Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οχι απο Steam το αγορασα.Με τον γνωστο τροπο...

Με το γνωστό τρόπο, μάλιστα. Άμα σου αρέσει το παιχνίδι να το αγοράσεις φίλε, έτσι; Μην πεις "το έλιωσα", "έχω save 250 ωρών" και το έχεις κατεβασμένο (από το "steam" :-( ). Αμαρτία είναι.

Για να μην μου επιτεθείς (όπως πολλοί άλλοι για αυτό το θέμα), δεν είναι προσωπικό το post μου, απευθύνεται σε όσους συμπεριφέρονται έτσι στο pc gaming.

Επεξ/σία από ondine
αμφιβολία
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οχι απο Steam το αγορασα.Με τον γνωστο τροπο...

Με το γνωστό τρόπο, μάλιστα. Άμα σου αρέσει το παιχνίδι να το αγοράσεις φίλε, έτσι; Μην πεις "το έλιωσα", "έχω save 250 ωρών" και το έχεις κατεβασμένο (από το "steam" :-( ). Αμαρτία είναι.

Για να μην μου επιτεθείς (όπως πολλοί άλλοι για αυτό το θέμα), δεν είναι προσωπικό το post μου, απευθύνεται σε όσους συμπεριφέρονται έτσι στο pc gaming.

Επεξ/σία από ondine
αμφιβολία
Δημοσ.
Το εγκαταστησα και το ξεκινησα.Ειναι σαφως καλυτερο απο το FO3.Oι διαλογοι ειναι παρα πολυ καλοι, δινει την αισθηση οτι ειναι περισσοτερο sandbox/free roam, βελτιωθηκε το VATS, o χαρτης ειναι τεραστιος και μου φαινεται οτι μοιαζει περισσοτερο με sequel του FO2 και οχι του FO3.Ειναι ξεκαθαρο οτι η Obsidian εκανε πιο προσεκτικη δουλεια.Ελπιζω να βρω χρονο να παιξω περισσοτερο αποψε.

από γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο τι λέει ;

Δημοσ.
Το εγκαταστησα και το ξεκινησα.Ειναι σαφως καλυτερο απο το FO3.Oι διαλογοι ειναι παρα πολυ καλοι, δινει την αισθηση οτι ειναι περισσοτερο sandbox/free roam, βελτιωθηκε το VATS, o χαρτης ειναι τεραστιος και μου φαινεται οτι μοιαζει περισσοτερο με sequel του FO2 και οχι του FO3.Ειναι ξεκαθαρο οτι η Obsidian εκανε πιο προσεκτικη δουλεια.Ελπιζω να βρω χρονο να παιξω περισσοτερο αποψε.

από γραφικά σε σχέση με το προηγούμενο τι λέει ;

Δημοσ.

Το πληρωσα φιλε απο Steam,πως αλλιως να το κατεβασω??

Απλα αλλαξα region "παρανομα".

Δημοσ.

Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια πως το κανεις για να ξερω στο μελλον μηπως και ξανααγορασω απο το steam.

Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια πως το κανεις για να ξερω στο μελλον μηπως και ξανααγορασω απο το steam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...