Chinaski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Πρωτο διατραπεζικο. Δλδ περνεις καρτουλα εθνοκαρτα ας πουμε κανεις καταθεση λεφτα απο εδω και τα βγαζεις εκκει Δευτερο marks and spencer στην Princes Street. Με διαφορα το καλυτερο rate και απο ταχυδρομειο και απο western union και απο οτι αλλο ηθελες. Ειχα να σπασω 7000€ ωποτε κρινε μονος σου κατα ποσο το εψαξα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Επειδη φευγω σε καμια 20αρια μερες και εχω καμποσα ευρω (σιγουρα πανω απο 1000) να αλλαξω σε λιρες μπορει να μου πει καποιος που δεν θα με κλεψουν?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Επειδη φευγω σε καμια 20αρια μερες και εχω καμποσα ευρω (σιγουρα πανω απο 1000) να αλλαξω σε λιρες μπορει να μου πει καποιος που δεν θα με κλεψουν?
Tablet Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Σε οποιαδηποτε τραπεζα αλλαζεις εκει απλα ρωτα για το commision
Tablet Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Σε οποιαδηποτε τραπεζα αλλαζεις εκει απλα ρωτα για το commision
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι, ξερω που μπορω να αλλαξω. Δεν ρωτησα αυτο ομως. Αυτο που ρωτησα ειναι που με συμφερει να αλλαξω. Οι προηγουμενες απαντησεις εδω στο φορουμ δεν με βοηθησαν πολυ γιατι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και να τρεχω στο λονδινο απο τραπεζα σε τραπεζα και ανταλλακτηριο σε ανταλλακτηριο ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω (βαρεμαρα ου).
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι, ξερω που μπορω να αλλαξω. Δεν ρωτησα αυτο ομως. Αυτο που ρωτησα ειναι που με συμφερει να αλλαξω. Οι προηγουμενες απαντησεις εδω στο φορουμ δεν με βοηθησαν πολυ γιατι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και να τρεχω στο λονδινο απο τραπεζα σε τραπεζα και ανταλλακτηριο σε ανταλλακτηριο ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω (βαρεμαρα ου).
htps Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι, ξερω που μπορω να αλλαξω. Δεν ρωτησα αυτο ομως. Αυτο που ρωτησα ειναι που με συμφερει να αλλαξω. Οι προηγουμενες απαντησεις εδω στο φορουμ δεν με βοηθησαν πολυ γιατι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και να τρεχω στο λονδινο απο τραπεζα σε τραπεζα και ανταλλακτηριο σε ανταλλακτηριο ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω (βαρεμαρα ου). Σιγα το τρεξιμο.Απο Ελλαδα δεν ξερω τι παιζει.Απο UK o φιλος απο πανω που λεει για το postoffice εχει δικιο.Σε καθε γωνια στο Λονδινο βρισκεις post office κ στην περιοχη που θα πας να μεινεις κ σε ολοκληρο το Λονδινο.Εαν υπαρχει καλυτερο deal Ελλαδα δεν ξερω.Ανεπιφυλακτα ομως postoffice in the uk
htps Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ναι, ξερω που μπορω να αλλαξω. Δεν ρωτησα αυτο ομως. Αυτο που ρωτησα ειναι που με συμφερει να αλλαξω. Οι προηγουμενες απαντησεις εδω στο φορουμ δεν με βοηθησαν πολυ γιατι αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και να τρεχω στο λονδινο απο τραπεζα σε τραπεζα και ανταλλακτηριο σε ανταλλακτηριο ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω (βαρεμαρα ου). Σιγα το τρεξιμο.Απο Ελλαδα δεν ξερω τι παιζει.Απο UK o φιλος απο πανω που λεει για το postoffice εχει δικιο.Σε καθε γωνια στο Λονδινο βρισκεις post office κ στην περιοχη που θα πας να μεινεις κ σε ολοκληρο το Λονδινο.Εαν υπαρχει καλυτερο deal Ελλαδα δεν ξερω.Ανεπιφυλακτα ομως postoffice in the uk
azio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλησπερα, επειδη και εγω δεν καλυφθηκα απο τα παραπανω και προκειται να ταξιδεψω στην αγγλια 1) μπορω να παω σε ενα καταστημα τραπεζης και να κανω τα ευρω μου λιρες? εχω alpha και εθνικη και απ οτι βλεπω στα site τους για σημερα πχ η εθνικη δινει καλυτερο rate. υπαρχει καποια που να φημιζεται οτι δινει καλυτερα rates? εκτος απο την τραπεζα της ελλαδος.. 2) μπορω απο οποιαδηποτε τραπεζα του εξωτερικου να βγαλω χρηματα με την χρεωστικη μου ασχετως σε ποια τραπεζα εχω λογαριασμο? 3) αν κανω αναληψη απο ατμ εξωτερικου, περαν απο την επιβαρρυνση της τραπεζας μου δε θα εχω λογικα και επιβαρρυνση απο την τραπεζα της αγγλιας? επισης τα rates συναλλαγης σε αυτη την περιπτωση θα ειναι αυτα που οριζει η τραπεζα μου ή η τραπεζα της αγγλιας? 4) αν μου περισσεψουν λιρες συμφερει καλυτερα να τα μετατρεψω σε ευρω στην αγγλια ή εδω?
dreamercon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλησπερα, επειδη και εγω δεν καλυφθηκα απο τα παραπανω και προκειται να ταξιδεψω στην αγγλια 1) μπορω να παω σε ενα καταστημα τραπεζης και να κανω τα ευρω μου λιρες? εχω alpha και εθνικη και απ οτι βλεπω στα site τους για σημερα πχ η εθνικη δινει καλυτερο rate. υπαρχει καποια που να φημιζεται οτι δινει καλυτερα rates? εκτος απο την τραπεζα της ελλαδος.. 2) μπορω απο οποιαδηποτε τραπεζα του εξωτερικου να βγαλω χρηματα με την χρεωστικη μου ασχετως σε ποια τραπεζα εχω λογαριασμο? 3) αν κανω αναληψη απο ατμ εξωτερικου, περαν απο την επιβαρρυνση της τραπεζας μου δε θα εχω λογικα και επιβαρρυνση απο την τραπεζα της αγγλιας? επισης τα rates συναλλαγης σε αυτη την περιπτωση θα ειναι αυτα που οριζει η τραπεζα μου ή η τραπεζα της αγγλιας? 4) αν μου περισσεψουν λιρες συμφερει καλυτερα να τα μετατρεψω σε ευρω στην αγγλια ή εδω? 1.Μπορείς. Καμία δεν φημίζεται - και καλύτερα να αλλάξεις στην βρετανία. 2.Σωστά 3.Εξαρτάται από το ΑΤΜ. Τα exchange rates τα ορίζει η δική σου τράπεζα. 4.Στην Αγγλία
azio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 1.Μπορείς. Καμία δεν φημίζεται - και καλύτερα να αλλάξεις στην βρετανία. 2.Σωστά 3.Εξαρτάται από το ΑΤΜ. Τα exchange rates τα ορίζει η δική σου τράπεζα. 4.Στην Αγγλία ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις βασικα λεω να κανω εξ αρχης συναλλαγμα για να εχω για τα πρωτα εξοδα και αν χρειαστω παραπανω να βγαλω εκει απο ατμ..δεν ξερω βεβαια αν ειναι καλυτερα αντι για τραπεζα να παω στην ομονοια να κανω συναλλαγμα σε καποια καταστηματα που εχει εκει.. επισης για το 3. με προβληματιζει οτι ισως χρειαστει να πληρωσω τελος συναλλαγης και για την τραπεζα στην αγγλια+της ελληνικης τραπεζας 1.Μπορείς. Καμία δεν φημίζεται - και καλύτερα να αλλάξεις στην βρετανία. 2.Σωστά 3.Εξαρτάται από το ΑΤΜ. Τα exchange rates τα ορίζει η δική σου τράπεζα. 4.Στην Αγγλία ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις βασικα λεω να κανω εξ αρχης συναλλαγμα για να εχω για τα πρωτα εξοδα και αν χρειαστω παραπανω να βγαλω εκει απο ατμ..δεν ξερω βεβαια αν ειναι καλυτερα αντι για τραπεζα να παω στην ομονοια να κανω συναλλαγμα σε καποια καταστηματα που εχει εκει.. επισης για το 3. με προβληματιζει οτι ισως χρειαστει να πληρωσω τελος συναλλαγης και για την τραπεζα στην αγγλια+της ελληνικης τραπεζας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.