ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Απάντησες μόνος σου.... Γενικα εκτος Αθηνας ηθελα να πω γιατι οι μηχανες δεν περιοριζονται στα χωρια μονο. Και Θεσσαλονικη να ερθεις τα ιδια θα δεις γυρω γυρω αν κινεισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 τα xenon εκτος οτι προσφερουν ενεργητικη ασφαλεια στον οδηγο, ειναι πολυ πιο ξεκουραστα και για τους υπολοιπους οδηγους που κινουνται στο δρομο. Αν τα xenon ειναι πλεονασμος τοτε οι φιλτροχοανες, τα τελικα, οι aftermarket ζαντες, τα subwoofer, ακομα ακομα και τα 5ιντσα gps ή τα εντυπωσιακα στερεο τι ειναι? Εμενα με το ιμπιζα μου καναν δωρο ενα pioneer ραδιοcd πριν 5 χρονια, το οποιο τελικως χαλασε περυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Σε Toyota Yaris 1300αρι τι δινουν σήμερα ρε παιδια ? Ενα φιλαρακι θελει να παρει τις επομενες μερες απο Αθηνα. Μου ειπε κατι για εκδοση Λουνα (αν σας λεει κατι...). το Luna ειναι η full extra εκδοση. Δεν νομιζω να παιρνει κατι παραπανω... Στο Yaris μου εκαναν δωρο συναγερμο πατακια φαρμακειο. Σημειωτεον τον συναγερμο εκαναν 20 μερες να τον βαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 τα xenon εκτος οτι προσφερουν ενεργητικη ασφαλεια στον οδηγο, ειναι πολυ πιο ξεκουραστα και για τους υπολοιπους οδηγους που κινουνται στο δρομο. Πως είναι ξεκούραστα για τους υπόλοιπους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο? Έτσι οδηγείς εσύ ξεκούραστα? Όταν σου έρχεται στο αντίθετο ρεύμα κάποιος με after-market xenon που τοποθετήθηκαν χωρίς καμία μελέτη και που φωτίζουν με μερικές χιλιάδες "κεριά" παραπάνω από το κανονικό και νόμιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Φανταζομαι οτι ο midi_miliz μιλαει για εργοστασιακα ξενον και οχι για αφτερμαρκετ καγκουριες που τυφλωνουν τους παντες.Παντως δε θα ηθελα να μου καει εργοστασιακο φαναρι ξενον εκτος εγγυησης.Δε μιλαω καν για μικροτρακαρισμα που θα παρει λιγο φτερο ΚΑΙ μπροστινο φαναρι.Πολλα λεφτα παραπανω σε σχεση με ενα απλο φαναρι... Ον τοπικ,μη ντρεπεστε παιδια να ζητατε δωρα.Ειναι σε τετοιο "σφιξιμο" οι αντιπροσωπειες τον τελευταιο καιρο,που για να πετυχουν πελατη κανουν και εκπτωσεις και δωρα.Εννοειται ρωταμε για το μοντελο που μας ενδιαφερει σε 2-3 αντιπροσωπειες και τους δειχνουμε τις προηγουμενες προσφορες που ειχαμε.Αν σας θελουν για πελατη,θα σας κανουν καλυτερη τιμη ή θα δωσουν καποιο εξτρα "δωρακι" και οχι μονο πατακια οπως παλιοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Χωρις πλακα το Skoda Octavia που αγορασε προσφατα φιλαρακι μου για δωρο, περα απο τα κανονικα που πηρε, τους εκανε και το τραπεζι σε τοπικη χασαποταβερνα (με την οικογενεια φυσικα μαζι) ολα πληρωμενα απο τον ιδιο τον διευθυντη προκειμενου να δωσει το "κατι" παραπανω για τον πιασει πελατη σε σχεση με αλλους και τον επιασε. Ετσι απλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Στο Yaris μου εκαναν δωρο συναγερμο πατακια φαρμακειο. Πρέπει να πατήσεις κουμπί για να αφοπλιστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πως είναι ξεκούραστα για τους υπόλοιπους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο? Έτσι οδηγείς εσύ ξεκούραστα? Όταν σου έρχεται στο αντίθετο ρεύμα κάποιος με after-market xenon που τοποθετήθηκαν χωρίς καμία μελέτη και που φωτίζουν με μερικές χιλιάδες "κεριά" παραπάνω από το κανονικό και νόμιμο? Οι aftermarket λαμπες που βαφτιζονται Xenon δεν ειναι τιποτα αλλο απο τις κλασικες λαμπες απλα βαμενες μπλε, συνηθως περισσοτερων Watt (εξου και γιατι τυφλωνεσαι). Εγω λοιπον δε μιλησα για λαμπες τυπου Xenon αλλα για λαμπες Xenon. Ειναι σαν να μιλαω για παπουτσια Nike και να μου απαντας οτι ειναι τραγικα παπουτσια τα Mike που εχεις σπιτι σου, γιαυτο η Νike ειναι τραγικη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomoloko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 το Luna ειναι η full extra εκδοση.Δεν νομιζω να παιρνει κατι παραπανω... Στο Yaris μου εκαναν δωρο συναγερμο πατακια φαρμακειο. Σημειωτεον τον συναγερμο εκαναν 20 μερες να τον βαλουν Ρωτησα πριν λιγο το φιλο μου και μου ειπε οτι η Luna ειναι η βασικη εκδοση στα 1300, και οχι η full extra εκδοση. By the Way ποσο το πηρες το δικο σου Yaris ? Ποσα cc και σε τι εκδοση ? 3θυρη 5θυρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ρωτησα πριν λιγο το φιλο μου και μου ειπε οτι η Luna ειναι η βασικη εκδοση στα 1300, και οχι η full extra εκδοση.By the Way ποσο το πηρες το δικο σου Yaris ? Ποσα cc και σε τι εκδοση ? 3θυρη 5θυρη? ναι σορρυ γραψε λαθος. κεκτημενη ταχυτητα. Η εκδοση sol ειναι η φουλ εξτρα.Η terra ειναι η αρχικη και η luna η μεσαια. Το τριθυρο yaris εχω και το πηρα με την αρχικη μειωση του τελους ταξινομησης 13.100 με το κλειδι στο χερι. 1300 cc μεταλλικο χρωμα (δηθεν δωρο) και "δωρα " αυτα που ανεφερα παραπανω. Παντως στο φορουμ του yaris πολλοι εχουν παρει πολλα παραπανω.Αλλοι ζαντες αλλοι αεροτομες αλλοι ρανταρ κλπ. Για παραδειγμα ο πασπαλιαρης μου εκανε δωρο και το parking sensor αλλα ειχε πιο αργη παραδοση απο την αντιπροσωπια που τελικα το πηρα. Αν τελικα καταληξει ο φιλος σου σε καποιο αμαξι ας παρει σβαρνα ολες τις αντιπροσωπιες.Να δει τι του δινουν και σε τι τιμη του το δινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ειχα περασει απο opel +mercedes εννοειτε καμμια αντ/πεια δεν εχει αναγκη αυτον τον καιρο. Στην οπελ περα απο τα αστεια parking sensor+συναγερμο.Ακομη και για 30χιλ δεν εδειναν τπτ αλλο.τα μετρητα δεν τους ενδιαφερουν γιατι απο τα δανεια βγαζουν κ την προμηθεια.. εντελως ενημερωτικα οι περισσοτερες πωλησεις εγιναν με μετρητα απο εποχη μειωσεων τελη ταξινομησης κ τωρα με την αποσυρση. στην μερσεντες αναμεσα σε αντ/πειες ειχε 1χιλιαρικο διαφορα στην αρχικη τιμη! στην seat εδειναν συναγερμο+xenon(αφτερμαρκετ κ τα 2).με τα ξενον ειχαν προβλημα και τα αντικατεστησαν με park sensors αβαφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.