indiej Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 εχω Athlon 3700+ k motherboard Asus A8N-SLI. Προσφατα αγορασα νεο τροφοδοτικο corsair 650 k καρτα γραφικων nvidia 9800gtx+. Στην αρχη ολα καλα κ καποια στιγμη απλα δεν δειχνει τπτ ι οθονη κατα το startup. παιρνει ρευμα αλλα δεν δειχνει τπτ.! τα εχω αποσυνδεσει ολα αφησα μονο καρτα γραφικων αφου δοκιμασα κ την παλια κ ακομα τπτ. πιστεθετε οτι φταιει το motherboard ? αφου στην αρχη δεν κανει beep οπως παλια ομως αναβει κανονικα το πρασινο λαμπακι της μητρικης! τελος εβγαλα ολεσ τις μνημεσ κ παλι δεν κανει κανενα beep... πιστευτε πως φταιει η μητρικη ή κατι αλλο ?
panosno1com Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ... αφου δοκιμασα κ την παλια κ ακομα τπτ. ... oποτε λογικα τη δοκιμασε.. να σε ρωτησω κατι,συνδεεται(η οθονη) με το μπλε καλωδιο [d-sub] ή του καινουριου τυπου??επειδη θυμαμαι παλιοτερα,μου κανε το ιδιο η οθονη,χωρις ομως να εχω αλλαξει καρτα γραφικων,απλα μια μερα πηγα να ξεκινησω το πισι και μου κανε τετοια πραγματα,και πηγα αγορασα και αλλαξα το μπλε καλωδιο με ενα καινουριο !
fankavo78 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μηπως τα εφτυσε η 12βολτη εξοδος του τροφοδοτικου? ΑΝ σου περισσευει χρονος δοκιμασε μια το παλιο σου..
nick#18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 η για αρχη βγαλε γραφικων και ram και δες θα κανει τιποτα? κανενε μπιπ η κατι τετοιο... και αν δεν, δοκιμασε το παλιο σου τροφοδοτικο που λεει και ο φιλος απο πανω...αν και μαλλον για καμμενο mobo μου μυριζει οπως παντα σχεδον...
atitis Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Πριν σπάσεις το μηχάνημα ή το στείλεις για service δοκίμασε τα παρακάτω: Βγάλε την τροφοδοσία και όλα τα καλώδια από τον υπολογιστή σου και πάτησε 2-3 φορές το κουμπί εκκίνησης για να φύγει το συσσωρευμένο ρεύμα. Μετά βάλε πάλι τη τροφοδοσία και δοκίμασε. Αυτά και καλή τύχη!!!
ser_x Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Φίλε μου δυστυχώς από ότι διαβάζω για μητρική το βλέπω και εγώ
indiej Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, ηταν οντως μητρικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.