Arxidamos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Χαιρετώ την παρέα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Έχοντας πλεόν αποκτήσει το πρώτο μου laptop, εδώ και μια βδομάδα περίπου , θέλω να πάρω μια βάση με ανεμηστήρες για καλύτερη ψύξη, επειδή το χρησιμοποιώ στο κρεβάτι για καμιά ταινία, και κλείνουν οι αεραγωγοί απότι κατάλαβα.. Όταν το βάζω στο γραφείο στην δουλειά δεν έχω πρόβλημα από θερμοκρασίες (30 35 και 39 η vga), αλλά στο σπίτι είτε στο τραπέζι ( λόγω του τραπεζομάντηλου ) είτε στο κρεβάτι ανεβαίνει αρκετά (45 47 και 50 η vga ). Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι μέχρι 30ε άντε 40 το πολύ, να ΄ναι ποιοτικό και βολικό στους καρπούς, και όλιγον ήσυχο . Είδα αυτό , πως σας φαίνεται; επίσης και αυτό αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα κάνει δουλειά.. Ευχαριστώ προκαταβολικά, sorry για το μεγάλο post
michalis2610 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Για ρίξε μια ματια εδώ πρώτα. Το insomnia φαίνεται να ψηφίζει Zalman...
kflabouris Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 καλησπερα κ απο μενα... Εχω παρει ενα λαπτοπ hp dv5 1130ev,και τον βλεπω και ζεστενετε υπερβολικα κατα την γνωμη μου μιας και ζεστενοντε αρκετα τα ποδια μου...οι θερμοκρασιες της cpu ειναι απο 65 με 75 μετα απο αρκετης ωρας χρηση..Σε gaming φαση δεν το εχω δει ακομα Και λεω να παρω κ εγω μια βαση... Ειναι υπερβολικες οι θερμοκρασιες που εχω??Πρεπει να ανησυχω?
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ε παρε μια βαση θα ελεγα,δεν τις λες και φυσιολογικες επισης μην το βαζεις στα ποδια σου,κανει κακο και στην οπικογενεια η περμοκρασια και ακτινοβολια απο ασυρματο-τουλαχιστον καποτε ετσι διαβασα καπου
Arxidamos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Είδα και το ανάλογο θέμα στο οποίο με παρέμπεψε ο michalis2610, και το Zalman φαίνεται καλύτερο από τα υπόλοιπα, δεν με πειράζει να δώσω 55ε, αρκεί να ναι οκ, και αν κρίνω από τα άτομα που έμειναν ευχαριστημένα, μάλλον είναι.. Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι τέτοιο θα βοηθήσει την κατάσταση καθόλου; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Φίλε ermaros, χτες βράδυ, έκανα μετατροπή καποια video και το είχα αφήσει στο κρεββάτι επίτηδες να δω πόσο θα πάει.. 69 65 και load 67-70%.. νομίζω πως δεν είναι και τόσο καλές Το laptop είναι το DV5-1160EV αν παίζει κάποιο ρόλο το μοντέλο...
ermaros Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 παρε εναν φυσητηρα.ξερεις τι σκονη εβγαλα;τεσπα εγω δεν βλεπω κατι ανησυχητικο στις temps σου.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 θα γίνω κουραστικός αλλά θα προτείνω και πάλι αυτό που πήρα προχτές από τα ικεα και κάνει για καταστάσεις "αράζω καναπέ, κρεβάτι" για γραφείο και σταθερές επιφάνειες δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι γιατί πατάει στα ποδαράκια του...
looneygeorge Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 zalman zm-nc1000 την εχω καταβολευτεί. κάνει απίστευτη δουλειά. την βάζεις full για σκληρή δουλειά και δεν πάει πανω από 35 βαθμούς.. και είναι και zalman που είναι εμπιστοσύνη στην ψύξη και είναι και στα λεφτά που θέλεις.
Sayer Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 zalman zm-nc1000 την εχω καταβολευτεί. κάνει απίστευτη δουλειά. την βάζεις full για σκληρή δουλειά και δεν πάει πανω από 35 βαθμούς.. και είναι και zalman που είναι εμπιστοσύνη στην ψύξη και είναι και στα λεφτά που θέλεις. Ακριβως αυτην προτεινω κ εγω φιλε.ειναι μακραν η καλυτερη.Καποιες αλλες, της coolermaster με 2 ανεμιστηρες, δεν κανουν καθολου καλη δουλεια.Εγω περσυ, ειχα προβλημα με το Toshiba laptop μου,εφτανε 80 και 90 βαθμους.Αφου εχασα μερικα ευρω αγοραζοντας 2 βασεις της coolermster (αχρηστες) πηρα αυτην την zalman απο eshop και σωθηκα.επιπλεον, χρησιμοποιησα και ενα σπρει πεπιεσμενου αερα και δε φανταζεσαι για το τι χωμα μιλαμε οτι βγηκε..!! Σου προτεινω πρωτα σπρει, και μετα αγορα της Zalman.
Arxidamos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ παίδες, σε αυτήν θα πάω μάλλον... Το laptop είναι 5 ημερών, τι σκόνη να χει μαζέψει , αλλά θα το έχω υπόψην, έχω δυο μπουκαλάκια πεπιεσμένου αέρα για το μεγάλο.. Πια η διαφορά μεταξύ NC1000 και NC2000;
michalis2610 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Πια η διαφορά μεταξύ NC1000 και NC2000; H NC2000 έχει μια κρύπτη για το USB καλώδιο κ επίσης ανασηκώνονται τα "ποδαράκια"
epivitor Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εγω την COOLERMASTER R9-NBC-BWCA NOTEPAL η οποια κανει και για 17αρια laptops. Εχει 1 ανεμιστηρα αντι για 2 που εχουν τα zalman και στη χαμηλη σκαλα ειναι τελειως αθορυβη. Επισης ειναι αρκετα φθηνοτερη απο αυτες που λενε τα αλλα παιδια.
efstratios1982 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καλημέρα.Όλες αυτές όμως οι βάσεις δεν γεμίζουν πιο εύκολα το φορητό με σκόνη με τον τρόπο που λειτουργούν? Σκεφτόμουν κ εγώ να αγοράσω μια τέτοια βάση για το 17" φορητό που έχω αλλά αυτό λειτούργησε τελικά ως αποτρεπτικός παράγοντας.
eSATA Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Όταν το βάζω στο γραφείο στην δουλειά δεν έχω πρόβλημα από θερμοκρασίες (30 35 και 39 η vga), αλλά στο σπίτι είτε στο τραπέζι ( λόγω του τραπεζομάντηλου ) είτε στο κρεβάτι ανεβαίνει αρκετά (45 47 και 50 η vga ) εμενα δηλαδη που φτανει το dv5 μου αντε στα κεφια του 54..και 47 η vga και στο κρεβατι 85 με απλη χρηση 95 με λιγο περισσοτερο τι επρεπε να κανω να το βαλω στο ψυγειο;.... ελα ρε τραβα τη σκονη με την ηλεκτρικη σκουπα και εισαι κυριος...40ευρω για βαση...ελεος παρε μια απλη βαση με 20 ευρω απλα να μην βουλιαζει το λαπτοπ στα σεντονια:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.