SomethingGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Καλησπερα, διαβασα εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=251981&page=2 οτι με ενα κολπο που λεει ενα παιδι εκει, σας παραθετω και τα λογια του Λοιπόν, επειδή το συγκεκριμένο modem έχει ίδιο interface με το US Robotics 9108 μπορείτε να αυξήσετε την εμβέλια του ασύρματου μπαίνοντας με telnet [ip του router] και μετά γράφεται wlctl txpwr 84 μπορεις να αυξησεις την υσχη του συγκεκριμενου ρουτερ στο Wifi. Μπορειτε να μου εξηγυσετε πως το κανουμε η αν υπαρχει καπιος αλλος τροπος γιατι ειναι κατι που θα το χρειαστω πολυ. Καλη Ανασταση σε ολους
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 an giνετε γινετε οπως το ειπε αυτος.κανεις telnet στην ip του ρουτερ και μετα γραφεις αυτο που λεει πχ telne 192.168.1.1 και εντερ μετα βαζεις τα στοιχεια του ρουτερ και μετα την εντολη.δεν ξερω αν θελει κανα save μετα οπως πχ στο speedtouch εχει εντολη saveall η save all
SomethingGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εγω παντος γραφω σε γραμμη εντολων dos ( telnet 192.168.1.1 ) και μου λεει οτι δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη η εξωτερικη εντολη και διαφωρα. Τι να πω, τουλαχιστον λεει τιποτα αυτο το ρουτερ που μου εδωσαν γιατι πολυ μαπα μου φαινετε.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 kala μαπα ειναι σιγουρα.αν εχεις vista δεν παιζει το telnet...θελει προγραμμα
SomethingGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αν ξερεις να μου πρωτηνεις ενα καλο σε λογικη τιμη που να ειναι και modem router γιατι θελω να εχει ισχυρο WiFi για να τρωφωδοτει ενα laptop 2 δωματια απο το δικο μου μικρο σπιτι εχουμε ετσι και αλλιος
el07694 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλά είστε λίγο gtp..τεσπα, αν και παλιό το θέμα για να χρησιμοποιήσεις telnet σε windows vista/7 πράττεις τα ακόλουθα: 1)Εναρξη 2)Πίνακας ελέγχου 3)Απενεργοποίηση προγραμμάτων 4)Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Δυνατοτήτων windows 5)Κλικάρεις στο checkbox telnet client 6)Κλικάρεις στο εφαρμογή Έπειτα, πάτας το κουμπί αριστέρα του αριστερού alt (που έχει το σήμα των windows) και καθώς το έχεις πατημένο πατάς και το πλήκτρο R ταυτόχρονα. Γράφεις cmd και πατάς οκ γράφεις telnet +enter μετά ο 192.168.1.1 +enter βάζεις admin +enter βλέπεις τον κωδικό που βρίσκετε στην κάτοψη του router τον βάζεις και πατάς οκ μετά χτυπάς την εντολή που θέλεις. πατάς enter Και εν συνεχεία, λες συγχαρητήρια στον εαυτό σου γιατί μόλις εγκατέστησες τον καρκίνο στο σπίτι σου!!!
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλά είστε λίγο gtp..τεσπα, αν και παλιό το θέμα για να χρησιμοποιήσεις telnet σε windows vista/7 πράττεις τα ακόλουθα: 1)Εναρξη 2)Πίνακας ελέγχου 3)Απενεργοποίηση προγραμμάτων 4)Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Δυνατοτήτων windows 5)Κλικάρεις στο checkbox telnet client 6)Κλικάρεις στο εφαρμογή Έπειτα, πάτας το κουμπί αριστέρα του αριστερού alt (που έχει το σήμα των windows) και καθώς το έχεις πατημένο πατάς και το πλήκτρο R ταυτόχρονα. Γράφεις cmd και πατάς οκ γράφεις telnet +enter μετά ο 192.168.1.1 +enter βάζεις admin +enter βλέπεις τον κωδικό που βρίσκετε στην κάτοψη του router τον βάζεις και πατάς οκ μετά χτυπάς την εντολή που θέλεις. πατάς enter Και εν συνεχεία, λες συγχαρητήρια στον εαυτό σου γιατί μόλις εγκατέστησες τον καρκίνο στο σπίτι σου!!! αποφασισες να ξεθαψεις ενα τοπικ μετα απο 2 χρονια για να βρισεις/??και να λειπουν οι εξυπναδες.ακομα και αν αυτη η εντολη ανεβαζει τα dmb(mw) στο ρουτερ το Max που θα φτασει ειναι 200 που δεν συγκρινονται με τα πολυ παραπανω που βγαζει το κινητο σου.οποτε να λειπουν οι εξυπναδες και το βρισιμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις