Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχει νοημα να πάρω το Wild Wasteland Perk αν δεν εχω παιξει τα πρωτα 2 fallout;

Δεν έχει καμιά σχέση αν έπαιξες τα προηγούμενα αφού απλά βγάζει παράξενες συναντήσεις,,βασικά αν δεν ξέρεις να παίζεις καλά(1.φορά που παίζεις fallout) καλλίτερα να πάρεις ένα perk που να είναι χρήσιμο,να κάνει το παιχνίδι λίγο ποιο εύκολο.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο 40,5 ωρες παιχνιδιου και level 30

δηλαδη max

,το τελειωσα και εγω!!!

Τι επος!!! Αν και σαν ιστορια ,ο κοσμος αλλα και συνολικα ως εμπειρια ,το Fallout 3 μου αρεσε περισσοτερο.

Ειδα 3 τελη :

1. Στο 1ο σεναριο , σκοτωσα τον House και ημουν με τον Yesman,

2. Στο 2ο σεναριο , απενεργοποιησα τον House και ημουν με τους DCR.

3. Στο 3ο σεναριο ακολουθησα τον House και τους σκοτωσα ολους.

Ξερω οτι υπαρχει και 4ο τελος με τους Caesars.

Αν και το σωστο ειναι οτι τα τελη ειναι πολλα περισσοτερα , αφου ειναι ραμμενες υπο-ιστοριες αναλογα με τις ενεργειες μεσα στο παιχνιδι.

Αρα συνολικα πρεπει να εχω κοντα 70ωρες παιχνιδιου...

Δημοσ.
Μετα απο 40,5 ωρες παιχνιδιου και level 30

δηλαδη max

Υπάρχει περίπτωση

να φτάσω το level cap (πολύ) πριν το τερματίσω ; Το ειχα παθει στο 3 και ηταν λιγο ξενέρα.

Δημοσ.

Σε εμενα προλαβε και τερματισε στο ενα απο τα 3 (εξαρταται κ απο τα saves μου) , αλλα και παλι λιγο πριν το τελος. Βεβαια εξαρταται ποσο πολυ θα ψαξεις τον χαρτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πού θα βρώ (edit: για να ψειρίσω) ένα καλό sniper rifle σχετικά νωρίς στο παιχνίδι;

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.
Το καλυτερο για μενα ειναι το "Anti-materiel rifle" . Εδω http://fallout.wikia.com/wiki/Anti-materiel_rifle#Notes , για info. Ειδικα με anti-armor bullets , ειναι απαιχτο!!! Κανει γυρω στα 3000-5000caps

Καλό αλλα το κορυφαιο ειναι το Gobi campaign scout rifle http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_scout_rifle καθως εχει πιο μικρο damage απο το antimaterial αλλα πυροβολας πιο γρηγορα με αποτελεσμα το συνολικο damage να ειναι πιο μεγαλο, ασε που εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για critical hit (5 σε σχεση με 1).

Anti-materiel rifle _______________Gobi Campaign scout rifle

dmg/attack: 110 ________________________ dmg/attack: 61

DPS: 49.25371 __________________________DPS: 166-219

attacks/sec: 0.447761 ________________attacks/sec: 2.5

crit dmg: 80 _____________________________crit dmg: 60

crit chance: x 1 _______________________crit chance: x 5

οι αριθμοι νομιζω μιλανε απο μονοι τους

Δημοσ.

Δε λές τπτ, μια ώρα πολέμαγα χάλασα εκατό τσιμπιδάκια και δεν άνοιγε με τίποτα. Και το άλλο κοστίζει 6000 καπάκια. Κάτι πιο προσιτό παίζει; Κι ας μην είναι το τόπ.

Δημοσ.
To gobi ομως ειναι secret weapon και πρεπει να εχει 100 lockpick για να το παρει.

Θεωρητικά όμως μπορείς να το πάρεις νωρίτερα από το Anti-materiel αφού αυτό εμφανίζεται κατά το μέσο του παιχνιδιού(πρέπει να περιμένεις να το βγάλει στο GUN RUNNERS)όταν έχεις ανέβει αρκετά level.

Δημοσ.

παίδες έχω ένα bug, ενώ εξερευνώ μια περιοχή κ στο local map μ δείχνει π έχω πάει όταν μετά από λίγο ξαναγυρνάω στο ίδιο μέρος ,το Local map έχει ξαναμαυρίσει με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν έχω ξαναπεράσει απο κει...το έχει κανείς άλλος αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...