Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Στο laptop ενος φιλου με vista γραφει ενα εμαιλ παταει αποστολη αλλα δεν φευγει .....Μενει στα εξερχομενα. Παταει αποστολη και ληψη αλλα τιποτα. Αν ομως κλεισει το προγραμμα αλληλογραφιας και το ξαναανοιξει τοτε φευγει και το εξερχομενο email....Κοιταξα τις ρυθμισεις αλλα δεν βλεπω κατι.... Τι μπορει να συμβαινει ??? Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να υποθέσω outlook θείο Γιάννη; Επίσης να υποθέσω ότι για να φεύγει/ έρχεται όταν ανοίγει το πρόγραμμα έχει τσεκαρισμένη την ανάλογη επιλογή, έτσι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Να υποθέσω outlook θείο Γιάννη; Επίσης να υποθέσω ότι για να φεύγει/ έρχεται όταν ανοίγει το πρόγραμμα έχει τσεκαρισμένη την ανάλογη επιλογή, έτσι; Ετσι ακριβως μονο που στα vista εχει αλλαξει ονομα και λεγεται αλληλογραφια των windows. Ειναι κλικαρισμενη η επιλογη και δουλευει οταν ανοιγει η εφαρμογη. Οταν ομως ειναι ηδη ανοιχτη η εφαρμογη και φτιαξουμε ενα email η εντολη για αποστολη δεν ακουει.Ουτε με την επιλογη αποστολη και ληψη ολων γινεται κατι. Συγκρινα τις ρυθμισεις με το δικο μου destop με vista και ειναι οι ιδιες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 το email είναι gmail, yahoo ή κάτι άλλο; Ειναι yahoo.gr ενω στο δικο μου ειναι με δικο μου domain και .gr
dhmak Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γιά δοκίμασε το Windows Live Mail πάντως και 'μένα η Αλληλογραφία των Windows των Vista, μου έκανε κάτι τέτοια κουφά, μετά αναβάθμισα σε WLive και οι παραξενιές τελείωσαν (άσε που για ορθογραφικό έλεγχο σου δίνει την δυνατότητα να εγκαταστήσεις κάμποσες γλώσσες).
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Γιά δοκίμασε το Windows Live Mail Ευχαριστω αλλα για την ωρα εχω "πεισμωσει" να βρω την αιτια της δυσλειτουργια αυτης .
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 γιατί περνάει από το μυαλό μου κάτι με firewall... δηλαδή με το που ανοίγει το πρόγραμμα στέλνει αλλά μετά από λίγο αρχίζει και κόβει... (μεγάλη βοήθεια είμαι ρε παιδί... )
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 γιατί περνάει από το μυαλό μου κάτι με firewall... δηλαδή με το που ανοίγει το πρόγραμμα στέλνει αλλά μετά από λίγο αρχίζει και κόβει... (μεγάλη βοήθεια είμαι ρε παιδί... ) Θα δοκιμασω να απενεργοπιησω το τειχος προστασιας που ειναι το μονο που εχει αν και εγω ανοιχτο το εχω χωρις προβλημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- Αν μαθευτει οτι παω για ...Δαφνι θα ξερετε τι φταιει !!! Ξαναπηγα στο laptop μπηκα απο την σελιδα του yahoo εστειλα και πηρα email μια χαρα . Πηγα στην αλληλογραφια των windows παλι δεν στελνει. Εφτιαξα αλλο λογαριασμο απο το δικο μου domain που 100 % μου δουλευει στο δικο μου pc αλλα παλι δεν στελνει. Στελνει οτι εχει στα εξερχομενα μονο οταν ανοιγω μονο την εφαρμογη !!!:cry::cry: Ολα αυτα και με απενεργοποιημενο το τειχος προστασιας. Edit Τελικα με επαναφορα απο το recovery disk (format) λυθηκε το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.