Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster Aquagate Max RL σε ι7 αξιζει??

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδες:-) πριν απο λιγες μερες πηρα την Thermalright True Black 120 Cpu Cooler για να την βαλω πανω στην blood rage με σκοπο να παιξω τον i7 920 πανω απο 4ghz:devil: το αποτελεσμα ειναι οτι την εχω στο κουτι ακομα και σκεφτομαι να την αλλαξω με το ετοιμο συστημα υδροψυξης της cooler master δεδομενο οτι το εχει φιλος μου πανω σε e8600 και στα 4,4 4,5ghz στο 100% του orthos δεν ξεπερναει τους 45-50 βαθμους!!!!!

Ξερω οτι τα ετοιματζιδικα δεν ειναι η καλυτερη λυση αλλα μιλαω παντα σε σχεση με την αεροψηξη γιατι οι i7 δεν παλευονται και δεν θελω να (μυρισει) το σπιτι:devil::devil: επισεις αν αξιζει υπαρχει υποστηριξη bracket για 1366? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καλη συνεχεια:-D:-D

Δημοσ.

αν αναφερεσαι στην thermaright πρεπει να παραγγειλεις ειδικο bracket απο Multirama.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ----------

AΝ μιλας για την υδροψυξη ας πει καλυτερα καποιος αλλος φιλος πιο εξειδικευμενος στο νερο

Δημοσ.

To μονο 1366 bracket που βρίσκω για coolermaster είναι αυτό.Βέβαια δέν κάνει καν λόγο για υδρόψυξη,αφού το συγκεκριμένο υποτίθεται είναι για κάποιες πολυ συγκεκριμένες αερόψυκτρες.

Το κακό με το waterblock είναι οτι έχει βιδωμένα 2 πτερύγια στα πλαινά για να μπεί σε lga 775.

aquagate-max-2.jpg

1196049.JPG

Ίσως...ίιιισως αν έβγαζες τα πτερύγια αυτά και προσάρμοζες τμήμα ή και όλο το bracket αν γίνεται,θα έκανες δουλειά.Όπως και να έχει μιλάμε για πατέντα και θα σε συμβούλευα να στείλεις ένα mail στην Coolermaster καλού κακού...

Απο τις φωτογραφίες πάντως φαίνεται οτι τα πλαινά πατάνε στο ίδιο σημείο.

Δημοσ.

Επίσης, μπορείς απλά να πάρεις ένα άλλο cpu waterblock ;) όπως πχ αυτό, και να ζητήσεις από την Swiftech το κιτ υποστήριξης για 1366..Νομίζω ότι στέλνουν, έτσι έχω δει τουλάχιστον... Γιατί θέλεις να αλλάξεις όμως την Black; Τι θερμοκρασίες έχεις; Οι i7 γενικά είναι αρκετά ζεστοί..

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια ειμαι απογοητευμενος με την Thermalright True Black 120...ο ι7 μου με ρευμα 1,28 στα 3,8 βαραει 70++ στο prime95.... δεν ξερω τι να πω...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά τι περίμενες με 130W TDP? :o

όλες οι ψύκτρες τα ίδια "χάλια" είναι στους o/ced Core i7

άσε τα έτοιμα w/c και φτιάξε custom...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ψηνομαι φιλε μου για custom αλλα δεν μπορω να τα modarw μονος μου, μονο πλαισιο αθηνα...και απο αιγιο δεν παιζει να τραβηχτω εκει... ουτε να στειλω κουτι με κουριερ, δεν εχω εμπιστοσυνη:-(:-(

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως να ξέρεις ότι τα έτοιμα έχουν συνήθως είτε χειρότερες είτε ίδιες είτε ελάχιστα καλύτερες θερμοκρασίες από την top αερόψυξη της αγοράς...

Δημοσ.

thanks:-) μαλλον θα περιμενω να βγει κατι καινουργιο ...ειτε αεροψυξη ειτε υδροψυξη για το 1366 γιατι με τισ παρον ψυχτρες και ετοιμες υδροψυξης δεν κανουμε δουλεια...

Δημοσ.

Ε οκ δν ηξερα για το συντριβανι!Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο ομως...Τωρα μαζευω λεφτακια να παω και γω σε νερο...Εφοσον εχει "τρυπες" για lga775 μπορεις να παρεις οποιαδηποτε ψυκτρα (νερο/αερας) για lga775.

Τωρα 8υμη8ηκα οτι εχεις την Τrue Black οποτε απο αερα δν νομιζω να μπορεις να βρεις καποια αλλη ψυκτρα που να σου δινει σοβαρη διαφορα...Οποτε η πας σε νερο η μενεις ετσι οπως εισαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...