τον DM500+ γνήσιο (από επίσημο αντιπρόσωπο) που παίζει γύρω στα 230€. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου βγει κλώνος και οι DM σκάνε εύκολα οπότε εγώ θα πήγαινα τουλάχιστον για κλώνο με εγγύηση (2 έτη).

2) Παίρνεις τον IPBox 200 που παίζει στα 130€, έχει εγγύηση, παίζει με τα ίδια images με τον DM, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και είναι τίμια επιλογή στα λεφτά του.

Η επιλογή δική σου...

Δημοσ.

Εγώ πήρα power plus pi555 εδω και ενα χρόνο και παίζει μια χαρα.Πρόσεχε στις αγγελίες γιατί ΠΟΛΛΟΙ δίνουν κλώνους αντί για γνήσιους.Την έχω πατήσει από εδω μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...