Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση custom firmware σε psp 1000


ghostgr_a_n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Χθες μου εφερε ενας φιλος μου του psp(1000 με 5.00 official firmware) του για να του περασω custom firmware.

Κανω format στο memory stick,το κανω magic memory stick με αυτο το προγραμα,το βαζω στο psp μαζι με τη pandora battery και αναψε το πρασινο φωτακι αλλα η οθονη εμεινε μαυρη και το φωτακι του memory stick δεν αναβε.Ξαναεκανα 2-3 φορες το memory stick αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.

Ξερει κανενας τι μπορει να φτεει?

Δημοσ.

πολλα δοκιμασε κατ αρχην σε ενα αλο psp να δεις δουλευει η πανδωρα αν δεν δουλευει παει να πει οτι κατι δεν εχεισ κανει σωστα αν δουλευει κατι φταιει με το psp .

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει και την μπαταρια και το memory stick σε αλλα 2 psp και δουλευαν κανονικα αλλα στο συγκεκριμενο psp δεν δουλευουν.

Δημοσ.

απο την στιγμη που βαζεις την πανδομπαταρια στο psp κ ανοιγει το πρασινο λαμπακι μονο του, παει να πει οτι η μπαταρια σου ειναι ok. αρα το προβλημα ειναι το magic stick. υπαρχουν πολλοι τροποι να φτιαξεις ενα magic stick ή αλλιως πολλοι οδηγοι. δοκιμασε να το κανεις με καποιον αλλον τροπο. εχω φτιαξει εναν οδηγο κ τον εχω ποσταρει στο forum

Δημοσ.
Εχω δοκιμασει και την μπαταρια και το memory stick σε αλλα 2 psp και δουλευαν κανονικα αλλα στο συγκεκριμενο psp δεν δουλευουν.

 

ριξε μια ματια στο νετ γιατι αν δεν κανω λαθος υπαρχει μια μαδερμπορντ η οποια δεν φλασαρετε μηπως σου ετυχε αυτη ....

Δημοσ.

το psp που εχει ο φιλος ειναι πολυ παλιο μοντελο που σημαινει οτι η μητρικη του ''σηκωνει'' custom firmware.Το προβλημα πρεπει να ειναι η στην pandora battery η στην καρτα μνημης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...