Προς το περιεχόμενο

Double Play στην Κόρινθο !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ειναι θεμα χαλκου ουτε ρουτερ.τους πρωτους μηνες με την 24αρα πεταγα αλλα εδω και κανα 6μηνο εκτος οτι σερνομαι εχω και πολλες αποσυνδεσεις.

εχεις ακουσει τιποτα για την Hol στην Κορινθο;

Δεν την παλευω αλλο με την Forthnet.

καταρχηγν να το παμε διαφορετικα για να καταλαβουμε κατι.αν εχει πεσει η ταχυτητα συγχρονισμου και οχι το ποσο κατεβαζεις μονο τοτε ειναι θεμα χαλκου.β.τι ρουτερ εχεις γιατι αν ειναι κανα cl110 siemens τοτε αλλο αυτο.αν εχει πεσει η ταχυτητα sync ειναι θεμα χαλκου και δεν θα αλλαξει αυτο με αλλη ετερεια .αν εχεις πολλες αποσυνδεσεις ισως ειναι αυτο που ειπα δηλαδη θεμα χαλκου.διοτι αν απλα σερνετε η γραμη λογω πιτα dslam εκει δεν εχεις αποσυνδεσεις απλα χαμηλα download.γραψε που κλειδωνει η γραμμη και χαρακτηριστικα.αν εχεις προβλξημα χαλκου τι Hol τι forthnet τι οτε ενα και το ιδιο,απλα προσπαθω να στα ξεδιαλυνω διοτι πολυς κοσμος δεν ελεγχει πολλα και μπλεκει σε τζαμπα σεναρια.αν πας σε αλληετερεια και ειναι θεμα χαλκου θα παρεις τον ιδιο χαλκο και θα ειναι μια απο τα ιδια.αν εχεις απλα αποσυνδεσεις εκει μπορει να γινει αλλαγη προφιλ.η forthnet βαζει 6 snr Που ειναι πιο γρηγορα αλλα ισως λιγο πιο ασταθες σε παραξενες γραμμες ενω πχ οτενετ βαζει 9.πιο αργο πχ για μενα που εχω stable γραμμη αλλα ισως πιο σταθερο για καποιον που δεν εχει stable.ayta τα λιγα

Δημοσ.

οσο πιο μικρη ταχυτητα τοσο πιο ευκολο να παιζεισ σταθερα και τοσα πιο πολλα λαθη συγχωρουνται.στα μεχρι 24 και το παραμικρο λαθος χαλαει πολλα.

Δημοσ.

το μοντεμ μου ειναι το d-link 624t

Item Downstream Upstream Unit

SNR Margin 8 9 dB

Line Attenuation 35 16 dB

Data Rate 12497 1021 kbps

και κατεβαζω με 100 αντε στην καλυτερη των περιπτωσεων με 300kbps

στο μεταξυ εχω δει να κλειδωνω στα 4χχχ με up 512 καθως και στις αρχες που δεν ειχα προβλημα στα 20χχχ-22χχχ downstream

αυτα

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ο γαμπρός μου (ίδιο κτίριο με μένα, μένουμε συνοικισμό κοντά στο νοσοκομείο, κάτω από την εκκλησία), έβαλε forthnet. Στην αρχή είχε κάποια προβληματάκια, τώρα έχει σταθεροποιηθεί γενικώς, συγχρονίζει στα 11 και είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Κανά μήνα τράβηξαν τα προβλήματα.

Εγώ είμαι ακόμη με conn-x. Στα 4 ήμουν ψιλοκαλά. Παλιότερα είχα κάνει αναβάθμιση 24 και 8 και κάθε 5 λεπτά (και λιγότερο) είχα αποσυνδέσεις.

Τώρα που έγινε η δωρεάν αναβάθμιση έχω άλλο πρόβλημα (4->8). Όταν στον firefox πάω να φορτώσω μια σελίδα, γράφει "waiting for www.xxxxxxxxxxx.gr" πχ και μετά με τη μία άσπρη σελίδα και "Done", λες και φόρτωσε! Μετά από καμιά 10αριά προσπάθειες, refresh κτλ τότε φορτώνει. Είναι πολύ σπαστικό.

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 33,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,0 / 8,0

Δημοσ.
το μοντεμ μου ειναι το d-link 624t

Item Downstream Upstream Unit

SNR Margin 8 9 dB

Line Attenuation 35 16 dB

Data Rate 12497 1021 kbps

και κατεβαζω με 100 αντε στην καλυτερη των περιπτωσεων με 300kbps

στο μεταξυ εχω δει να κλειδωνω στα 4χχχ με up 512 καθως και στις αρχες που δεν ειχα προβλημα στα 20χχχ-22χχχ downstream

αυτα

με 35 aattenuation δεν γινεται να κλειδωνεις 20-22 με την καμια.για 13 mbit πρεπει να κατεβαζεις με 1300 περιπου απο καποιο γρηγορο site http://www.ati.com http://www.nvidia.com http://www.apple.com και με καποιο download manager.με καλωδιο δοκιμασε οχι ασυρματα και πες μας.

Καλημέρα.

Ο γαμπρός μου (ίδιο κτίριο με μένα, μένουμε συνοικισμό κοντά στο νοσοκομείο, κάτω από την εκκλησία), έβαλε forthnet. Στην αρχή είχε κάποια προβληματάκια, τώρα έχει σταθεροποιηθεί γενικώς, συγχρονίζει στα 11 και είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Κανά μήνα τράβηξαν τα προβλήματα.

Εγώ είμαι ακόμη με conn-x. Στα 4 ήμουν ψιλοκαλά. Παλιότερα είχα κάνει αναβάθμιση 24 και 8 και κάθε 5 λεπτά (και λιγότερο) είχα αποσυνδέσεις.

Τώρα που έγινε η δωρεάν αναβάθμιση έχω άλλο πρόβλημα (4->8). Όταν στον firefox πάω να φορτώσω μια σελίδα, γράφει "waiting for www.xxxxxxxxxxx.gr" πχ και μετά με τη μία άσπρη σελίδα και "Done", λες και φόρτωσε! Μετά από καμιά 10αριά προσπάθειες, refresh κτλ τότε φορτώνει. Είναι πολύ σπαστικό.

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 33,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 28,0 / 8,0

σιγουρα δεν γινετε κατι με το Pc και το κανει αυτο γιατι ειναι λιγο παραξενο να φτεει το ρουτερ.η γραμμη δεν φενεται κατι παραξενο.8 margin down.δοκιμασε με internet explorer.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι μετά από 1 χρόνο

Μήπως έχει τελικά βάλει κάνεις TELLAS - WIND double play στην περιοχή του ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ. στην ΚΟΡΙΝΘΟ

Αν υπάρχει έστω και ένας τολμηρός εκεί έξω θα του ήμουν κάτι παραπάνω από ευγνώμον.

ps Από ότι μου είπαν από τον ΟΤΕ εγώ το maximum που μπορώ να έχω στην περιοχή που είμαι είναι 12 Mpps

Δημοσ.
Επανέρχομαι μετά από 1 χρόνο

Μήπως έχει τελικά βάλει κάνεις TELLAS - WIND double play στην περιοχή του ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ. στην ΚΟΡΙΝΘΟ

Αν υπάρχει έστω και ένας τολμηρός εκεί έξω θα του ήμουν κάτι παραπάνω από ευγνώμον.

ps Από ότι μου είπαν από τον ΟΤΕ εγώ το maximum που μπορώ να έχω στην περιοχή που είμαι είναι 12 Mpps

οτι εταιρεια και να βαλεις στα ιδια θα κλειδωσεις.και 12 ειναι πολυ καλα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν.

Είμαι συνοικισμό (Παναγία) και έχω forthnet κ κλειδώνω μέσο όρο στα 12, χωρίς αποσυνδέσεις κτλ κτλ.

Υποθέτω ότι πάνω κάτω και σε σένα έτσι θα είναι.

Επίσης φίλος στον Αγιώργη από κάτω (φιλολάου αν ξέρεις) με forthnet κλειδώνει σταθερά κάπου στα 15. Και άλλος καλάμια παραπάνω ακόμη, 18/19.

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...