liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ξέρεις, άν και δεν θα ήθελα πολύ να το αναφέρω, ο λόγος που προτιμώ τις μεγάλες γραμματοσειρές δεν είναι γιατί έχεις εσύ πρόβλημα με τα μάτια σου, αλλά επειδή έχω εγώ, και μάλιστα σημαντικό.Γι' αυτό και δουλεύω πάντα το ζουμ ή κάποιο μεγεθυντικό φακό. Για να μη σου χαλάσω όμως την καρδιά, θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το default μέγεθος. Οkie my bad then. Το πήρα αλλιώς.
Kostaskouk Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 1. Τέλος πάντων, αν πρόκειται για κινηματογραφικές ταινίες υπάρχουν και τα video club ή το internet (για avi). Αλλιώς ακολούθησε τις οδηγίες του parsifal για μετατροπή από dvd σε avi. 2. Αφού είπες ότι τα έχεις ήδη σε δισκάκια. Γιατί να τα ξαναγράφεις. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις απευθείας αντιγραφή τα δισκάκια (αν φοβάσαι μην τα χάσεις) σε καινούργια καλής ποιότητας ή όπως είπες να τα βάλεις σε έναν εξωτερικό 1TB, που έχουν πέσει οι τιμές τους αρκετά πλέον. 3. Χρησιμοποίησες κάρτα τηλεόρασης για να κάνεις την σύλληψη και εγγραφή στον δίσκο; Αν ναι, σε τι μορφή γράφτηκαν, σε avi μήπως; Μετά πως τις πέρασες στα dvd, με κάποιο πρόγραμμα μετατροπής από avi σε dvd όπως το convertxtodvd ή το nero vision, ή απλή εγγραφή με το nero σε Data DVD (δίσκος δεδομένων); Η κάθε ταινία που έχεις είναι μία σε ένα dvd ή έχεις βάλει περισσότερες Λοιπόν, μία μία οι απαντήσεις μου: 1. Δυστυχώς, αρκετές από τις ταινίες που έγραψα (με κάρτα TV από σινε+, Πρίσμα, ΝΕΤ ) είναι παλιές και συλλεκτικές και δεν υπάρχουν σε video club. Αυτό που λες για Internet δεν το καταλαβαίνω. Σίγουρα θα εξετάσω την πρόταση του Parsifal για μετατροπή από dvd σε avi. Μόνο που προς το παρόν μου είναι αδύνατο από άποψη χρόνου, λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων. 2. Λοιπόν τα δισκάκια που έχω είναι γνωστές φίρμες. Τώρα, ποιά απ' αυτές ειναι καλή και ποιά όχι, αυτό δεν το ξέρω. Αν αντιγράψω (υποθέτω να ενοείς με copy-paste) τα δισκάκια σε έναν εξωτερικό 1TB, τότε αυτά θα αντιγραφούν σαν φάκελοι αρχείων, και θα αναπαράγονται μόνο από PC και όχι και στην τηλεόραση μεσω κάποιου DVD Player. 3. Για τη σύληψη και εγγραφή, χρησιμοποίησα κάρτα TV, και οι ταινίες γράφτηκαν σε MPEG-2. Μετά τις επεξεργάστηκα με το Nero Vision, και τις πέρασα στα δισκάκια σε μορφή DVD. Ορισμένα δισκάκια περιέχουν μία ταινία, και άλλα, δύο ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.