warcraftman Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να γράψω ένα dvd με ταινία που οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό .srt αρχείο; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πριν την εγγραφή; Φυσικά μπορεί και να θέλω να γράψω 2 ταινίες αν χωράει. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ConvertXtoDVD (Εμπορικό) DVD Flick (Δωρεάν) Ναι, μπορείς να βάλεις και 2 αν θέλεις, αλλά μην το παρακάνεις και περάσεις τις 3 ώρες συνολικά. Θα έχεις ορατή πτώση στην ποιότητα μετά. Το καλύτερο είναι κάτω από 2 ώρες.
Hambos19 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εκτός και αν δεν θες να τα σκάσεις υπάρχει ένας οδηγός στο site νομίζω για το VirtualDub.. Με αυτό το πρόγραμμα ενσωματώνεις τους subs σε αρχεία βίντεο και μετά αν γουστάρεις τα καις σε DVD
Iron_man21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εγώ έχω το AVI ReComp και κάνω μια χαρά την δουλειά μου
eSATA Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εγώ έχω το AVI ReComp και κάνω μια χαρά την δουλειά μου χαλαει ελεινα την αναλυση ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.