Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαλαρά είναι πιο μεγάλο απ΄ το ομπλίβιον ή κάνω λάθος;

Με η χωρίς τα expansion; Πάντως θυμάμαι να έπαιζα πάρα πολύ καιρό το Oblivion,το έπαιξα κατ ευθείαν με όλα τα expansion.

Δημοσ.

To τερματισα σκοτωνοντας και ncr kai legion για να κανω ανεξαρτητο το vegas και να γινω και καλα κυριαρχος αλλα στην τελικη ιστορια δειχνει οτι επικρατησε αναρχια και δεν υπηρξαν ουτε δουλοι ουτε κυριαρχοι αλλα ο καθενας για τον εαυτο του.

Παω να αρχισω καινουριο χαρακτηρα τωρα να ξαναπαιξω τερμα evil αυτη την φορα.

Πηρα και το achievement για hardcore αλλα δινει τιποτα αλλο μεσα στο game?

Δημοσ.
Με ποια λογική τα Golden Gecko δινουν ιδια XP με τα Deathclaw;

Λογικα γιατι παντα ειναι σε μεγαλες ομαδες 2-3, τρεχουν πολυ γρηγορα, κανουν αρκετο dmg αν σε χτυπησουν, εγω παιζω melee τωρα και μου ριχνουν πολλες φαπες.

Τελικα το hardcore mode σου ξεκλειδωνει ενα achievement στο steam τιποτα αλλο ! μια μαλακια και μιση δλδ

Δημοσ.

Πάντως βγήκε καινούργιο update (από όλες της πλευρές) που υποτίθεται ότι φτιάχνει πολλά προβλήματα μαζί και αυτά τον companions.

Δημοσ.
Για τhν φαση κ μονο βαζεις το hardcore, wgaf για τα achievements.

Αυτο. Αν και η ολη "φαση" χαλιεται λιγο οταν σε καθε περιοχη που πας εχει αρκετο φαι και νερο (τουαλετες ντε :devil: ) για να ζησεις 2 βδομαδες.

Off-topic: Πλακα θα'χε να ειχε achievement "Η Χρυση Τουαλετα" η κατι παρομοιο, εχω φτασει σε σημειο να τις χρησιμοποιω in-game πολυ πιο συχνα απο οτι in real life (απο μπανιερες μια φορα, να μη μπορεις να πιεις δεν το καταλαβαινω - λες να παιζει κανα φετιχ στο dev team με τις τουαλετες; :devil: )

Δημοσ.
Για τιν φαση κ μονο βαζεις το hardcore, wgaf για τα achievements.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Πολη "φαση" να πινεις νερο και να τρως, αυτο ειναι που με κραταει στο παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...