Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι mods έχεις? Επίσης έχεις κατεβάσει directx απεγκατάσταση των drivers μεσω ddu και επανεγκατάσταση των τελευταίων κτλ?

Εγώ πάντως θυμάμαι και με την 9800 gtx παλιότερα έιχα stuttering στο new vegas 

Δημοσ.

Εχχ δεν ειναι θεμα cpu(i5 4690k) αφου σας ειπα παιζω witcher 3 μια χαρα.. Έβαλα ενα mοd για stutter fix και παίζετε ποιο καλά τώρα.. Δεν το έχετε τώρα στο pc σας να δείτε? :D και το fallout 3 το ίδιο, stutter λέγετε το πρόβλημα που εχεις 60 fps αλλα το game λαγκαρει?

thread_id

Δημοσ.

Εχχ δεν ειναι θεμα cpu(i5 4690k) αφου σας ειπα παιζω witcher 3 μια χαρα.. Έβαλα ενα mοd για stutter fix και παίζετε ποιο καλά τώρα.. Δεν το έχετε τώρα στο pc σας να δείτε? :D και το fallout 3 το ίδιο, stutter λέγετε το πρόβλημα που εχεις 60 fps αλλα το game λαγκαρει?

thread_id

stutter είναι το πρόβλημα που ενώ έχεις την δύναμη τρως fps drop (πχ 80% gpu 40% cpu και έχεις 45 fps εσένα κοιτάω dying light :P)

Εσύ μάλλον είχες jittering.Απότι θυμάμαι φταίει ότι δεν παίζει καλά πάνω από 30 fps.Δοκίμασε να βάλεις vsync στα 30 fps 

Δημοσ.

Οκ το εκανα με το mod stutter fix απο nexus mods και για για τα δυο fallout nv/3 πολυ μεγαλη η διαφορα! αρχεισα και το modding τωρα. Μια ερωτηση οταν μου βγαζει overwrite the files σε nexus mod manager να παταω yes to all?  

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

New Fallout: New Vegas mod looks as slick as an official expansion

Modders have created an add-on for Fallout: New Vegas that looks as slick as an official expansion.

Fallout : Autumn Leaves, out 1st October, adds over 2000 lines of voiced dialogue, new characters and eight quests.

Also added to the Obsidian-developed post-apocalyptic role-playing game are new perks, several endings and an original soundtrack from Pablo Coma, the composer of Healer's Quest.

All in all, expect more than seven hours of gameplay, the modders said.

• Like 1
Δημοσ.

φανταζομαι σε new game που εχω ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες δεν γιενται να μπει το MOD , πρεπει να αρχισω παλι απο την αρχη ετσι??

Ναι λογικά αλλά δες και στη σελίδα του mod για σιγουριά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες έναι το πρώτο fallout που παίζω και θέλω μετά να ξεκίνησω το 4 αν μ αρέσει αυτο. Είναι εντελώς διαφορετικά ή να ξεκίνησω από το 3;

Δημοσ.

3, NV, και 4 είναι ίδια συνταγή, το καθένα με περισσότερα "features" από το προηγούμενο όπως είναι λογικό, σαν story φαίνεται το NV αλλα γενικά ξεχνα το story, άμα έχεις παίξεις Beth's RPG u know what I mean. Άμα μπορείς να παλέψεις τα graphs πάρτα με την σειρά.

Δημοσ.

Παίδες έναι το πρώτο fallout που παίζω και θέλω μετά να ξεκίνησω το 4 αν μ αρέσει αυτο. Είναι εντελώς διαφορετικά ή να ξεκίνησω από το 3;

Αν εχεις απλετο χρονο,θα λεγα ξεκινα απο  το 3.Εχουν βγει τοσα εξαιρετικα mods που θα ξεχασεις οτι ειναι παιχνιδι 2008.Στη συνεχεια  παιξε το επισης εξαιρετικο New Vegas.  Θα σου προτεινα επι της ευκαιριας μιας και δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα, να περιμενεις να βγουν ολα τα DLC και να παιξεις την Complete Edition του Fallout 4,πιστεψε με ειναι πιο worth ετσι ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...