Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cass:

ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω την Cass να με ακολουθήσει; Εχώ διώξει τους companion μου αλλά δεν υπάρχει διάλογος για να έρθει μαζί μου,...

Για να πουλήσω το καραβάνι της στο Crimson θέλει barter ή speech και δεν έχω τίποτα απο τα δύο.

Υπάρχει άλλη λύση να την πάρω;

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όποιος θέλει να φτιαξει sniper χαρακτήρα συμφωνα με το Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide, πρεπει να ειναι ως εξής: S:6 P:8 E:6 C:1 I:2 A:8 L:9, εγω εφτιαξα ενα παλικάρι πριν διαβασω τον οδηγό S:5 P:7 E:6 C:1 I:8 A:6 L:7 οπότε καλα είμαι.

Δημοσ.

Χαχα καλά έχει και τις καλές στιγμές του όμως.Σε μένα πχ έχει τύχει κάποιες φορές powder ganger να καλύπτεται πίσω από αμάξι και να μου ρίχνει δυναμίτες σκυμμένος από κει.

Δημοσ.

φυσικά, ειδικα όταν εισαι στην ερημο και εχει τους στροβίλους ή αμμοθύελλες, ή σε ανεξηγητες καταστασεις, αλλα πάντα σε ύπαιθρο, υπομονη για κανα patchάκι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφορίες για επερχόμενα patches:

We wanted to give you guys a heads-up regarding the latest progress on Fallout: New Vegas updates.

We’ve come up with solutions for the Xbox 360 save issue folks are reporting' date=' along with a number of other issues being reported. We’re currently running final testing and certification on a comprehensive patch for all three platforms (PC, Xbox 360 and PlayStation 3), so we’ll have something available in the coming weeks. When we have more details, we’ll let you know.

[b']In the meantime, an incremental update for PC should be going up by early next week that will fix the save corruption issues and problems with companions, as well as improve performance for NVIDIA users and resolve some issues reported with Havok.[/b]

Stay tuned for more details.

Πηγή

edit: To patch που αναφέρουν τα bold γραμματα μολις βγήκε.

Επεξ/σία από bnvdarklord
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπειδή τα λεφτά είναι δυσεύρετα στο παιχνίδι, αποφάσισα να ανοίξω ένα κρεοπωλείο με κρέατα παραγωγής μου

screenshot4g.jpg

screenshot5ed.jpg

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.
Eπειδή τα λεφτά είναι δυσεύρετα στο παιχνίδι, αποφάσισα να ανοίξω ένα κρεοπωλείο με κρέατα παραγωγής μου

εχω perk canbalism, θα μου κοψεις δυο κιλα κιμα?

δε πιστευω να πουλας κρεας με radiation, θελω καθαρο πραμα

Δημοσ.

Τρελο bug:

Ειχα 3 σφαιρες σε ενα Cowboy Repeater, μπαινω VATS πατάω 4 φορές(ή 4η εγινε reload) και εφοσον ειχε αδειασει το οπλο εμεινε ο τυπος να βαζει σφαιρες επ'απειρον. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...