Προς το περιεχόμενο

Java Chats+XP


wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!Εδώ και 2 χρόνια περίπου είχα Windows Millenium.Πρόσφατα έβαλα τα Xp..Όμως όταν μπαίνω σε chat με Java,δεν το ανοίγει...Ξέρετε γιατί;Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγανε στον internet explorer-tools-windows update και κατεβασα την java machine .Καπως ετσι λεγεται και ειναι περιπου 5ΜΒ. <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" /> <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ΙE6 που ερχεται εγκατεστημενος με τα XP , εχει ενσωματομενο το Java Virtual Machine της Microsoft.Οποτε οτι applet μπορει να υπαρχει σε μια σελιδα , αυτο το VM θα αναλαεβι να το εκτελεσει.

Επειδη ομως to VM της Microsoft τεχνολογικα ειναι εχει μεινει πισω σε σχεση με την εξελιξη της Java.Θα εκτελεσει μονο οσα applet ειναι συμβατα με την εκδοση 1.1.4 της Java. H εκδοση που παιζει αυτη η στγμη το VM της οfficial Sun Java ειναι 1.5...οποτε απλα εσυ θα πας να ανοιξεις καποια applet Που ειναι φιαγμενα που με καποια μεταγενεστερη εκδοση της οfficial Sun Java , τα οποια εινα λογικο το παλιο VM της Microsoft να μην μπορει να εκτελεσει

 

Πηγαινε στο επισημο site της Java http://java.sun.com

και κατεβασε το επισημο Sun Java plug In για τα Windows ΧP.Μετα τα εισαι ΟΚ.

 

Πρεπει να σου πω οτι δεν ειναι λιγα τα Java Chat applet ανα το internet τα οποια ειναι συμβατα μονο με το VM της MS , και αυτο γιατι εχουν γραφτει με την λεγομενη J++ , η οποια ειναι μεν συμβατη Java 1.1.4 αλλα εχει και μερικα στοιχεια που δεν τα εχουν τα official Sun VMs..ΠΧ πριν απο μηνες οταν προσπαθησα να μπω στο Yahoo Chat εχωντας ενεργιποιημενο ως default το official Sun VM , εφαγα πορτα για το ενλογο applet επαιζε μονο με Μicrosoft Virtual Machine

 

Γενικα χαμος....και εδω συγνωμη αλλα δεν υπαρχει αλλος υπευθυνος απο αυτο το αλλαλουμ , εκτος απο την Microsoft , οπου πηγε για ακομα μια φορα να εκμεταλευτει μια τεχνολογια , να την αλλαξει προς ωφελος της , και να δημιουργησει ακομα ενα μονοπωλειο...και αλλες εταιριες βγαλανε δικα τους VM , οπως η Apple ή Java compiler , αλλα ποτε δεν χαλασανε την συμβατοτητα με την Sun , παντα ακολουθουσαν την γενικη εξελιξη της γλωσσας που γινοταν απο την Sun , και μετα εκανα οτι αλλες αλλαγες ηθελαν!

 

<small>[ 26-07-2002, 09:10: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: apoc ]</small>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ο Internet Explorer 6 των Windows XP ΔΕΝ υποστηρίζει java από την αρχή. Την πρώτη φορά που μπαίνετε σε site με java applet σας ρωτάει αν θέλετε να κάνετε εγκατάσταση της JVM (install on demand). Φυσικά μπορείτε να εγκαταστήσετε και την υποστήριξη της Java από άλλα sites (π.χ. java.sun.com) δεν είναι υποχρεωτικό να την κατεβάσει μόνος του ο Internet Explorer από το site της Microsoft.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by nickg78-:

<strong>Ο Internet Explorer 6 των Windows XP ΔΕΝ υποστηρίζει java από την αρχή. Την πρώτη φορά που μπαίνετε σε site με java applet σας ρωτάει αν θέλετε να κάνετε εγκατάσταση της JVM (install on demand). Φυσικά μπορείτε να εγκαταστήσετε και την υποστήριξη της Java από άλλα sites (π.χ. java.sun.com) δεν είναι υποχρεωτικό να την κατεβάσει μόνος του ο Internet Explorer από το site της Microsoft.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Ναι το ξέρω.Απλά επειδή δεν το έκανα εκεινή την φορά Setup,ρώτησα εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά έχω κατεβάσει το Sun Java Plug-In.Αυτό που αναφέρει ο φίλος Γιάννης πιο πάνω δυστυχώς δεν γίνεται.Το Sun Java είναι 11,928 KB,οπότε κουράγιο. <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...