{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τα textures πάντως είναι καλύτερα από το προηγούμενο game, και σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο απλά έχει αρκετά καινούργια στοιχεια. Σήμερα θα έχω πιο πολύ χρόνο να παίξω.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι 2 κλασεις πανω απο το FO3.Tα textures ειναι σαφως πιο sharp και ανανεωμενα τοσα του περιβαλλοντος οσο και των npc's.Επισης τρεχει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και οπως ειπα εχει το feeling του sequel του FO2 κατι που δεν ειχε το προηγουμενο.Ουτε κρασαρισματα εχω με quad-core ουτε stuttering ουτε pathfinding προβληματα των npc's.Απορω με καποια reviews πως στο καλο βρισκουν προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.Εχω την εντυπωση οτι καποιοι παιζουν τα παιχνιδια με τετοιο τροπο ωστε μοναδικος τους στοχους ειναι να ανακαλυψουν bugs και exploits.
fearwhatnow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι 2 κλασεις πανω απο το FO3.Tα textures ειναι σαφως πιο sharp και ανανεωμενα τοσα του περιβαλλοντος οσο και των npc's.Επισης τρεχει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και οπως ειπα εχει το feeling του sequel του FO2 κατι που δεν ειχε το προηγουμενο.Ουτε κρασαρισματα εχω με quad-core ουτε stuttering ουτε pathfinding προβληματα των npc's.Απορω με καποια reviews πως στο καλο βρισκουν προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.Εχω την εντυπωση οτι καποιοι παιζουν τα παιχνιδια με τετοιο τροπο ωστε μοναδικος τους στοχους ειναι να ανακαλυψουν bugs και exploits.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έτσι που το περιγράφεις Fearwhatnow, πολύ σκέφτομαι να το τσιμπήσω (άλλωστε είχα πάρει και το 3, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα παίξει τα παλιά).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έτσι που το περιγράφεις Fearwhatnow, πολύ σκέφτομαι να το τσιμπήσω (άλλωστε είχα πάρει και το 3, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα παίξει τα παλιά).
john2gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 -------------------------------------------------------------------------------- In fallout 3 and New Vegas bullets can actually curve or shoot in a direction they shouldn't based on a dice roll (on top of the normal bullet spread). This mod removes that while maintaining the other RPG elements of shooting like bullet spread based on skill levels. Also the issue other modders have ran into with the guns not being aligned properly is avoided. Another effect of this mod is that your crosshair will turn red at a much larger distance when pointed at an enemy target, allowing you to tell friend from foe easier. http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34723 Multicores my ass (μου αρέσει που λένε στο κουτί 'Enhanced for multicore'. Δηλαδή, epic fail)
john2gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 -------------------------------------------------------------------------------- In fallout 3 and New Vegas bullets can actually curve or shoot in a direction they shouldn't based on a dice roll (on top of the normal bullet spread). This mod removes that while maintaining the other RPG elements of shooting like bullet spread based on skill levels. Also the issue other modders have ran into with the guns not being aligned properly is avoided. Another effect of this mod is that your crosshair will turn red at a much larger distance when pointed at an enemy target, allowing you to tell friend from foe easier. http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34723 Multicores my ass (μου αρέσει που λένε στο κουτί 'Enhanced for multicore'. Δηλαδή, epic fail)
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι 2 κλασεις πανω απο το FO3.Tα textures ειναι σαφως πιο sharp και ανανεωμενα τοσα του περιβαλλοντος οσο και των npc's.Επισης τρεχει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και οπως ειπα εχει το feeling του sequel του FO2 κατι που δεν ειχε το προηγουμενο.Ουτε κρασαρισματα εχω με quad-core ουτε stuttering ουτε pathfinding προβληματα των npc's.Απορω με καποια reviews πως στο καλο βρισκουν προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.Εχω την εντυπωση οτι καποιοι παιζουν τα παιχνιδια με τετοιο τροπο ωστε μοναδικος τους στοχους ειναι να ανακαλυψουν bugs και exploits. Η απλα παιζουν τις console versions
ikaruga24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 To παιχνιδι ειναι 2 κλασεις πανω απο το FO3.Tα textures ειναι σαφως πιο sharp και ανανεωμενα τοσα του περιβαλλοντος οσο και των npc's.Επισης τρεχει πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο και οπως ειπα εχει το feeling του sequel του FO2 κατι που δεν ειχε το προηγουμενο.Ουτε κρασαρισματα εχω με quad-core ουτε stuttering ουτε pathfinding προβληματα των npc's.Απορω με καποια reviews πως στο καλο βρισκουν προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.Εχω την εντυπωση οτι καποιοι παιζουν τα παιχνιδια με τετοιο τροπο ωστε μοναδικος τους στοχους ειναι να ανακαλυψουν bugs και exploits. Η απλα παιζουν τις console versions
Jimys2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τον δεικτη του ποντικιου? Την μια κινειται αργα και την αλλη πολυ γρηγορα, με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε καν να πατησω NEW GAME xD
agelosLX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά το έχω παραγείλει από Αγγλία και το επίσημο release είναι στις 22/10 Παρασκευή..το αγόρασα σαν preorder, λέτε να μας το στείλουν σε όλους εμάς που το έχουμε πάρει από αγγλικά μαγαζιά την Παρασκευή ή είμαι πολύ αισιόδοξος??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να το στείλουν ακόμη και Πέμπτη βράδυ (μου είχε τύχει με το Rome:TW, ας πούμε, να σταλεί πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας), αλλά πόσο θα κάνει για να φτάσει είναι ένα άλλο ζήτημα.
panther_512 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με τον δεικτη του ποντικιου? Την μια κινειται αργα και την αλλη πολυ γρηγορα, με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε καν να πατησω NEW GAME xD Υπάρχει mod που το διορθώνει: http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34690 Εντωμεταξύ, μόλις διάβασα ότι το παιχνίδι ακόμα και αν το αγοράσεις σε φυσική μορφή (DVD δισκάκι), χρειάζεται το Steam εγκατεστημένο για να παίξει. Παιδιά το έχω παραγείλει από Αγγλία και το επίσημο release είναι στις 22/10 Παρασκευή..το αγόρασα σαν preorder, λέτε να μας το στείλουν σε όλους εμάς που το έχουμε πάρει από αγγλικά μαγαζιά την Παρασκευή ή είμαι πολύ αισιόδοξος?? Εμένα από play.com το έστειλαν σήμερα πρωί, οπότε το περιμένω σπίτι μου ίσως την Παρασκευή. Το παιχνίδι γίνεται activation μέσω steam, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μήν μπορείς να το εγκαταστήσεις πρίν την επίσημη ημερομηνία. Προσωπικά η ιστορία με το steam με ξενερώνει πάρα πολύ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2010 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα