mitsos90 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω το lg ku990 αλλα εχω ακουσει οτι ειναι αργο και οτι η touch οθονη του ειναι λιγο ελλατοματικη ... ισχυουν αυτα ?? ειναι καλο κινητο γενικα? αν το εχει κανεις απο εδω θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω τις εντυπωσεις του ...
EvilEyes Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μπα εμένα μια χαρά μου φαίνεται η οθόνη του. Καμιά φορά θέλει λίγο παραπάνω πίεση αλλά τίποτα ανησυχητικό. Το έχω μία εβδομάδα τώρα και δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα, ακόμα τουλάχιστον. Πιστεύω για την τιμή του είναι super.
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 βασικα μην το παρεις ειναι κριμα κι εγω το πηρα 2 μηνες τωρα,μια χαρα δεν εχω προβληματα,αλλα η μπαταρια με οθονη στο 50% φωτεινη κρατα το πολυ 3 μερες με ηπια χρηση ,και η οθονη αφης δεν λεει καθολου αν ειναι να παρεις με οθονη αφης παρε κινητο με ξεχωριστη καρτα γραφικων οπως iphone,arena αλλιως μην παρεις καθολου ασε που τα περισσοτερα bluetooth δεν ειναι συμβατα εγω το εβαλα στην ακρη και χρησιμοποιω πλεον το παλιο μου και 1000φορες ανωτερο w900i
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.