Προς το περιεχόμενο

USB StartUp Disk Creator

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορω να χρησιμοποιησω το "USB StartUp Disk Creator" για να δημιουργησω ενα bootable usb stick apo ena windows 7 .iso που εχω το οποιο θα ξεκιναει windows 7

ή ειναι μονο για να bootarei ubuntu αυτο το εργαλειο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δυστυχως ομως ολα υατα αποτυνχανουν διοτι η μητρικη μου υποστηριζει ενα καρο boot devices εκτοσ apo usb....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:18 ----------

Yπαρχει τροπος να bootarei η μητρικη καπως απο το usb stick?

Δυστυχως ομως ολα υατα αποτυνχανουν διοτι η μητρικη μου υποστηριζει ενα καρο boot devices εκτοσ apo usb....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:18 ----------

Yπαρχει τροπος να bootarei η μητρικη καπως απο το usb stick?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πλάκα κάνεις !!!!!!

Αν η μητρική σου δεν είναι από τις πολύ παλιές που δε δίνουν ούτως ή άλλως τέτοια δυνατότητα, τότε ενδέχεται να φταίει αυτό που γράφω εδώ:

Γενικά, θα πρέπει να επιλέξεις στο boot device priority του BIOS ως πρώτη συσκευή αυτήν που θα αναφέρει τον όρο "USB". Όμως, σε AMI BIOSes είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα: Πρέπει ο υπολογιστής να έχει εκκινήσει με το stick συνδεδεμένο, να μπεις στο BIOS και να επιλέξεις ως πρώτο boot device το όνομα του συγκεκριμένου stick (που αναγνωρίζεται και εμφανίζεται δυναμικά στη BIOS screen)...

Αν η μητρική σου δεν είναι από τις πολύ παλιές που δε δίνουν ούτως ή άλλως τέτοια δυνατότητα, τότε ενδέχεται να φταίει αυτό που γράφω εδώ:

Ναι το δοκιμασα αυτο που λες, πολυ καλη ιδεα ηταν και εχω και amibios btw, κανοντας βοοτ με το usb stick συνδεδεμενο μπας και το bios το δει δυναμικα και με αφησει να το κανω boot ετσι αλλα tough luck....

Απορω την επιλογη boot from other devices κατω κατω τι την εχει τοτε.....

Περίεργο, σε αυτό το review ισχυρίζονται ότι μπορεί να κάνει boot από USB sticks και όπως φαίνεται και από τα BIOS screenshots, το stick αναγνωρίζεται και μπορείς να το επιλέξεις στη λίστα με τα boot priorities.

Δοκίμασες να συνδέσεις το stick σε όλες τις θύρες USB της μητρικής; Συνήθως η καλύτερη επιλογή είναι οι θύρες πλησιέστερα στον(-ους) PS/2 connectors...

Περίεργο, σε αυτό το review ισχυρίζονται ότι μπορεί να κάνει boot από USB sticks και όπως φαίνεται και από τα BIOS screenshots, το stick αναγνωρίζεται και μπορείς να το επιλέξεις στη λίστα με τα boot priorities.

Δοκίμασες να συνδέσεις το stick σε όλες τις θύρες USB της μητρικής; Συνήθως η καλύτερη επιλογή είναι οι θύρες πλησιέστερα στον(-ους) PS/2 connectors...

Μιλας για αυτην την μητρικη ετσι? MSI 875P NEO-FIS2R (MS-6758) διοτι αυτην εχω.

Βασικα φιλε parsifal μεχρι τωρα μονο σε μια θεση usb το δοκιμαζα το στικακι, η οποια ηταν μια απο τις 2 μπροστινες του κουτιου, πισω οχι δεν τις δοκιμασα καθολου.

Θατο δοκιμασς. Γιατι ομως να εχει διαφορα? αφου ολες usb θυρες ειναι οι οποιες πανω στην μητρικη κουμπωνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...