skiaxtro7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Γεια χαρα. Εχω whatsup και το W810i και πριν απο 6 μηνες περιπου μου εβγαλε ενδειξη πως εχω ενα νεο μηνυμα στον τηλεφωνητη.οποτε μπαινω στον τηλεφωνητη μου λεει πως δεν εχω νεο μηνυμα .Ξερει καποιος τι μπορω να κανω?ειναι πολυ ενοχλητικο ρε παιδες.εβαλα την καρτα μου και σε αλλη συσκευη και παλι το ιδιο,μου βγαλε ενα φακελακι πανω. ευχαριστω για τον χρονο σας
skiaxtro7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα. Εχω whatsup και το W810i και πριν απο 6 μηνες περιπου μου εβγαλε ενδειξη πως εχω ενα νεο μηνυμα στον τηλεφωνητη.οποτε μπαινω στον τηλεφωνητη μου λεει πως δεν εχω νεο μηνυμα .Ξερει καποιος τι μπορω να κανω?ειναι πολυ ενοχλητικο ρε παιδες.εβαλα την καρτα μου και σε αλλη συσκευη και παλι το ιδιο,μου βγαλε ενα φακελακι πανω.ευχαριστω για τον χρονο σας Τελικα μπορει να βοηθησει καποιος?
ApSiMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλ την Cosmote μήπως και ξέρουν. Κ εμένα η Wind με spamαρε συχνά με μήνυμα τύπου "Καλώς ήρθατε στον νέο σας τηλεφωνητή κλπ κλπ" Τι καλώς ήρθα ρε άχρηστοι????3 χρόνια είμαι στην Wind!!!!!!!!!!!! Τελικά έμαθα ότι έπρεπε να μπω και να αλλάξω κωδικούς κ κάποιες προσωπικές ρυθμίσεις για να σταματάει να μου έρχεται συνέχεια τέτοια ειδοποίηση...
skiaxtro7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 λοιπόν πήγα στην cosmote αι μου είπαν πως θα φύγει η ένδειξη μόνο άν βάλω την κάρτα μου σε ένα κινητό mitsubishi .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος χριστιανός?
ApSiMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 λοιπόν πήγα στην cosmote αι μου είπαν πως θα φύγει η ένδειξη μόνο άν βάλω την κάρτα μου σε ένα κινητό mitsubishi .Μπορεί να βοηθήσει κάποιος χριστιανός? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Πλάκα κάνεις τώρα?????? Δεν παίζει να σου απάντησαν αυτό το πράγμα......είναι άμπαλοι!!!!(ή μας δουλεύεις εσύ!!)
skiaxtro7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 και γω γελασα στην αρχη και μου είπε οτι εχει σχεση με το imode και καποια σφαλματα της cosmote απο παλια
ApSiMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Όχι ρε μεγάλε.....λες κ είμαστε 20 χρόνια πίσω.... Πάρε τηλ κ ξαναρώτα τους, αν σου απαντήσουν το ίδιο πες τους: "Σε ποιο κατάστημα (κοντά στο σπίτι μου) έχετε αυτά τα ειδικά Mitsubishi να πάω να το βάλω και να φύγει το κολοσημα....." PS ΑΝ κατάλαβα καλά, μόλις το βάλεις σε Mitsubishi Κινητό θα φύγει και δεν θα ξαναεμφανιστεί????
skiaxtro7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ε ναι λογικα ναι ετσι μου ειπε τουλαχιστον το παλικαρι.οταν πηγα εκει μου πε οτι δεν του χει ξανατυχει και επερνε τηλεφωνα στα κεντρικα της cosmote.παντως δεν μου φανηκε τοσο ακυρος ο τυπος σε φαση να ειναι ασχετιδης . και αυτα τα μιτσουμπισι ειναι τοσο παρακμιακα !!!ειναι σαν να ψαχνω για ανταλλακτικο απο αμαξι το 50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.