panosno1com Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 συγνωμη αν ο τιτλος ειναι αστοχος. απλα θα ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα μεταξυ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=552321&catalog=22&category=69978066 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1213172&catalog=22&category=69978076 σαφως και λεει το δευτερο moder-router..δλδ το πρωτο τι,ειναι απλα ενα hub ουσιαστικα?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 to πρωτο παιρνει ιντερνετ απο αλλο ρουτερκαι το δινει ασυρματα .παιρνει στην wan kai dinei ασυρματα η με καλωδιο.το δευτερο ειναι modem router.
panosno1com Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 το πρωτο μπορω να το "κλειδωσω" με wpa2 κλειδι ή τπτ τετοιο?για τους τζαμπατζηδες γειτονες πιο πολυ.. ΥΓ ευχαριστω που απαντησες ΥΓ2.ωχ ναι αφου το λεει,συγνωμη απαντησα καπως επιπολαια,ειναι και αργά καπως! για να μη παει αχρηστο το ποστ,εχω το usr 9112 kai θελω μεσω αυτου (του πρωτου που εδειξα)να παιρνει ιντερνετ το λαπ τοπ σε οποιο σημειο του σπιτιου κ αν ειναι,θα μπορω κανονικα να το κλειδωσω το ασυρματο ιντερνετ ε???? (επειδη εχω ηδη ενα swither και μοιραζω ενσυρματα στο αλλο μου πισι,αλλα νταξει εχω φτιαξει καλωδιο 18 μετρων,το χω βαλει στις γωνιες του τοιχου...νταξει το βολεψα...αλλα δε λεει ομως να χω ενα τεραστιο καλωδιο χύμα για το λαπτοπ και μονο,οποτε σκεφτηκα τη λυση του ασυρματου
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 μπορεις να παρεις το πρωτο αλλα μπορεις να παρεις και το δευτε4ρο για να τα εχεις ολα σε ενα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην μπλεκεις με διπλα Port forward.ελπιζω το σημα να πιανει εκει που θες να φτασει.και ναι θα παιξει με wpa2
panosno1com Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 διπλα Port forward. τι εννοεις διπλά??? αυτη τη στιγμη δεν εχω κανει καποιο port forward!! ενα παρομοιο netgear εχω απλα δε ειναι ασυρματο. και απο τη συσκευη ξεκιναει καλωδιο που τοιχο-τοιχο παει στο αλλο πισι που ναι πισω μου στα 2 μετρα περιπου..[απλα,τοιχο-τοιχο,καλωδιο χρειαστηκα 10μετρο...αλλη ιστορια αλλα δε πειραζει].δλδ δε μπορω να εχω το ιδιο πραγμα,δλδ να συνδεσω παλι το καλωδιο του αλλουνου pc και αφου θα εκμπεμπει ασυρματα να μπαινει και το λαπτοπ?μπορω να ρυθμισω ποση ταχυτητα να του δινω ή μπα?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 ταχυτητα να οριζεις λιγο δισκολο.ελαχιστα ρουτερ το κανουν.β.εχεις switch οποτε δεν χρειαζεται διπλα port forwARd αλλα τωρα θα βαλεις και αλλο ρουτερ.αναλογως πως θα το σετταρεις ισως χρειαστει διπλο port forward αλλα ενταξει υπαρχουν και πατεντες.διπλο por forward = port forward απο τον ενα ροθυτερ στον αλλον και μετα απο τον αλλο ρουτερ σto pc
panosno1com Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αμα εβγαζα το υπαρχον switch και εβαζα το πρώτο netgear?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 οταν υπαρχουν 2 routers ξεκινανε τα δυσκολα....ενω με το switch δεν υπαρχει αυτο.
panosno1com Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 οποτε να μεινω οπως ειμαι απλα αντικαθιστωντας το υπαρχον switch με το πρωτο που προτεινω το ασυρματο... (?)
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 an paρεις το πρωτο κρατας τα παντα οπως εχουν και βγαζεις το switch και βαζεις τον ρουτερ με διπλο port forward η με πατεντες.αμα παρεις το δευτερο τα ξηλωνεις ολα και κρατας αυτο που πηρες
panosno1com Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 iparxei switch που να "μεταδιδει" ασυρματα...???δε ξερω αλλα απο το usr modem router που χω τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και φοβαμαι μηπως αμα παρω αλλος εχω ξερω εγω επιπτωσεις...εννοω να μην ειναι τοσο καλο ξερω γω...
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ΔΕΝ υπαρχει ασυρματο switch.ειναι ρουτερ με ολα αυτα που συνεπαγετε.αμα θες παρτο και το συνδεεις με πατεντα και γλυτωνεις τα port forward κτλ
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 το netgear εχει μια wan που βαζεις πανω τον ρουτερ.αντι να το συνδεσεις το ρουτερ στην wan θα το βαλεις σε μια ethernet αφου πρωτα θα εχεις κλεισει τον dhcp του netgear.επισης αν το Usr ειναι 192.168.2.1 τοτε θα βαλεις το netgear 192.168.2.200.αυτο ειναι ο ενας τροπος.ουτε port forward διπλα ουτε τιποτα.
panosno1com Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 χμμμ...αυτη τη στιγμη... πρεπει το ιδιο να χω κανει..νομιζω. εχω βαλει το καλωδιο δικτυου του usr στο switcher,εχω συνδεσει με αλλο καλωδιο το switcher με τον πυργο και στη τριτη θεση του switcher ερχεται το καλωδιο δικτυου του αλλου υπολογιστη [switcher-αλλος υπολογιστης συνδεση].τα δυο pc εχουν διαφορετικη ip ,γιατι στον ενα φαινεται 192.168.2.1 και στον αλλον 2,2 νομιζω..παντως με τα δυο πισι μπορω να παιξω counter strike ελπιζω να μη τα γραψα πολυ πολυ χυμα!αν σε μπερδεψα καπου πες μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.