Προς το περιεχόμενο

Double Play στην Κόρινθο !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μένω Κόρινθο και σκέπτομαι να βάλω το Double play μάλλον της Tellas.

Συγκεκριμένα μένω στη περιοχή του ΑΓ. Γεωργίου και θα ήμουν ευγνώμων σε οποίον έχει καμία πληροφορία σε σχέση με την αξιοπιστία και τις ταχύτητες της Tellas σε αυτή την περιοχή.

Οποιαδήποτε πληροφορία για άλλον πάροχο (HOL, Forthnet) είναι καλοδεχούμενη

:whistle:

Δημοσ.

πανω κατω οτι πετυχεις με την μια ετερεια θα πετυχεις και με την αλλη.απο εκει και περα ο χαλκος παιζειρολο η ποιοτητα του καλωδιου αλλα και η αποστασηαπο το σπιτι σου μεχρι το αστικο κεντρο του οτε.και tellas δεν θα εβαζα αλλα οκ

Δημοσ.
Καλησπέρα μένω Κόρινθο και σκέπτομαι να βάλω το Double play μάλλον της Tellas.

Συγκεκριμένα μένω στη περιοχή του ΑΓ. Γεωργίου και θα ήμουν ευγνώμων σε οποίον έχει καμία πληροφορία σε σχέση με την αξιοπιστία και τις ταχύτητες της Tellas σε αυτή την περιοχή.

Οποιαδήποτε πληροφορία για άλλον πάροχο (HOL, Forthnet) είναι καλοδεχούμενη

:whistle:

η forthnet είναι στη Γεωργίου Παπανδρέου. εγώ που πέρασα από εκεί (μένω στην αρχή της Αγ. Γεωργίου) μου είπαν ότι είναι τέλεια η κάλυψη γιατί είμαστε κοντά και έχουν δικό τους δίκτυο. γενικά πάντως δεν τους πιστεύω, όλοι προβλήματα έχουν, ακόμα και ο οτε στο κέντρο της αθήνας. πες μου αν έβαλες κάτι γιατί ψάχνομαι και εγώ

Δημοσ.
η forthnet είναι στη Γεωργίου Παπανδρέου. εγώ που πέρασα από εκεί (μένω στην αρχή της Αγ. Γεωργίου) μου είπαν ότι είναι τέλεια η κάλυψη γιατί είμαστε κοντά και έχουν δικό τους δίκτυο. γενικά πάντως δεν τους πιστεύω, όλοι προβλήματα έχουν, ακόμα και ο οτε στο κέντρο της αθήνας. πες μου αν έβαλες κάτι γιατί ψάχνομαι και εγώ

ολες οι εταιρειες παιρνουν απο το ιδιο αστικο κεντρο .συστεγαση γινετε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μάθουμε από κάποιον που έχει ήδη σύνδεση. Έχω Connex και δεν έχω πρόβλημα κανένα.

Αξίζει να δοκιμάσω αλλού και αν ναι πoια εταιρία ;

Δημοσ.

3 ποστ πιο πανω.οτι ετερεια και να πας θα παρεις τον ιδιο χαλκο.αν εχεις καλο χαλκο θα παιζουν ολα οκ αν εχεις χαλια χαλκο ολοι θα παιζουν μια χαρα.και βεβεα μιλαμε για ιδιο πακετο.μην μου πεις οτι εχεις πχ 1 mbps και παιζουν ολα οκ γιατι σε 1 mbps και χαλια χαλκο να εχεις θα παιξει οκ.αν εχεις connex 24 ναι και σε αλλη ετερεια θα παιξει μια χαρα.στην χειροτερη να χριαστει καμια αλλαγη προφιλ.αν εχεις 1 τοτε δεν ξερεις αν εχεις καλο χαλκο .θα πρεπει να παρατηρησεις τα snr για να δεις αν αλλαζουν.συγκριση κανουμε μεταξυ ιδιων πακετων.

Δημοσ.
αν εισαι ευχαριστημενος γιατι να ψάγνεις να κανεις πειραματισμους που μπορει να οδηγήσουν σε τρελα

gia na Mην πληρωνεις τα μαλιοκεφαλα σου με παγια.

Δημοσ.
gia na Mην πληρωνεις τα μαλιοκεφαλα σου με παγια.

My point exactly

Conexx στα 4 mbps ένα χρόνο που το έχω δεν έχω μείνει ούτε 1 λεπτό χωρίς internet και η ταχύτητα είναι αυτή που πρέπει να είναι και πρακτικά δεν χρειάζομαι ταχύτερη σύνδεση.

Όχι ότι θα με χάλαγε πιο γρήγορο, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει σταθερότητα και αξιόπιστα στην σύνδεση, για να μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάνα Voip.

Υποψιάζομαι ότι εκτός από την απόσταση από τον κόμβο που είναι περίπου 3χλμ. Παίζει ρολό και το πόσοι έχουν σύνδεση στην περιοχή και επειδή αυτή είναι αραιοκατοικημένη βοηθάει.

Δημοσ.

α.εγω ελεγα το αναποδο.να μην μεινεις στο οτε για να μην πληρωνεις παγια.β.δεν παιζει ρολο το αεροκατοικημενο η το πυκνοκατοικημενο.να το πω απλα .μπορει να εχω ενα ιντερνετ καφε με 100 ατομα και να εχω 100 mbps γραμμη και να παιρνει ο καθενας απο ενα mbps αλλα μπορει να εχεις ιντερνερτ καφε με 10 ατομα και να εχεις γραμμη 5 mbps και ο καθενας να παιρνει 0,5.επισης η σταθεροτητα εξαρτατε απο αποσταση ,ποιοτητα χαλκου ,στα ποσα κλειδωνεις και τι ρουτερ εχεις.πχ αν εδν σε νιαζει η ταχυτητα λες στον Provider na sou ριξει την ταχυτητα και να σου βαλει margin 15 για να εισαι πιο σταθερος.και οπως λεμε αλλο πραγμα το στα ποσα συγχρονιζεις και αλλο το ποσο κατεβαζεις.μπορει να συγχρονιζεις στα 20 και να ειναι πιτα το dslam και να κατεβαζεις με 10 αλλα αμα κλειδωνεις στα 10 σιγουρα δεν θα κατεβασεις ποτε 20.

Δημοσ.

Φιλέ Poulinos σε ευχαριστώ για το μήνυμα αλλά σε έχασα.

Απορία 1: margin 15 ?

Aπορια 2: μπορεί να συγχρονίζεις στα 20 και να είναι πίτα το dslam και να κατεβάζεις με 10 αλλά άμα κλειδώνεις στα 10 σίγουρα δεν θα κατεβάσεις ποτέ 20.

(Θα σου ήμουν ευγνώμων αν ήσουν λίγο πιο επεξηγηματικός)

Το modem είναι το Philips wifi Router-modem που δίνει ο ΟΤΕ πριν είχα το Bauman wifi router modem πάλι του ΟΤΕ. Διάφορες δεν είδα.

Γενικά οι ταχύτητες που βλέπω στο κατέβασμα είναι στα 420kbs.

Δημοσ.

οταν παιρνεις ενα πακετο 24 Mbit σου ανεβαζουν την ταχυτητα μεχρι το Margin να πεσει

στο 6 forthnet στο 8,9 για τις αλλες εταιρειες.αν τωρα η γραμμη ειναι ασταθης τοτε σου ριχνουν

ταχυτητα με σκοπο να ανεβει το margin και να εισαι πιο σταθερα.οποτε ακομα και να βαλεις πακετο μεχρι 24 αμα

θες μπορεις να παιξεις πιο αργα για να εισαι πιο stable.esy δεν θα δεις κατι παραπανω ειτε κλειδωνεις 4 mbit ειτε 3,9.

κλειδωνεις 4 και κατεβαζεις για 4.οποτε εσυ εισαι μια χαρα.εγω ελεγα για αν πηγαινες σε πιο μεγαλο πακετο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μενω καλαμια και εχω 24αρα forthnet.μετα απο πολλα προβληματα που εχω σκεφτομαι να παω σε 6αρα HOL.Εχετε ακουσει τιποτα για την HOL στην Κορινθο;

Δημοσ.
ρε παιδια μενω καλαμια και εχω 24αρα forthnet.μετα απο πολλα προβληματα που εχω σκεφτομαι να παω σε 6αρα HOL.Εχετε ακουσει τιποτα για την HOL στην Κορινθο;

τι προβληματα?αν εχεις χαλια χαλκο μια απο τα ιδια και μετα η αν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο.τι ρουτερ εχεις χαρακτηριστικα γραμμης τι προβλημα εχεις.

Δημοσ.
τι προβληματα?αν εχεις χαλια χαλκο μια απο τα ιδια και μετα η αν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο.τι ρουτερ εχεις χαρακτηριστικα γραμμης τι προβλημα εχεις.

δεν ειναι θεμα χαλκου ουτε ρουτερ.τους πρωτους μηνες με την 24αρα πεταγα αλλα εδω και κανα 6μηνο εκτος οτι σερνομαι εχω και πολλες αποσυνδεσεις.

εχεις ακουσει τιποτα για την Hol στην Κορινθο;

Δεν την παλευω αλλο με την Forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...