gh_desighner Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να κανω φορματ το pc μου για πρωτη φορα.εχω ενα cd με γνησια windows τα οποια ειναι εγκατεστημενα στο laptop μου, η ερωτηση μου ειναι ,μπορω μα χρησιμοποιησω αυτα τα windows και στο υπολογιστη μου βαζωντας καποιο αλλο κλειδη?εαν ναι πως? ευχαριστω πολυ
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Πρώτα απ' όλα, αυτό που έχεις αυθεντικό και αγορασμένο είναι το κλειδί ενεργοποίησης και όχι το cd των windows. Αυτό είναι η άδεια χρήσης. Αν βάλεις άλλο κλειδί πιθανόν να μην στο δεχτεί, αλλά και να στο δεχτεί δεν θα είναι πλέον αυθεντικά και στην πρώτη ευκαιρία θα σου γίνουν black list και θα τρέχεις να βρεις cracks. Ούτε με τον κωδικό που έχεις μπορείς να τα ενεργοποιήσεις σε άλλο pc γιατί είναι oem και είναι δεσμευμένα με την μητρική του laptop.
gh_desighner Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω για το ενδιαφερον σου με λιγα λογια δε μπορω να τα βαλω στο αλλο pc που εχω σωστα? επειδει ειμαι ασχετος απ αυτα ,καποιος μου χε πει να βαλω ενα oem key και δε θαχω προβλημα. ισχυει κατι τετοιο η θαχω προβληματα?
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το OEM Key είναι και αυτό έχεις ήδη. Αν στο άλλο pc έχεις αυτοκόλλητο με serial για xp, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ή μπορείς να αγοράσεις μια άδεια χρήσης επιπλέον. Αν δεν έχεις θα πρέπει να ανατρέξεις σε παράνομες μεθόδους, με ότι αυτό επιφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.