Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία εγγραφής BR-R σε LG GGW-H20L

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ώρα και σαράντα λεπτά; Δηλαδή σε μονή ταχύτητα, με άλλα λόγια κλάφτα Χαράλαμπε. Τουλάχιστον γράφει, αυτό είναι το θετικό... Δοκίμασε να κάνεις το τεστ ανάγνωσης (tranfer rate) αν έχεις εγκατεστημένο το Nero DiscSpeed, για να δεις αν διαβάζεται επιτυχώς το δισκάκι που έγραψες και σε πόσο χρόνο. Έχεις ως ένα μέτρο σύγκρισης το δικό μου γράφημα.

Δημοσ.

Να μαι και εγώ... DiskSpeed Test λίγο πριν το format για την 7100

Πρέπει να πεταχτώ Πλαίσιο για δισκάκια για να αδειάσω πράγμα απο το σκληρό...

post-3998-129063002762_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεύτερη εγγραφή με φρεσκοφορμαρησμένο PC με Windows 7 b7100 και Nero 8.3.6 που χρησιμοποιώ συνήθως. Αντέγραψα καλού κακού το image στον εσωτερικό σκληρό του pc.

Αποτέλεσμα: Η εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία μεν, σε 50 λεπτά δε...

θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αναλυτικά τις ρυθμίσεις περι error correction μπας και ρίξουμε το χρόνο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

Γρρρ... το 2 ο BR που μόλις έγραψα δεν ανοίγει κανονικά στο PowerDVD... κάποιο πρόβλημα υπάρχει στα αρχεία...

Το mts που περιέχει ανοίγει κανονικά και παίζει, αλλά το δισκάκι δεν αναγνωρίζεται κανονικά ως ταινία...

Στο Nero πέταξα μέσα το φάκελο BDMV και εγγραφή ως UDF όπως είχα κάνει με το άλλο που παίζει οκ...

Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει κάπου λάθος και ότι απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία...

Κρίμα ρε γαμώτο...

Δεν με πάνε τα br...

Δημοσ.
Πανε και κοίτα στο cdfreaks έχει ενα thread για ρυθμίσεις του IMGBurn.

δυστηχώς δεν το βρήκα

3η εγγραφή σε άλλον υπολογιστή (ραβε ξήλωνε το LG) 30 λεπτά! με το Corel Burn

Παλι δεν ανοίγεi κατευθείαν απο το PowerDVD όμως

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ για το link

στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει το κομάτι για την εγγραφή ενός rip απο τον σκληρό στο br-r δίσκο, για το οποίο δεν τα λέει και ιδιαίτερα αναλυτικά.

δεν έχω καταλάβει ακόμα ο φάκελος BDMV είναι ο root των BR? αν είναι έτσι τότε τα έχω γράψει λάθος γιατί εγώ στο root έχω τον φάκελο BDMW και όχι τα περιεχόμενα του.

Πάντως όταν στο Corel άνοιξα τον φάκελο του rip (πχ TRANSPORTER_2 που είχε μέσα τον BDMW μου έδειξε ότι αναγνώρισε rip) οπότε και πατώντας οκ συνέχισα την εγγραφή.

Τεσπα, νομίζω ότι πρέπει να ετοιμάσουμε κάποιον οδηγό εγγραφής BR για το insomnia...

blackstar εσύ ποίος είναι ο καλύτερος χρόνος εγγραφής που έχεις πετύχει με το LG?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα "backup ταινιών Blu-ray" και έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω. Γράφω μόνο backup διαφόρων αρχείων στα bluray δισκάκια. Ένας τέτοιος οδηγός πάντως σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμος. Θυμάμαι ότι πριν από κάποιους μήνες κάτι σχετικό είχα διαβάσει σε ένα άρθρο του RAM, αλλά μου φάνηκε υπερβολικά πολύπλοκο και δεν έδωσα και τόση σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...