ghostgr_a_n Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Καλημερα παιδια. Χθες μου εφερε ενας φιλος μου του psp(1000 με 5.00 official firmware) του για να του περασω custom firmware. Κανω format στο memory stick,το κανω magic memory stick με αυτο το προγραμα,το βαζω στο psp μαζι με τη pandora battery και αναψε το πρασινο φωτακι αλλα η οθονη εμεινε μαυρη και το φωτακι του memory stick δεν αναβε.Ξαναεκανα 2-3 φορες το memory stick αλλα παλι δεν εγινε τιποτα. Ξερει κανενας τι μπορει να φτεει?
modguru Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 πολλα δοκιμασε κατ αρχην σε ενα αλο psp να δεις δουλευει η πανδωρα αν δεν δουλευει παει να πει οτι κατι δεν εχεισ κανει σωστα αν δουλευει κατι φταιει με το psp .
ghostgr_a_n Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Εχω δοκιμασει και την μπαταρια και το memory stick σε αλλα 2 psp και δουλευαν κανονικα αλλα στο συγκεκριμενο psp δεν δουλευουν.
katsikoula Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 απο την στιγμη που βαζεις την πανδομπαταρια στο psp κ ανοιγει το πρασινο λαμπακι μονο του, παει να πει οτι η μπαταρια σου ειναι ok. αρα το προβλημα ειναι το magic stick. υπαρχουν πολλοι τροποι να φτιαξεις ενα magic stick ή αλλιως πολλοι οδηγοι. δοκιμασε να το κανεις με καποιον αλλον τροπο. εχω φτιαξει εναν οδηγο κ τον εχω ποσταρει στο forum
modguru Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Εχω δοκιμασει και την μπαταρια και το memory stick σε αλλα 2 psp και δουλευαν κανονικα αλλα στο συγκεκριμενο psp δεν δουλευουν. ριξε μια ματια στο νετ γιατι αν δεν κανω λαθος υπαρχει μια μαδερμπορντ η οποια δεν φλασαρετε μηπως σου ετυχε αυτη ....
Mr_Terror Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 το psp που εχει ο φιλος ειναι πολυ παλιο μοντελο που σημαινει οτι η μητρικη του ''σηκωνει'' custom firmware.Το προβλημα πρεπει να ειναι η στην pandora battery η στην καρτα μνημης.
ghostgr_a_n Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ευχαριστω παιδια. Δοκιμασα με αλλο οδηγο για magic memory stick και δουλεψε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.