Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Review από το Rock, Paper, Shotgun.

Μπορεί κανείς να μας πει αν αυτά που αναφέρει ο Smith για το hardcore mode ισχύουν;

Θυμάμαι παίζοντας το FO:3 ότι σκεφτόμουν τι άθλια και παράλογη επιλογή ήταν να ανοίγεις σκουπιδοτενεκέδες στη μέση του πουθενά και να βρίσκεις πακεταρισμένη, βρώσιμη τροφή. Το επαναλαμβάνει και το FO:NV, από ό,τι φαίνεται.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτά που λέει για το HC ισχύουν άλλωστε το είπα και παραπάνω, μονο ο ύπνος έχεις να κάνει με ώρα, το φαγητό και το νερό έχει να κάνει με το endurance και κατά ποσο τρέχεις, πηδάς κτλ. Δηλαδή άμα δεν τρέχεις και κανεις πολύ συχνά sneak χρειάζεσαι λιγότερο νερό.

Δημοσ.

Εχει παρει κανενας το quest return to sender;Ειμαι στο τελος του και πρεπει να αποφασισω τι να κανω με τον chief αλλα δεν μπορω.Any thoughts απο καποιον που ειναι στο ιδιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους μου ηρθε το fallout εχω παιξει 3 ωρες πολυ ωραιο gameplay αν και το μονο προβλημα που εχω ως τωρα ειναι τα fps, πχ

οταν ερχονται οι poweder gang αν το θυμαμαι σωστα που ειναι 6-7 ατομα πευτουν τα fps γυρω στα 30...

ποσα fps εχετε και σε τι ρυθμισεις?

Η μαλακια ειναι οτι η καρτα τρεχει στο 40% αντι στο 98-99 που τρεχει στα περισσοτερα για καποιο λογο...

Επεξ/σία από JERONIMO888
Δημοσ.

Έχουν δώσει λύση 2 φορές σε αυτό το thread για το πρόβλημα με τα fps στη μάχη.

Fix για όσους έχουν stuttering

http://www.megaupload.com/?d=6LHPT9ZC

Βάλτε το στο φάκελο του παιχνιδιού. Θα πρέπει να ξαναρυθμίσετε τα options (επίσης θα αναγνωρίζει ότι έχετε την 7900 αλλά δεν παίζει ρόλο).

Δημοσ.
Έχουν δώσει λύση 2 φορές σε αυτό το thread για το πρόβλημα με τα fps στη μάχη.

οκ σωστος το βρηκα και το official forum bethesda http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1123822-potential-fix-for-npc-slowdown/

update: το dll δουλευει μου ανεβασε gpu usage στο 70% απο 40% και φυσικα τα fps, ελπιζω να το patcharoun ομως να παει κανονικα στο 98% να παιζουμε και ολα max.

Δημοσ.

Από που το παράγγειλες και σου ήρθε σήμερα??? Εμένα σήμερα έγινε dispatched από Αγγλία και ευελπιστώ μέσα στην ερχόμενη βδομάδα να το έχω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Από που το παράγγειλες και σου ήρθε σήμερα??? Εμένα σήμερα έγινε dispatched από Αγγλία και ευελπιστώ μέσα στην ερχόμενη βδομάδα να το έχω..

Απο εδω http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1979&vmcchk=1&Itemid=66

το πηραν εχθες μου το εστειλαν εχθες το απογευμα και σημερα το πρωι το πηρα αλλα απο οτι βλεπω τους τελειωσε το αποθεμα κιολας αχαααχαα

Δεν παλευετε σε hardcore ρε δευτερο quest ακομα με τα 6σφαιρα ειμαι και μου βαζει 10 εχθρους ελεος...

Τωρα παιζω difficulty:very hard + hardcore more on μπορω να το αλλαξω σε difficulty normal η θα χαθει το hardcore achievement?

Επεξ/σία από JERONIMO888
Δημοσ.
Βγήκε και το 2ο patch

να ρωτησω.. ειμαι ακομα αρχη, αλλα προσεξα οτι μολις πηγα level 3 , δεν μου εδωσε επιλογη για perk (oπως εγινε οταν πηγα απο level 1 σε 2) , μονο το να βαλω ποντους στα διαφορα abilities

αυτο ειναι φυσιολογικο? γιατι θυμαμαι οτι στο προηγουμενο fallout επελεγα perk σε καθε level up

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ----------

εδιτ

το βρηκα.. καθε 2 level παιρνεις perk

Δημοσ.
Απο εδω http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1979&vmcchk=1&Itemid=66

το πηραν εχθες μου το εστειλαν εχθες το απογευμα και σημερα το πρωι το πηρα αλλα απο οτι βλεπω τους τελειωσε το αποθεμα κιολας αχαααχαα

Δεν παλευετε σε hardcore ρε δευτερο quest ακομα με τα 6σφαιρα ειμαι και μου βαζει 10 εχθρους ελεος...

Τωρα παιζω difficulty:very hard + hardcore more on μπορω να το αλλαξω σε difficulty normal η θα χαθει το hardcore achievement?

Το πρόβλημα το έχεις με την επιλογή very hard και όχι hardcore mode.

Το hardcore mode απλώς σε αναγκάζει να τρώς φαγητό, να πίνεις νερό και να κοιμάσαι. Οι σφαίρες έχουν βάρος και αν καποιο μέλος του σώματος σακατευτεί, πρέπει να πάς γιατρό.

Δημοσ.
Το πρόβλημα το έχεις με την επιλογή very hard και όχι hardcore mode.

Το hardcore mode απλώς σε αναγκάζει να τρώς φαγητό, να πίνεις νερό και να κοιμάσαι. Οι σφαίρες έχουν βάρος και αν καποιο μέλος του σώματος σακατευτεί, πρέπει να πάς γιατρό.

Εισαι σιγουρος? γιατι ρωτησα και στο forum της bethesda και ενας απαντησε οτι δεν εχει καμια σχεση το hardcore mode me to difficulty... τωρα δεν ξερω παω να το αλλαξω σε νορμαλ να δω

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει το πόστ σου στο επίσημο φόρουμ.

Σου είπαν ακριβώς αυτό που σου είπα και εγώ.

Η δυσκολία που έχεις με τους εχθρούς οφείλεται στην επιλογή difficulty: very hard.

Το hardcore mode δεν έχει κάποια σχέση με τη δυσκολία των εχθρών. Απλώς κάνει το παιχνίδι λίγο πιό ρεαλιστικό όσον αφορά το φαγητό, τον ύπνο, το βάρος των πυρομαχικών και τα σακατεμένα μέλη του σώματος.

Δημοσ.
Το έχω διαβάσει το πόστ σου στο επίσημο φόρουμ.

Σου είπαν ακριβώς αυτό που σου είπα και εγώ.

Η δυσκολία που έχεις με τους εχθρούς οφείλεται στην επιλογή difficulty: very hard.

Το hardcore mode δεν έχει κάποια σχέση με τη δυσκολία των εχθρών. Απλώς κάνει το παιχνίδι λίγο πιό ρεαλιστικό όσον αφορά το φαγητό, τον ύπνο, το βάρος των πυρομαχικών και τα σακατεμένα μέλη του σώματος.

Οκ μαλλον εγω τα μπερδεψα νομιζα οτι μου ειπε οτι απο την στιγμη που βαζεις hardcore το difficulty δεν επηρεαζει πια το game... :-(

Ευχαριστω φιλε εβαλα νορμαλ και ειναι πανευκολο δεν αξιζει καν, εβαλα hard μετα και ειναι κομπλε αντε καλο λιωσιμο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...