Nik0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Προσπαθω εδς και πσοες ςρες να flasharv to bios tou mobo mou με διαφορους τροπους καιδ εν μπορω. Οταν παω να το κανω μεσα απο vista παιρνω το εξης σφαλμα. AMI FLASH Programming Utility For DOS Ver.7.00.12 Copyright ©2001 American Megatrends Inc. All Rights Reserved. ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── ROM File Name : A6758IMS.360 ROM Size : 00080000H Can't allocate a buffer at sequence physical memory! D:\> Οδηγο δισκετας στο pc δεν εχω, επισης δοκιμασω να apo sow mesv bootable cd na to κανω καιδ εν το κανει, οπως και απο cli στο οποιιο μεβγαζει το cd tvn vista στο recovery. Πως σκατα(συγγνωμη για την εκφραση) θα κανω update το firmware τισ μιτρικης μου? και γιατι παραπνω παιρνω αυτο το error?
million_voices Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 αυτα δεν γινονται μεσα απο win εκτος και αν σου δινουν προγραμμα win η μητρικη δεν εχει καποιο ενσωματωμενο εργαλειο flash? η gigabyte πχ μπαινοντας στο bios εχει το qflash νομιζω πως μονο με δισκετα γινεται
Nik0s Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 αυτα δεν γινονται μεσα απο win εκτος και αν σου δινουν προγραμμα win η μητρικη δεν εχει καποιο ενσωματωμενο εργαλειο flash? η gigabyte πχ μπαινοντας στο bios εχει το qflash νομιζω πως μονο με δισκετα γινεται και απο dos γιατι δεν γινεται? How to flash the BIOS.doc
com_hs Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Γιατι να το κάνεις αυτό¨? δεν χρειάζεται αυτό μόνο όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα προσοχή γιατί έχουν κατασταφεί πολλές έτσι.
Nik0s Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Απο οτι διαπιστωσα χτες οχι, δεν υποστηριζει αλλα το usb keyboard το αναγνωριζει ομως.
duffyduck Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Σε καποια BIOS υπαρχει επιλογη να κλειδώνει το BIOS και να μην μπορεις να flashαρεις. Ψαξε γι'αυτη την επιλογη και καν'την disabled προσωρινα, μεχρι να flashαρεις το BIOS με νεα εκδοση.
ghostgr_a_n Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Απο οτι διαπιστωσα χτες οχι, δεν υποστηριζει αλλα το usb keyboard το αναγνωριζει ομως. Ενοω αν εχει επιλογη εκινησης απο usb. Αν εχει φτιαχνεις ενα flashακι με DOS και αναβαθμιζεις το bios απο εχει.
Nik0s Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ενοω αν εχει επιλογη εκινησης απο usb.Αν εχει φτιαχνεις ενα flashακι με DOS και αναβαθμιζεις το bios απο εχει. Oχι δυστυχως δεν εχει τετοια επιλογη εκκινησης Oποτε δεν γινεται ε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ---------- παιδιά από το επισυναπτόμενο αρχείο που παρέθεσα βγάζετε καμια άκρη? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- Ενοω αν εχει επιλογη εκινησης απο usb.Αν εχει φτιαχνεις ενα flashακι με DOS και αναβαθμιζεις το bios απο εχει. Πως μπορω να φτιαξω flashακι με DOS ? Τελικα η μητρικη μου υποστηριζει boot απο usb! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ---------- Τωρα ειμαι μεσω linux(ubuntu) Μηπως απο δω υπαρχει καποιος τροπος να φλασαρω την μητρικη πραγμα το οποιο δεν μπορω να κανω απο δος και windows?
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μεσα απο ubuntu δεν ξερω καποιο τροπο για flash. Για το usb δες εδω http://www.bootdisk.com/pendrive.htm Ειναι το πρωτο αποτελεσμα του google. Δεν καταλαβα πως ακριβος δουλευει.
Nik0s Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Το διαβασα και γω τωρα και κατεβασα το HP utility αλλα δεν ξερω που θα βρω dos system files λογω του οτι ειμαι μεσα σε λινουξ και το utility τα χρειαζεται για να δουλεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.