Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Λογικα πρεπει να εχει καποια σχεση με την πολυσυζητημενη ταινια που βγαινει στους κινηματογραφους στις 14 Μαίου 2009 Angels & Demons Αλλα την ιστοσελιδα αυτην την εχω βρει εδω και ενα χρονο και η αντιστροφη μετρηση συνεχιζει.... Μαλιστα στο κατω μερος της σελιδας εχει ενα παραθυρακι που ζηταει καποιον κωδικο... Ξερει κανεις για τι προκειται??? Δειτε και μονοι σας! http://www.altarsofscience.com/ . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:54 ----------
PCharon Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μόλις βάλεις τα κατάλληλα νουμεράκια θα δείξει ένα άλλο μίνι βιντεοκλιπάκι στο background και θα αλλάξει ο τίτλος "CAM 84" σε άλλο ψαρωτικό "CAM χχ". Marketing φάση δηλαδή... * Τα "στοιχεία" που θα δώσουν τα νουμεράκια για το επόμενο background είναι τα earth-air-fire-water. ελπίζω να είναι καλή η ταινία
Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 * Τα "στοιχεία" που θα δώσουν τα νουμεράκια για το επόμενο background είναι τα earth-air-fire-water. ελπίζω να είναι καλή η ταινία Πως θα γινει αυτο? Μεσα απο την ταινια? Και καταρχην που το ξερεις? (οι κωδικοι ειναι μονο αριθμοι) και μαλιστα εβαλα την ημερομηνια της πρεμιερας στην Αμερικη 13052009 και χωραει ακριβως στο κουτακι... εβαλα και της Ελλαδας και της Ιταλιας αλλα τιποτα... Η ταινια απλα....θα τα σπασει κανονικα!
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Bρισκεις τις κρυμμενες λεξεις http://www.angelsanddemons.com και βαζεις τα γραμματα στη αλφαβητικη/αριθμητικη σειρα... 5.1.18.20.8 1.9.18 6.9.18.5 23.1.20.5.18 The Four Altars of Science 1) The Church of St. Maria del Popolo - EARTH 2) St. Peter's Church and Square - AIR 3) The Church of St. Maria della Vittoria - FIRE 4) The Fountain of The Four Rivers at Piazza Navona - WATER
Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Bρισκεις τις κρυμμενες λεξεις http://www.angelsanddemons.comκαι βαζεις τα γραμματα στη αλφαβητικη σειρα... 5.1.18.20.8 1.9.18 6.9.18.5 23.1.20.5.18 The Four Altars of Science 1) The Church of St. Maria del Popolo - EARTH 2) St. Peter's Church and Square - AIR 3) The Church of St. Maria della Vittoria - FIRE 4) The Fountain of The Four Rivers at Piazza Navona - WATER Εισαι φοβερος! Ομως που/πως ακριβως τα βρηκες στο site...? Εχουν καποιο νοημα οι webcams? Τι δειχνουν?
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Εισαι φοβερος! Στο googlαρισμα ειμαι καλος. http://www.tourome.com/the_four_altars_of_science.htm Μετα απλως βαζεις τα σωστα νουμερα. (οπως σωστα υπεθεσα... κατι εκανα κι εγω.... ) DeTour...
Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Στο googlαρισμα ειμαι καλος. http://www.tourome.com/the_four_altars_of_science.htm Μετα απλως βαζεις τα σωστα νουμερα. (οπως σωστα υπεθεσα... κατι εκανα κι εγω.... ) Στο site Ομως που λες εχει μονο τοποθεσιες και την σχεση των illuminati με αυτες... που στο καλο βρηκες τους αριθμους????:whistle:
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 που στο καλο βρηκες τους αριθμους????:whistle: A=1 B=2 etc.... Δες στο 1ο spoiler ξανα...
PCharon Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Με ένα source viewer για το φλασάκι κάνεις τα πάντα σε 1 λεπτό... μη σου πω και λιγότερο.
Swimmer21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 A=1B=2 etc.... :confused: Σωστα! Ειδα τα βιντεακια και καλα webcams, αλλα πιο ειναι το νοημα? Δειχνουν κατι?
BLISS Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ειδα τα βιντεακια και καλα webcams, αλλα πιο ειναι το νοημα? Δειχνουν κατι? Ουτε που τα ειδα... πολυ spoiler επεσε ηδη απο τα trailers και το site και δε θελω επιπλεον....
john lok Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Εισαι φοβερος! Ομως που/πως ακριβως τα βρηκες στο site...?Εχουν καποιο νοημα οι webcams? Τι δειχνουν? Εχω διαβασει το βιβλιο ΦΟΒΕΡΟ . αγωνία-ανατρεπτικό σενάριο-μυστηριο και αλλα !!!!! Ελπιζω να ειναι και η ταινια καλη . Λοιπον .... Οι κάμερες δειχνουν ενα κυλινδρο που περιέχει αντιύλη (1γρ) το οποιο ειναι τοποθετημενο καπου μεσα στο βατικανο και σε λιγες ωρες θα κανει ΜΠΑΜ . περισσοτερες πληροφοριες δεν θελετε να φανταστω θα τα δειτε προσεχως στην ταινία .
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Το βιβλιο ειναι αλλη μια απο τα ιδια με το ΝταΒιντσι σε στυλ (βασικα το ΝταΒιντσι ηταν αλλη μια απο τα ιδια μιας και ηρθε αργοτερα) αλλα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ που μπροστα στο ΝταΒιντσι φαινεται τουλαχιστον "Το Ονομα του Ροδου" Και εχει και ενα ψιλονοηματακι να περασει επιστήμη εναντιον θρησκειας Βεβαια οι υπερβολες του παραμενουν αν θυμαμαι καλα ο Λανγκτον πεφτει στο Βατικανο απο ελικοπτερο και σωζεται επειδη εχει ομπρελα ή κανω λαθος αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο υο Μπραουν Κατα την γνωμη μου ειναι -Angels and Demons -Digital Fortress -DVC -η αλλη η παπαρια με τον Αρκτικο Κύκλο που ούτε που θυμαμαι πως λεγεται
john lok Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το βιβλιο ειναι αλλη μια απο τα ιδια με το ΝταΒιντσι σε στυλ (βασικα το ΝταΒιντσι ηταν αλλη μια απο τα ιδια μιας και ηρθε αργοτερα) αλλα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ που μπροστα στο ΝταΒιντσι φαινεται τουλαχιστον "Το Ονομα του Ροδου"Και εχει και ενα ψιλονοηματακι να περασει επιστήμη εναντιον θρησκειας Βεβαια οι υπερβολες του παραμενουν αν θυμαμαι καλα ο Λανγκτον πεφτει στο Βατικανο απο ελικοπτερο και σωζεται επειδη εχει ομπρελα ή κανω λαθος αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο υο Μπραουν Κατα την γνωμη μου ειναι -Angels and Demons -Digital Fortress -DVC -η αλλη η παπαρια με τον Αρκτικο Κύκλο που ούτε που θυμαμαι πως λεγεται Oντος ειναι το καλυτερο βιβλιο του Μπραουν . Ολα πανω κατω ειναι του ιδιου στιλ ειδικα το ΝταΒιντσι και αυτο . Ναι οντος πεφτει απο το ελικοπτερο αλλα οχι με ομπρελα κατι αλλο μεγαλυτερο δεν θυμαμαι ακριβως (πρεπει να ηταν κανα τμ και βαλε) και πεφτει σε εναν ποταμο(?)(κατι με νερα τελοςπαντων ) αλλα νταξει παραμένει υπερβολη . Αλλα δεν μπορεις να πεις καλο βιβλιο
MiltoZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Oντος ειναι το καλυτερο βιβλιο του Μπραουν . Ολα πανω κατω ειναι του ιδιου στιλ ειδικα το ΝταΒιντσι και αυτο . Ναι οντος πεφτει απο το ελικοπτερο αλλα οχι με ομπρελα κατι αλλο μεγαλυτερο δεν θυμαμαι ακριβως (πρεπει να ηταν κανα τμ και βαλε) και πεφτει σε εναν ποταμο(?)(κατι με νερα τελοςπαντων ) αλλα νταξει παραμένει υπερβολη . Αλλα δεν μπορεις να πεις καλο βιβλιο Μου άρεσε πολύ μέχρι που έκανα κι εγώ το κρύο ντους στον Τίβερη... δεν μπόρεσα ποτέ να το ξεπεράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.