Voodooman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κάτσε, εμένα μου πήρε 90 ώρες. Αν έπαιζα 10 ώρες την μέρα σε 9 μερες το χα τελειώσει. Τετοιοι καμένοι το τελειώνουν σε 10 μερες Εντάξει, κάτι τέτοιο δεν το λες και εντελώς συνηθισμένο! Ακόμη και έτσι όμως, δεν χάνεις ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού; Εμένα ακόμη και το πιο απλό quest μου παίρνει πολλή ώρα, όλο και κάπου θα κολλήσεις, όλο και κάτι θα χαζέψεις... Και αν διαβάσεις και κανένα καλό walkthrough και δεις τί λάθη και τί παραλείψεις έχεις κάνει και πόσα πράγματα σου ξέφυγαν, εκεί είναι που τρελαίνεσαι.
bnvdarklord Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Και αν διαβάσεις και κανένα καλό walkthrough και δεις τί λάθη και τί παραλείψεις έχεις κάνει και πόσα πράγματα σου ξέφυγαν, εκεί είναι που τρελαίνεσαι. Προφανως. Αν ειχα walkthrough θα ειχα κανει 150 ωρες αλλα δεν λεει, την δευτερη φορα θελω να κάνω διαφοτερικά πραγματα που δεν εκανα την πρώτη.
Vortexxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αντε να βγουν και τα dlc για pc το μισο game παιξαμε
Voodooman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Επιτέλους το τελείωσα. Που λέει ο λόγος δηλαδή, τέτοια παιχνίδια δεν τελειώνουν, απλά είδα ένα φινάλε. Από όσα έκανα για ένα πράγμα μετάνοιωσα μόνο, Που σκότωσα τον Benny αμέσως και δεν κάθησα καν να ακούσω τί είχε να μου πει. Πρέπει να είχε να προτείνει ωραίες λύσεις.
kostacurtas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Fallout: New Vegas DLC coming to PC, PS3 Fallout: New Vegas' first DLC pack Dead Money will launch on PC and PlayStation 3 on 22nd February, Bethesda has announced. Dead Money has been exclusively available on Xbox 360 since its launch in late December. Three new DLC add-ons will launch "in the coming months", the company said. These will release simultaneously on PC, PlayStation 3 and Xbox 360. Thank goodness for that. Last month internet detectives unearthed trademarks filed by Bethesda parent company ZeniMax that pointed to potential names for future Fallout: New Vegas downloadable content. "Honest Hearts" has already popped up as in-game graffiti – the same way that the previously released Dead Money DLC was trailed. The other two marks are "Lonesome Road" and "Old World Blues". Are these the additional packs Bethesda is on about?
chek2fire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παίζω αυτό τον καιρό το new vegas και έχω συμπληρώσει περίπου τις 30 ώρες με τον μισό χάρτη να έχω εξερευνήσει. Νομίζω ότι αυτός ο τίτλος είναι ένα από τα καλύτερα game που έχει φτιαξει η obsidion. Φοβερή δουελειά και όπως πρέπει να είναι ένα σύγχρονο rpg. Αν και τα γραφικά του δεν είναι τπτ ιδιαίτερο και έχει και τα προβλήματα του με διάφορα bug και frame drop το παιχνίδι σε απορροφάει τόσο πολύ στον κόσμο του που τα ξεχνάς όλα αυτά. Η obsidian κατάφερε με αυτό τον τίτλο να δημιουργήσει έναν κόσμο πιστό στο lore του fallout. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά με τα factions και με το story που τα ακολουθεί οι διαπλοκές τους και το μίσος που έχουν με τις υπόλοιπες faction. Παίζω εδώ και ώρες πάντα με companion τον booze και το air robot αν και το δεύτερο θα το παρατήσω μόλις το παραδώσω με το quest. Σε κάποια στιγμή θα παρατήσω για λίγο και τον booze να πάρω την veronica για να κάνω και το δικό της quest. Ηδή έχω πάρει και το explorer perk και ψάχνω κάθε σπιθαμή του κόσμου του fallout.
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μόλις τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες rpg gaming εμπειρίες που έχω βιώσει σε game. Μου πήρε στις 70 ώρες αλλά εξερεύνησα όλες τις γωνίες του κοσμου του και έκανα όλα τα quest για τις κοινότητες. Αφού το τελείωσα σε κατάσταση messiah. Δεν ξέρω αν πηγαίνει και παραπάνω. Στο τέλος όμως πήρα κάποιες διαφορετικές αποφάσεις από τι σχεδίαζα. Δλδ ήθελα να πάω με το μέρος των ncr αλλά τελικά όταν μου ζήτησαν να πάω και σκοτώσω ουσιαστικά τους brotherhood μου φάνηκε τελείως λάθος και ότι δεν πηγαίνανε με τπτ σε συμβιβασμό και αποφάσισα να πάρω το new vegas στα χέρια μου. Καταρχήν έβγαλα από την μέση τον mr house αν και εδώ δεν βρήκα λύση να μην τον σκοτώσεις. Οποια επιλογή και αν έκανα μου έβγαζε μετά το μύνημα ότι ο mr house πέθανε. Μετά εγκατέστησα τον yes men πήγα να σώσω τον president των ncr χωρίς να τα καταφέρω. Να σημειώσω ότι δεν ήθελα να κάνω reload σε αυτή την επιλογη έτσι για να δω πως θα έβγαινε χωρίς να έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις την κατάσταση. Τέλος σκότωσα το τυπο με την μάσκα καθώς και καθάρισα και τους ncr αφού ήθελε το speech στα 100 για να μπορέσεις νομίζω να πας σε ποιο ερεινική λύση. Μου άρεσε γενικά και που στο τέλος σου παρουσιάζει και ένα trailer ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις. Αυτό που θα ήθελα πάντως είναι να μπορουσες να δώσεις την εξουσία στους followers. Tώρα περιμένω το πακέτο των dlc καθώς από τι ανακοινώθηκε και σήμερα θα βγούνε σύντομα άλλα δύο. Πάντως στο τέλος μου έκανε και ένα τρελό glitch με τον ed-e καθώς εξαφανίστηκε μαζί με τα όπλα που του είχα δώσει και δεν μπορούσα να τον φέρω με τίποτα πίσω.
Tmark Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το παιχνίδι. Το κάνω κανονικά εγκατάσταση αλλά όταν πάω να το τρέξω μου πετάει μύνημα λάθους ότι δεν βρέθηκε το d3d_dx9.dll, plz reinstall. Το ξαναεγκαθιστώ και πάλι τα ίδια.. Έχει να κάνει με τον DirectX 9?
panther_512 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ckeck2fire, βασικά το τέλος που διάλεξες είναι το και καλά ας πούμε "είμαι ανεξάρτητος". Και εγώ έτσι το τελείωσα. Το bug με το ρομπότ ED-E γίνεται τη στιγμή που το στέλνεις για αναβάθμιση. Όταν αναβαθμιστεί, στην ουσία είναι άλλο ρομπότ, με αποτέλεσμα να χάνεις όλα τα αντικείμενα που έχεις. Το πρόβλημα αυτό, όπως και κάποια άλλα bugs με quests, λύνονται πολύ εύκολα μέσω της κονσόλας εντολών. Φίλε Tmark, όντως το πρόβλημά σου πρέπει να είναι με την εγκατάσταση του directX και όχι με το παιχνίδι το ίδιο.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι εγκατέστησε το DirectX9 απο την microsoft.
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Fallout: New Vegas PC Patch coming this Monday
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τρία dlc ανακοινώθηκαν σήμερα για το game που θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. New Vegas DLC: Details on Honest Hearts, Old World Blues, and Lonesome Road http://bethblog.com/index.php/2011/05/03/details-on-honest-hearts-old-world-blues-and-lonesome-road/ Honest Hearts™, Old World Blues™ and Lonesome Road™ will further expand upon Fallout: New Vegas. Fallout: New Vegas takes all the action, humor and post-apocalyptic grime and grit of this legendary series, and raises the stakes. Available on May 17, Honest Hearts takes you on an expedition to the unspoiled wilderness of Utah’s Zion National Park. Things go horribly wrong when your caravan is ambushed by a tribal raiding band. As you try to find a way back to the Mojave, you become embroiled in a war between tribes and a conflict between a New Canaanite missionary and the mysterious Burned Man. The decisions you make will determine the fate of Zion. In Old World Blues, releasing in June, you will discover how some of the Mojave’s mutated monsters came to be when you unwittingly become a lab rat in a science experiment gone awry. You’ll need to scour the Pre-War research centers of the Big Empty in search of technology to turn the tables on your kidnappers or join forces with them against an even greater threat. Lonesome Road, available in July, brings the courier’s story full circle when you are contacted by the original Courier Six, a man by the name of Ulysses who refused to deliver the Platinum Chip at the start of New Vegas. In his transmission, Ulysses promises the answer as to why, but only if you take one last job –a job that leads you into the depths of the hurricane-swept canyons of the Divide, a landscape torn apart by earthquakes and violent storms. The road to the Divide is a long and treacherous one, and of the few to ever walk the road, none have ever returned. Για μένα το fallout είναι από τα ομορφότερα rpg game που έχω παίξει ever. Tα περιμένω πως και πως τα dlc
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ετοίμο το trailer από το Honest hearts dlc http://www.youtube.com/watch?v=_ppZHcOf7lI&feature=share
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 WTF cowboys VS indians φαση στο Fallout? Χα, φερτε πραμα να γουσταρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα