Nimrod7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Cass: ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω την Cass να με ακολουθήσει; Εχώ διώξει τους companion μου αλλά δεν υπάρχει διάλογος για να έρθει μαζί μου,... Για να πουλήσω το καραβάνι της στο Crimson θέλει barter ή speech και δεν έχω τίποτα απο τα δύο. Υπάρχει άλλη λύση να την πάρω;
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 όποιος θελει sniper rifle σχετικα νωρις μπορει να παει και γιαυτό http://fallout.wikia.com/wiki/Ratslayer εγω μιας και ειμαι σχετικα low level θα το ψαξω στην επομενη ευκαιρια Γαμάτο, ένα τέτοιο ήθελα. Μετράει και εμφανισιακά.
koproli8os Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 όποιος θέλει να φτιαξει sniper χαρακτήρα συμφωνα με το Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide, πρεπει να ειναι ως εξής: S:6 P:8 E:6 C:1 I:2 A:8 L:9, εγω εφτιαξα ενα παλικάρι πριν διαβασω τον οδηγό S:5 P:7 E:6 C:1 I:8 A:6 L:7 οπότε καλα είμαι.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλα το AI ειναι φοβερο, ενας powder μου πεταει δυναμίτη, τρεχει προς το μέρος μου, τον πατάει ανατινάζεται και σκοτώνεται.
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Χαχα καλά έχει και τις καλές στιγμές του όμως.Σε μένα πχ έχει τύχει κάποιες φορές powder ganger να καλύπτεται πίσω από αμάξι και να μου ρίχνει δυναμίτες σκυμμένος από κει.
agelosLX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σας κάνει παγώματα που διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά??
koproli8os Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 φυσικά, ειδικα όταν εισαι στην ερημο και εχει τους στροβίλους ή αμμοθύελλες, ή σε ανεξηγητες καταστασεις, αλλα πάντα σε ύπαιθρο, υπομονη για κανα patchάκι
liakjim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σας κάνει παγώματα που διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά?? To εχουμε πει κ ποιο πανω : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3685642&postcount=116
agelosLX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μου εγώ μιλάω για παγώματα όχι stuttering..
bnvdarklord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εχω σφαιρες 12ga + 12ga Magnum. Οταν κανω Breakdown 12ga. Κανει μονο τις απλές ή ολες; Δεν εχει επιλογή Breakdown 12ga. Magnum.
bnvdarklord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πληροφορίες για επερχόμενα patches: We wanted to give you guys a heads-up regarding the latest progress on Fallout: New Vegas updates. We’ve come up with solutions for the Xbox 360 save issue folks are reporting' date=' along with a number of other issues being reported. We’re currently running final testing and certification on a comprehensive patch for all three platforms (PC, Xbox 360 and PlayStation 3), so we’ll have something available in the coming weeks. When we have more details, we’ll let you know. [b']In the meantime, an incremental update for PC should be going up by early next week that will fix the save corruption issues and problems with companions, as well as improve performance for NVIDIA users and resolve some issues reported with Havok.[/b] Stay tuned for more details. Πηγή edit: To patch που αναφέρουν τα bold γραμματα μολις βγήκε. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από bnvdarklord
freedubus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Eπειδή τα λεφτά είναι δυσεύρετα στο παιχνίδι, αποφάσισα να ανοίξω ένα κρεοπωλείο με κρέατα παραγωγής μου Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από freedubus
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Eπειδή τα λεφτά είναι δυσεύρετα στο παιχνίδι, αποφάσισα να ανοίξω ένα κρεοπωλείο με κρέατα παραγωγής μου εχω perk canbalism, θα μου κοψεις δυο κιλα κιμα? δε πιστευω να πουλας κρεας με radiation, θελω καθαρο πραμα
bnvdarklord Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τρελο bug: Ειχα 3 σφαιρες σε ενα Cowboy Repeater, μπαινω VATS πατάω 4 φορές(ή 4η εγινε reload) και εφοσον ειχε αδειασει το οπλο εμεινε ο τυπος να βαζει σφαιρες επ'απειρον.
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 harcore παιζετε να υποθεσω το απλο ειναι μια μουφα και μιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα