Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση καρτας γραφικων.

sno0py

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το συστημα αποτελειται απο cpu amd 4850e οc στα 2945 mhz, ram 2 gb στα 800mhz , mobo Asus M3A78 PRO

και εχω πανω για προσωρινη λυση μια ατι 1600pro

θελω να παρω καποια καλη λυση που να με βγαλει ικανοποιητικα για 1-1,5 λογικα που θα κανω αναβαθμιση σε cpu και vga

Λοιπον οι σκεψεις μου ειναι γυρω απο τρεις καρτες την επερχομενη 4770(την βρισκω ενδιαφερουσα ειδικα με τετοια καταναλωση) την 4850, και την 3870 που ειδα τωρα οτι εχει πεσει στα 73 ευροhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510653(λουκουμι μου φαινεται).

Η 4850 πανω κατω ειναι αναλογη σε επιδοσεις με την 3870 και τεινω προς την δευτερη μαλιστα οταν θα εχει σχεδον 30 ευρο κατω απο την 4770 οταν βγει εσεις τι λετε?

Δημοσ.

H 4850 είναι αρκετά πιο μπροστά απο την 3870,η οποία έχει παρεμφερείς επιδόσεις με την 4830.

Ειδικά απο την στιγμή που έχεις αποφασίσει το "νεκρό" χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση,4850 απο μένα με κλειστά μάτια (με την προυπόθεση φυσικά οτι έχεις ένα αξιοπρεπές 450αρι τροφοδοτικό τουλάχιστον).

Αν μπορούσες να προσδιορίσεις και το κεφάλαιο που μπορείς να διαθέσεις θα βοηθούσε,γιατι στην συγκεκριμένη περίπτωση παραθέτουμε λύσεις απο 77~116+ ευρώ.

Δημοσ.

Μπα, έχω πάρει κατά καιρούς διάφορα πραγματάκια από stock house χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ειδικά στις κάρτες γραφικών είναι απλά τα πράγματα, ή παίζουν ή δεν παίζουν.

Δεν είναι όπως η μητρική π.χ που μπορεί να ανακαλύψεις μετά από κάνα χρόνο πως δεν δουλεύει η δεύτερη pci ...

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω, ρίξε κάνα τηλέφωνο πάντως μη τραβηχτείς Μεταμόρφωση τσάμπα...

Την βλέπω αρκετές μέρες πάντως την συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.

Κοιταχτε μπορει να ειναι της προιγουμενης γενιας αλλα δεν θεωρω οτι η διαφορα με την 4850 σε επιδοδεις να δικαιολογουν τα 43 ευρο παραπανω!!

Επισης μην ξεχναμε οτι ειναι και πιο ερνεγοβορα η 4850 και εχω δει και διαβασει για συγκριτικα αρθρα μεταξυ των 2 καρτων εχουν μικρες διαφορες σε αποδοση!!43 πανω ειναι πολλα.........

Απο εκει και περα η μεταχειρισμενη εχει τα ρισκα της αλλα 65 ευρο για την 4850 ειναι πολυ καλη τιμη αλλα δεν μενω αθηνα να με βολευει!

Ψαχνω για μια συμφερουσα αγορα να αντικαταστησω την υπαρχουσα καρτα και να με βγαλει 1-1.5 χρονο

Δημοσ.
Κοιταχτε μπορει να ειναι της προιγουμενης γενιας αλλα δεν θεωρω οτι η διαφορα με την 4850 σε επιδοδεις να δικαιολογουν τα 43 ευρο παραπανω!!

Επισης μην ξεχναμε οτι ειναι και πιο ερνεγοβορα η 4850 και εχω δει και διαβασει για συγκριτικα αρθρα μεταξυ των 2 καρτων εχουν μικρες διαφορες σε αποδοση!!43 πανω ειναι πολλα.........

Απο εκει και περα η μεταχειρισμενη εχει τα ρισκα της αλλα 65 ευρο για την 4850 ειναι πολυ καλη τιμη αλλα δεν μενω αθηνα να με βολευει!

Ψαχνω για μια συμφερουσα αγορα να αντικαταστησω την υπαρχουσα καρτα και να με βγαλει 1-1.5 χρονο

Mην τα μπερδευεις...

Η 3870 ηταν στα ιδια με την 9600gt.

Το οποιο σημαινει 10-15% κατω απο 8800gt=~4830 και βαλε αλλο τοσο κατω απο μια 4850.

Αντι για 3870 καλυτερα 4670 που παρολο που παρολο που ειναι ενα λιγο πισω σε επιδοσεις, ειναι αρκετα λιγοτερα ενεργοβορα + οτι κανει καλυτερη αποκωδικοποιηση hd υλικου.

Δημοσ.
Mην τα μπερδευεις...

Η 3870 ηταν στα ιδια με την 9600gt.

Το οποιο σημαινει 10-15% κατω απο 8800gt=~4830 και βαλε αλλο τοσο κατω απο μια 4850.

Αντι για 3870 καλυτερα 4670 που παρολο που παρολο που ειναι ενα λιγο πισω σε επιδοσεις, ειναι αρκετα λιγοτερα ενεργοβορα + οτι κανει καλυτερη αποκωδικοποιηση hd υλικου.

Mαλιστα :rolleyes:οποτε ισως μαλλον θα περιμενω την 4770 για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...