Προς το περιεχόμενο

πως θα ενωσω αρχεια flv

Πακο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ενωσω καποια βιντεοκλιπ αρχεια flv αλλά δεν γινεται με το VirtualDub. Υπάρχει καποιο αλλο προγραμμα και που θα το βρω;

Δημοσ.

Για τέτοιες δουλειές εγώ χρησιμοποιώ το Blaze Media, δεν το έχω δοκιμάσει σε .flv αλλά νομίζω θα κάνει την δουλειά σου, κατέβασετο σαν trial για 30 ημέρες, κάνε την δουλειά που θέλεις, και αν το ξαναχριαστείς έχει αρκετούς τρόπους να το βρεις σε pro έκδοση:-)

Δημοσ.

Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το FLV Extract, το οποίο χωρίζει ένα FLV σε δύο αρχεία, ένα που περιέχει το video μόνο (AVI) κι ένα για τον ήχο (συνήθως MP3). Αυτά μπορείς να τα φορτώσεις εύκολα στο VDM και να πάρεις τελικά ένα μοναδικό αρχείο AVI.

Αν χρειάζεσαι και δυνατότητα preview στο VDM, θα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένος στο σύστημα ένας VFW codec που να μπορεί να αποκωδικοποίησει video streams με FOURCC "FLV1". Ένας τέτοιος είναι ο ffdshow-tryouts codec, απλά θα πρέπει να τον ρυθμίσεις κατάλληλα μετά την εγκατάστασή του ώστε να αναλαμβάνει τα FLV1 videos: πηγαίνεις Start > Programs > ffdshow > VfW configuration, στην καρτέλα Decoder, στην κατηγορία ρυθμίσεων Codecs, στο πεδίο "FLV1" αλλάζεις από "Disabled" σε "libavcodec".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...