zesoares Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 για σας παιδια ,εχω το εξης προβλημα με το υπολογιστη (2gb ram ,500gb hard disk,3.6GHz ,nvidia 9600gt) εχω προβλημα με τα παιχνιδια...απλα λες και εχω βαλει το νεο need for speed σε κανα παλιο pc...δεν καταλαβαινω ποιο μπορει να ειναι το προβλημα (εχω κανει σκαν για ιους αλλα δεν υπραχει κανενας ) ..και οταν παιζω κανα παιχνιδι οπως το μανατζερ 2009 βλπω το task manager na trelainetai εχει παει στους 100% .....εχει τυχε σε καποιον αυτο το πραγμα ,pls help guys !!!
nickarmy Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ενα reagistry clean θα ήταν καλο ( αν ξερεις βεβαια) φορματ απο ποτε έχεις κάνει ? κανε καποιο update τους drivers (όλου του πσ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ---------- και θερμοκρασιες
zesoares Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ενα reagistry clean θα ήταν καλο ( αν ξερεις βεβαια) φορματ απο ποτε έχεις κάνει ? κανε καποιο update τους drivers (όλου του πσ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ---------- και θερμοκρασιες registry εκανα πριν 5-10 ,θερμοκορασιες ηταν μεταξυ min 28 -max 33 αυτες τις μερες ,δεν νομιζω να ειναι οι δραιβερς δεν μπορει επειδη δεν εκανα update στους drivers να τρελαινεται το task manager,και φορματ σε τι ?στον σκληρο ?να φυγουν οτι πραγματα εχω δεν εχει νοημα
nickarmy Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 για την ακριβια το φορματ είναι ο μονος τροπος για να φερεις το πσ στην κατασταση όταν το πηρες ... την αναλυση στα παιχνιδια την εχεις σε κανονικα επιπεδα
ghostgr_a_n Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Κανε και ενα memtest μηπος εχουν προβλημα οι μνημες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.