Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για δημιουργια αρχειου .pdf απο .doc χωρις δυνατοτητα copy-paste

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

θελω να μου πειτε αν γνωριζετε πως να μετατρεψω ενα αρχειο κειμενου doc σε pdf αλλα να μην υπαρχει η δυνατοτητα να παρει καποιος κειμενο μεσα απο το pdf μαρκαροντας το και κανοντας copy-paste

χρησιμοποιω το pdfcreator αλλα στα pdf που παραγει αυτο που θελω να αποφυγω γινεται

καπου διαβασα πως μπορω να τυπωσω το κειμενο σε ενα αρχειο σαν εικονα,και μετα εκεινο να το μετατρεψω σε pdf και πως ετσι χανονται οι δυνατοτητες αναζητησης στο κειμενο και αντιγραφης-επικολησης

γνωριζει καποιος κατι;καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Δημοσ.
καπου διαβασα πως μπορω να τυπωσω το κειμενο σε ενα αρχειο σαν εικονα,και μετα εκεινο να το μετατρεψω σε pdf και πως ετσι χανονται οι δυνατοτητες αναζητησης στο κειμενο και αντιγραφης-επικολησης

Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν virtual printer για να τυπώσεις το doc ως εικόνες και μετά να μετατρέψεις τις εικόνες σε pdf.

Δημοσ.

Έχει 1 επιλογή το pdfcreator που κλειδώνει το κείμενο και κάνει αυτό που θες. Δεν το έχω μπροστά μου τώρα, ψάξε λίγο θα το βρείς.

Δημοσ.

Μάλλον είναι τσάμπα κόπος. Αν κάποιος θέλει να δουλέψει με το κείμενο σου, θα το περάσει μέσα από ένα OCR πρόγραμμα και θα το έχει πάλι σε DOC.

(Για κάθε κλειδαριά υπάρχει πάντα και το αντικλείδι)

Δημοσ.

Ε, δεν είναι και τόσο απλό για τους περισσότερους. Πόσοι ασχολούνται με OCR? Το θέμα είναι απλά να δυσκολέψεις τους πολλούς, από εκεί και πέρα αν κάποιος χρειάζεται *με τρέλα* το κείμενο, κανείς δεν τον σταματά για να το αντιγράψει ακόμα και με τα χεράκια του.

:mrgreen:

Δημοσ.

Αν το μεγαλύτερο filesize που θα προκύψει από την αναπαράσταση του κειμένου ως εικόνα bitmap δεν αποτελεί θέμα, συμφωνώ κι εγώ με αυτήν τη μέθοδο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...