Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια και δεν έχει αναφερθεί κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το τελευταίο dlc για το new vegas το Lonesome Road.

Καλό το νέο DLC αλλά dunno... νιώθω οτι σε κάποια σημεία "χάνει" σε σύγκριση με το προηγούμενο (Old World Blues) - σίγουρα κάνανε καλή δουλειά στο να "δέσουν" τα DLC μεταξύ τους με αναφορές

στον Father Elijah και την (επιτέλους) εμφάνιση του Ulysses

αλλά απο την άλλη το characterization του χάνει λίγο ( ή έστω νιώθω οτι θα μπορούσαν να το αναπτύξουν περισσότερο).

Απο την άλλη το level design απλά τα σπάει, μου θύμισε σε δομή παιχνίδια τύπου Metroidvania που ανοίγεις shortcuts για προηγούμενες περιοχές

και έχει μέχρι και optional proving grounds περιοχή (Courier's Path)

αν και κλασσικά έχει λίγα bugs ακόμα:

Quick-save στη γέφυρα, dead απο Deathclaw, reload και έχουν κάνει respawn ΟΛΑ - με εμένα τον άμοιρο στη μέση να τρέχω και να βρίζω.

P.S. Το συγκεκριμένο DLC στα 45~ lvl γίνεται λίαν εκνευριστικό, μια και αγαπάει οσο τίποτα άλλο να βγάζει διμοιρίες ΟΡΔΕΣ απο Deathclaws, συνήθως σε κλειστούς ή γενικά στριμωγμένους χώρους. Αν κάποιος το παίζει στα recommended lvls (25-30) θα ήθελα να μάθω αν μετριάζει λίγο η δυσκολία.

P.P.S. Καταπληκτική δουλειά επίσης στον companion που δίνει στην αρχή του DLC, αν και είμαι σίγουρος οτι μερικούς θα τους ξυνίσει η χρήση του συγκεκριμένου devil.png

Δημοσ.

Είναι πάντως σε αρκετά του σημεία αρκετά δύσκολο ιδίως αυτό με τα deathclaw είναι τελείως άθλος για να τα βγάλεις στο normal αν έχεις πάει με υψηλό lvl. Μου την δίνει πάντως όταν βγάζουν τα dlc με τόσο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Δημοσ.

Μιά και αναφέρουμε τα νέα DLC, κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες στο Steam και τα 2 νέα content pack: Gun Runners' Arsenal και Courier's Stash.

To Gun Runners' Arsenal περιέχει 27 νέα weapons (με μερικά recurring weapons απο το Fallout 2 - λέγε με Bozar), νέα ammo types, ορισμένα combat challenges και τα ανάλογα achievements. Τιμή: 3,99€

Το Courier's Stash απο την άλλη είναι απλά μια συλλογή όλων των pre-order bonus pack και περιέχει τα: Caravan Pack, Mercenary Pack, Classic Pack και Tribal Pack. Τιμή: 1,99€

Δημοσ.

Τα 2 αυτά DLCs είναι τουλάχιστον αστεία στη τιμή που τα δίνουν.

Με τόσα mods που κυκλοφορούν εκεί έξω (που προσθέτουν άπειρα καλούδια στο παιχνίδι), έπρεπε να τα δίνουν δωρεάν.

Είπαμε να αρμέξουμε την αγελάδα αλλά όχι και έτσι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Scheduled for release on February 7, 2012 in North America and February 10 in Europe, the Fallout: New Vegas Ultimate Edition bundles the game with all of its downloadable expansion packs: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier's Stash, and Gun Runners' Arsenal. With the level cap increases provided by these, you'll be able to take your character all the way up to level 50, which should take a great deal of time.

At $49.99, the game and its DLC isn't a half-bad deal.

(source)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχω πάθει πλάκα με αυτο το παιχνίδι (αν και για κάποιο ανεξήγητο λόγο το fallout 3 δεν μου άρεσε).

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι με τα mods που προσθέτουν quest. Έψαξε λίγο στο nexus αλλα δεν έβγαλα άκρη. Τι ακριβώς προσθέτουν; Είναι πχ απλα μια σπηλιά με κάποια τέρατα μέσα, η έχουν και σενάριο, διαλόγους κτλ;

Δημοσ.

Παιδιά, έχω πάθει πλάκα με αυτο το παιχνίδι (αν και για κάποιο ανεξήγητο λόγο το fallout 3 δεν μου άρεσε).

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι με τα mods που προσθέτουν quest. Έψαξε λίγο στο nexus αλλα δεν έβγαλα άκρη. Τι ακριβώς προσθέτουν; Είναι πχ απλα μια σπηλιά με κάποια τέρατα μέσα, η έχουν και σενάριο, διαλόγους κτλ;

Αυτό είναι ανάλογα το mod, συνήθως γράφει στην περιγραφή τι ακριβώς αλλάζει - π.χ. το New Vegas Bounties προσθέτει νέους enemies και voice-overs ενώ το Badlands προσθέτει νέες περιοχές κ.τ.λ..

Προσωπικά, θα πρότεινα να πας στην κατηγορία Quests & Adventures και να κάνεις sort by Endorsements/Downloads, descending order και να δοκιμάσεις τα mod που σου τραβάνε την προσοχή. Όρεξη να'χεις μόνο και ώρα devil.png.

Δημοσ.

Κάτι ακόμη, είχε σε προσφορά το steam, τα dlc και τα πήρα.

Δυστηχώς δεν κρατάω save, είχα ένα μόνο πριν την τελική αποστολή και ένα κατά τη διάρκεια.

Με λίγα λόγια, αφού το τερμάτισα, έπαιξα ξανά από το save πριν την τελική μάχη. Ξεκίνησα το dlc dead money, το οποίο είναι μπούρδα. Τώρα κόλλησα σε αυτή την αποστολή και δεν μπορώ να φύγω (διέγραψα το save).

Ερώτηση, δεν υπάρχει τρόπος να ξεκίνησεις τα DLC, μετά το τέλος του παιχνιδιού; Δοκίμασα και το μόνο που μου δείνει σαν επιλογές είναι κάποιο autosave μέσα στην τελευταία αποστολή (και από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις) ή νέο παιχνίδι.

Αν δεν γίνεται, δεν έχει κανά cheat να μη μου φεύγει το κεφάλι κάθε φορά που δεν βρίσκω τον !@@#$& ασύρματό-ράδιο;

Δημοσ.

Κάτι ακόμη, είχε σε προσφορά το steam, τα dlc και τα πήρα.

Δυστηχώς δεν κρατάω save, είχα ένα μόνο πριν την τελική αποστολή και ένα κατά τη διάρκεια.

Με λίγα λόγια, αφού το τερμάτισα, έπαιξα ξανά από το save πριν την τελική μάχη. Ξεκίνησα το dlc dead money, το οποίο είναι μπούρδα. Τώρα κόλλησα σε αυτή την αποστολή και δεν μπορώ να φύγω (διέγραψα το save).

Ερώτηση, δεν υπάρχει τρόπος να ξεκίνησεις τα DLC, μετά το τέλος του παιχνιδιού; Δοκίμασα και το μόνο που μου δείνει σαν επιλογές είναι κάποιο autosave μέσα στην τελευταία αποστολή (και από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις) ή νέο παιχνίδι.

Αν δεν γίνεται, δεν έχει κανά cheat να μη μου φεύγει το κεφάλι κάθε φορά που δεν βρίσκω τον !@@#{:content:}amp; ασύρματό-ράδιο;

Δοκίμασε κάποιο "Continue After Finale" mod, όπως αυτό εδώ - αλλιώς μπορείς να δεις online για σελίδες με save files.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να καταλάβεις τί γίνεται στο παιχνίδι πρέπει να έχεις παίξει και το fallout 3;ή δεν έχει καμία συνέχεια;

Δημοσ.

καμία απολύτως σχέση. είναι σε διαφορετικές περιοχές.

ok γιατί πήρα το new vegas :-D .Και λέω μην χάσω τίποτα από το άλλο.Ευχαριστώ για την απάντηση.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

fallout new vegas lag

Καλησπερα σας, εχοντας παιξει το new vegas στο 360 ειπα να το κατεβασω και στο pc απο το steam για 10ε. με τα dlcs...Το προβλημα ειναι πως εχει lag spikes και ας λεει πως παιζει 60 fps ακομα και στα low με 5% gpu usage (gtx 970) εχει stutter.... γιατι το witcher 3 το παιζω ultra στο ιδιο pc και τρεχει πολυ ποιο καλα. Ειναι ετσι γενικα το game η εχω μονο εγω προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...