million_voices Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 για πειτε για να ξερουμε τι ζηταμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Του αδερφού μου στο renault clio του έκαναν πέρσι τον συναγερμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Με yaris, ένα μήνα πριν μειωθεί το τέλος ταξινόμισης, είχε 500€ έκπτωση για τετράπορτο και 1000€ για τρίπορτο. Επίσης δίνανε δώρο φαρμακείο και πυροσβεστίρα. Εκτός αυτού έδιναν δώρο είτε συναγερμό είτε πάρκινγκ ραντάρ. Αν έδινα άλλα 100€ μου τα έδιναν και τα 2 ή κανένα και μου έκαναν δώρο το χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εχω ακουσει οτι μπορεις να αγορασεις το αυτοκινητο σου απο οποιονδηποτε αντιπροσωπο και να στο παραδωσουν στον αντιπροσωπο της πολης σου χωρις εξτρα κοστος,ξερετε αν ισχυει? εννοειται οτι ο τοπικος αντιπροσωπος θα τα παρει κρανιο αλλα ας προσεχε αν δεν κανει δωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Συναγερμό,πατάκια(yeap its τρου),αεροτομή,δεν είναι απο ένα αμάξι ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 καλα αυτο με τα πατακια-φαρμακειο που το λενε για δωρο ειναι τελειως για γελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εμένα πέρισυ τέτοια εποχή μου κάνανε δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό. Εννοείται πατάκια, κουκούλα (του κώλου βέβαια) και πυροσβεστήρας ήταν στο βασικό εξοπλισμό του αμαξιού. Γιατί ρωτάς, φέτος τσιγκουνεύονται?????? Σκίστε τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 λοιπον μαγκες ετσι για να ενημερωνομαστε τα after market parking radar εμπρος-πισω με οθονη που κανουν δωρο τους κοστιζουν 50€ τα φωτα xenon τους κοστιζουν 100€ ο συναγερμος και αυτος γυρω στα 100€ μιλαμε παντα για τις τιμες που αγοραζουν οι αντιπροσωποι, χωρις τοποθετηση που ναι την χρεωνουν και για aftermarket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 οχι,οι τιμες που λες τις βρισκεις κ λιανικης...χοντρικη που τα παιρνουν αυτοι ειναι πολυ πιο κατω. http://www.google.gr/search?hl=el&q=xenon&meta= καλο θα ειναι οταν αγοραζετε ενα αυτοκ.να μην βαζετε ενα απλο συναγερμο(κατα 90% της ΜΕΤΑ)αλλα να χει τουλ. κυλιόμενους μεταβαλλόμενους κωδικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallis Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Με ενα Vw eos των 28.000€ ,δώρο το δερματινο σαλόνι απο την connolly , 100% δέρμα ,αξίας 1.600€ αν το βάλεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 /οff εγω πηρα μηχανακι και μου εκαναν δωρο συναργεμο αξιας 80ε :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Mazda 2 αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος-πισω με οθονη + φωτα xenon με +100€ απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Με ενα Vw eos των 28.000€ ,δώρο το δερματινο σαλόνι απο την connolly , 100% δέρμα ,αξίας 1.600€ αν το βάλεις μόνος σου. Σε αναγκάζουν δηλάδή να το ράψεις και να το τοποθετήσεις μόνος σου; j/k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Σε αναγκάζουν δηλάδή να το ράψεις και να το τοποθετήσεις μόνος σου; j/k Μην το γελας,ειναι πολυ γυφτουλες στις αντιπροσωπειες και κοιτανε να κλεψουν απο παντου χλωμο παντως το δερματινο σαλονι να κοστιζε 1600 χωρις την τοποθετηση,υπολογισε κοστος χονδρικης για αυτους /3 η /4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 τα φωτα xenon τους κοστιζουν 100€ Και είναι και παράνομα όπως όλα τα aftermarket. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ---------- Μην το γελας,ειναι πολυ γυφτουλες στις αντιπροσωπειες και κοιτανε να κλεψουν απο παντου χλωμο παντως το δερματινο σαλονι να κοστιζε 1600 χωρις την τοποθετηση,υπολογισε κοστος χονδρικης για αυτους /3 η /4 Καλά μόνο το δέρμα κατευθείαν από τις αγελάδες να πας να αγοράσεις, με 400 ευρώ που λέει ο λόγος δεν το πέρνεις. Ας μην είμαστε και υπερβολικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.