haHa Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ntfs.sys PAGE FAULT IN NONPAGE AREA bluescreen Δες εδω...http://www.techspot.com/vb/topic27452.html μηπως και βοηθησει Μονο με το itunes εχεις προβλημα?? Ναι, μονο με το itunes.. Εχω κανει googling , αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.. Μπορεί να φταίει απλά το iTunes λοιπόν. Από όσο ξέρω, το μήνυμα έχει να κάνει με την διαχείριση της μνήμης. Η εφαρμογή ζητάει από τον πυρήνα πρόσβαση κάπου στη μνήμη που δεν υπάρχει. (Η μνήμη χωρίζεται σε pages, είναι τρόπος διευθυνσιοδότησης). Αυτό είναι το πιο κλασικό σφάλμα ασυμβατότητας ανάμεσα σε μια 32bit εφαρμογή και ένα 64-bit λειτουργικό. Αν και είναι κάπως trivial να τρέξει κάτι σε compatibility mode όποτε μπορεί να μην τα λέω και τόσο καλά. Το non_paged_area όμως μιλάει για κάτι που δεν έχει γίνει commited στη virtual μνήμη, ήτοι στο swap file. Και γι αυτό ίσως μιλάει για σφάλμα στον driver του συστήματος αρχείων. 1000, Επειδή ζόρισες τη μνήμη, δεν προλάβαινε μάλλον να κάνει το paging. Και με το ζουμί που έδωσες κάτι κάναμε. Νομίζω ότι είχες άλλο πρόβλημα με άλλη λύση, αλλά το ίδιο σύμπτωμα. Που είναι και κάπως κοινό σύμπτωμα εδώ που τα λέμε. Μπορει πραγματι να φταιει το itunes. Ισως σε συνδυασμο με κατι στα windows κλπ, ισως κ αυτο που λες για 32bit εφαρμογή σε 64-bit λειτουργικό..
Nik0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Παιδια με μενα τι θα γινει? Mε ποιον τροπο μπορω να ανεβαζω το ρευμα στο NorthBridge κυκλωμα της μητρικης? Εχει voltage to mobo για διαφορα πραγματα αλλα δεν ξερω τι ακριβως να πειραξω. haha εσυ το δοκιμασες?!!
Nik0s Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Hahaha! Δεν λεω το χαμογελο ειναι μεταδοτικο, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ο τελευταιος δεν γελαει καλυτερα γιατι δεν ξερει τι να κανει με το προβλημα
1000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Hahaha! Δεν λεω το χαμογελο ειναι μεταδοτικο, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ο τελευταιος δεν γελαει καλυτερα γιατι δεν ξερει τι να κανει με το προβλημα Λογικά θα το αναφέρει ως ΝΒ voltage ή κάπως έτσι, κάπου εκεί γύρω στα ρεύματα. :mrgreen:
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Hahaha! Δεν λεω το χαμογελο ειναι μεταδοτικο, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ο τελευταιος δεν γελαει καλυτερα γιατι δεν ξερει τι να κανει με το προβλημα λολ , σόρι μαν , δεν έχω κάτι να προτείνω για βολτάζ, αλλά είσαι "απίστευτος"... (...με την καλή και μόνο με την καλή, με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ έννοια.... ) Άξιος ! *...και το ΑΚΟΜΑ πιό ωραίο είναι, ότι θα μπερδέψουμε και το ΜΕΛΟΣ haΗa με τα γέλια μας !
haHa Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδια με μενα τι θα γινει? Mε ποιον τροπο μπορω να ανεβαζω το ρευμα στο NorthBridge κυκλωμα της μητρικης? Εχει voltage to mobo για διαφορα πραγματα αλλα δεν ξερω τι ακριβως να πειραξω. haha εσυ το δοκιμασες?!! Το δοκιμασα , αλλα τζιφος...
Nik0s Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Α, επισης ο parsifal μου ειπε πως αν δεν εχω υπερχρονισει τον υπολογιστη μου δεν υπαρχει κανενας λογος να αυξησω το voltage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.