Προς το περιεχόμενο

Καλώδια Crossover ...

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Τα καλώδια Crossover ή FTP γενικότερα, έχουν κάποιον περιορισμό στην διαμεταγωγή δεδομένων; Θέλω να αγοράσω το εν λόγω καλώδιο και δίνει

>Υποστηριζόμενη Ταχύτητα Διαμεταγωγής: 10 ή 100Mbit .

Το θέλω για να συνδέσω Gigabit ethrnet.

• Super Moderators
Δημοσ.

το cat5e υποστηρίζει και 1gbit lan...λογικά έχουν κάνει λάθος στην περιγραφή...

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται το καλώδιο crossάρει μόνο 4 αγωγούς (1-3, 2-6). Για το 1Gb απ'οσο ξέρω χρειάζονται και οι 8 (4 ζεύγη), άρα μάλλον θα δουλεύει μόνο μέχρι τα 100Mb.

Για τι χρήση προορίζεται το παραπάνω bandwidth?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά αν crossαρε και τα 8 καλώδια τότε θα ήταν rollover...είναι σίγουρο αυτό που λες?

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως αν έχει πρόσφατο hardware δεν χρειάζεται crossover, το γυρνάει αυτόματα μόνο του...

• Super Moderators
Δημοσ.

το automatic MDI/MDI-X είναι κλασικό feature νομίζω στα gigabit nics/switches...άρα μάλλον το 2ο :P

Δημοσ.
το automatic MDI/MDI-X είναι κλασικό feature νομίζω στα gigabit nics/switches...άρα μάλλον το 2ο :P

...είναι σίγουρο αυτό που λες?

:P

Anyway, νομίζω το thread έχει χάσει πια το νόημα του... Καλύψαμε όλες σχεδόν τις πιθανές περιπτώσεις

Δημοσ.
Ωχ... Επομένως άκυρη η παραγγελία. Ευχαριστώ για το link..

αγαπητε μου φιλε μπορεις να γλιτωσεις το e-shop εαν προκειται για πολλα μετρα κ να κατασκευασεις το καλωδιο μονος σου χρησιμοποιωντας πρεσα και φυσακια rj45..

Δημοσ.

Ναι το ξέρω. Φτιάχναμε και στο πανεπιστήμιο για τις ανάγκες των γραφείων μας. Απλά το προτιμούσα να είναι φτιαγμένο από μηχάνημα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Thanx..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...