Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έχει σκοτώσει κανείς τα Deathclaws;

Sniper(κατά προτίμηση με Armor piercing σφαίρες) αν μιλάς για το Quarry junction μπαίνοντας στην αριστερή πλευρά μπορείς να "σκαρφαλώσεις" και να σκοτώσεις τα περισσότερα(μην έχεις κάποιον μαζί σου αφού ορμάνε και πεθαίνουν)

Δημοσ.

Έφτιαξα εναν χαραχτήρα Str: 10, Edurance: 10, Inteligence:1 Charisma:1 και του δωσα Unarmed, Malee, και Stealth.

Βόδι αλλά φονική μηχανή, δεν ασχολήσε ούτε με όπλα ούτε ammo τίποτα! Πολύ μου αρέσει!

Το θέμα είναι αργότερα θα μπορεί να σκοτώσει π.χ. supermutants άοπλος ή με malee weapons ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τσακίζουν όλα και έχουν μερικά από τα καλύτερα perks για μάχη (απλά κοίτα μην πας στα deathclaws σε μικρό level και χωρίς τα perks :P )

Μιας και τον έκανες βόδι φαντάζομαι δεν θα ανεβάσεις science, κοίτα να ανεβάσεις lockpick τότε καθώς θα συναντήσεις πολλές κλειδωμένες πόρτες και ειδικά πάνω σε quests θα σου σπάσουν τα νεύρα

Για deathclaws @TheElf κ Jeronimo

Έχει και στην Dead wind cavern Deathclaws μαζί με το Legendary Deathclaw και sniper δεν πολυδουλεύει εκεί (σπηλιά, μικρές αποστάσεις) αλλά δουλεύουν άλλα πράγματα ευτυχώς paralyzing palm κτλ. Κάτι έχω ακούσει και για EDIT για το Alien Blaster λένε και τα έχει 2-3 shots αλλά δεν το έχω βρει

Επεξ/σία από Insignificant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερατε οτι αν κρατησετε για λιγα δευτερολεπτα πατημενο το tab βγαινει φως απο το pip-boy και το χρησιμοποιεις σαν φακο ? εγω τωρα το βρηκα παντως :P

Να και μια φωτογραφια με τον φιλαρακο μου falloutnv20101029004028.th.jpg

Βαλτε οποιοι θελετε καμια φωτο ετσι για χαβαλε

Επεξ/σία από JERONIMO888
Δημοσ.

Τα deathclaws είναι χαλαρά ότι ποιο δύσκολο στο game ειδικά Deathclaw mother κ Deathclaw alpha όταν επιτίθενται σε ορδές

Μια φωτο κ από μένα

10mk3s1.jpg

Fallout 2 FTW :P

Δημοσ.

Εχω ακριβος το ιδιο Company,ρεξ και μπουν.

Καλα ,εγω πεθανα στα γελια ,οταν επρεπε να κανω μεταμοσχευση εγκεφαλου στον σκυλο,και πηγα στην γρια οπως μου ειπε ο δοκτορ,τις εδωσα 700caps ,σκοτωσε τον σκυλο ,του πηρε τον εγκεφαλο και μου τον εδωσε.

Δημοσ.

Που μπορω να βρω καλα οπλα και armor ρε παιδια εχω βρει 50 περιοχες αλλα ολοι τα ιδια εχουν και δεν αξιζουν μια γιατι κανω περισσοτερο dmg με unarmed gauntlets με 5 strengh kai 25 unarmed :/

Δημοσ.
Που μπορω να βρω καλα οπλα και armor ρε παιδια εχω βρει 50 περιοχες αλλα ολοι τα ιδια εχουν και δεν αξιζουν μια γιατι κανω περισσοτερο dmg με unarmed gauntlets με 5 strengh kai 25 unarmed :/

Αμα πας στην hidden valley θα βρεις παρα πολλες [οι καλυτερες armor ,με αμυνα 25 και +1 strenght και +25 rad ressistance.Βεβαια ειναι power armor οποτε θα πρεπει να περασεις την δοκιμασια για power armow[μιλας στον πακιστανο στην hidden valley].Αν δεν καταφερεις να παρεις απο εκει στολη ,τραβα στην λεγεονα στο the fort,και κλεψε καμια στολη απο τους λεγεωναριους[dt 18],επιπλεον υπαρχουν κατι απιτευτες unarmed συσκευες ,που μπορεις να τις παρεις παλι απο τους λεγεωναριους.Αν δεν μπορεις να το κανεις ,αγορασε καμια reinfor power plate απο το trade 118 ,αλλα ειναι ακριβες και δεν αξιζουν καθως στην πορεια θα βρεις παρα πολλες στολες.

Δημοσ.

Αμα πας στην hidden valley θα βρεις παρα πολλες [οι καλυτερες armor ,με αμυνα 25 και +1 strenght και +25 rad ressistance.Βεβαια ειναι power armor οποτε θα πρεπει να περασεις την δοκιμασια για power armow[μιλας στον πακιστανο στην hidden valley] .Αν δεν καταφερεις να παρεις απο εκει στολη ,τραβα στην λεγεονα στο the fort,και κλεψε καμια στολη απο τους λεγεωναριους[dt 18],επιπλεον υπαρχουν κατι απιτευτες unarmed συσκευες ,που μπορεις να τις παρεις παλι απο τους λεγεωναριους.Αν δεν μπορεις να το κανεις ,αγορασε καμια reinfor power plate απο το trade 118 ,αλλα ειναι ακριβες και δεν αξιζουν καθως στην πορεια θα βρεις παρα πολλες στολες.

Χ0χαχα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχαχ0!!!!:lol::lol::lol:

Έχει και Πακιστανούς στο New Vegas; Και εγώ νόμιζα ότι μόνο η Αθήνα είχε γεμίσει με δαύτους !!!:lol::lol::lol:

Θεική η περιγραφή σου !!!

Δημοσ.
Χ0χαχα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχαχ0!!!!:lol::lol::lol:

Έχει και Πακιστανούς στο New Vegas; Και εγώ νόμιζα ότι μόνο η Αθήνα είχε γεμίσει με δαύτους !!!:lol::lol::lol:

Θεική η περιγραφή σου !!!

Οποις εχει παει στο hidden valley,θα καταλαβει γιατι το λεω αυτο.Πακιστανος ευκολα ο boss.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...