PeiramatoZwo Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παλεύω εδώ και 2 μέρες να δημιουργήσω virtual drive σε windows xp. Το θέμα είναι ότι ενώ μέχρι τώρα το alcohol 120 δούλευε ρολόι, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Έκανα απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση τίποτα. Έβαλα ποιό νέα έκδοση, πάλι παραμένει το πρόβλημα, δοκίμασα και με deamon tools, καθώς και με ένα freeware το virtual clone drive. Φαίνεται να δημιουργείται το εικονικό drive, κάνει και την διαδικασία της "εγκατάστασης" το pc, και λέει επιτυχής εγκατάσταση. Παρόλα αυτά virtual drive δεν φαίνεται πουθενά. Ps. Χρησιμοποιώ το AVAST antivirus, καθώς και το tiny firewall. Έκανα εγκατάσταση και με τα 2 πλήρως απενεργοποιημένα.
markelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Στο daemon από ότι θυμάμαι πρέπει να ορίσεις εσύ drive γιατί by default ξεκινάει με 0 drives. Βάλε την lite έκδοση που είναι freeware, μην μπλέκεις με cracks.
PeiramatoZwo Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Την δοκίμασα, και δεν φαίνεται να αποδίδει... έχω κάνει επαναλαμβανόμενες προσπάθειες, κάθε φορά κάνει απόπειρα να δημιουργήσει virtual drive, φαίνεται να γίνεται η εγκατάσταση εικονικού δίσκου. Αλλά παρόλα αυτά δεν τον εμφανίζει ποτέ. Παρότι είναι "επιτυχής".
markelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Τι να σου πω, μυστήριο μου φαίνεται. Μάλλον κάτι το μπλοκάρει. Απενεργοποίησε το antivirus και δες αν θα κάνει το ίδιο. Δοκίμασε και με το magicISO.
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ποιά windows έχεις; Αν είναι για vista (ή ακόμα και για XP), δοκίμασε το virtual clone drive της slysoft που είναι εντελώς δωρεάν. Αν δεν γίνεται τίποτα, μάλλον έχεις πρόβλημα με aspi layer. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το nero και να το εγκαταστήσεις ξανά.
PeiramatoZwo Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Είναι windows XP. Με το daemon tools, ενώ δημιουργεί το εικονικό drive, δεν του αποδίδει γράμμα ακόμα και όταν το κάνω χειροκίνητα, αποτυγχάνει. Nero δεν έχω εγκατεστημένο. Γενικότερα δεν έχω κανένα πρόγραμμα εγγραφής.
markelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Παλεύω εδώ και 2 μέρες να δημιουργήσω virtual drive σε windows xp ... Ποιά windows έχεις; ... δοκίμασα και με deamon tools, καθώς και με ένα freeware το virtual clone drive. ...δοκίμασε το virtual clone drive της slysoft που είναι εντελώς δωρεάν. Τα τσούξαμε το πάσχα; :p (no offence) Στο θέμα μας τώρα, στο device manager σου εμφανίζει τα virtual drives που φτιάχνεις;
PeiramatoZwo Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δυστηχώς όχι πέρα από το πρόγραμμα, και το γεγονός ότι δείχνει να εγκαθιστά το drive (όπως όποια άλλη συσκευή συνδέσεις πρώτη φορά) δεν φαίνονται σαν drive πουθενά... έκανα και εγκατάσταση το nero, πείρε 2 ώρες γιατί κατά λάθος κατέβασα και έβαλα όλη την suite... δεν ξέρω κατά πόσο εγκατέστησε τους περίφημους aspi drivers... γιατί πάλι δεν βλέπω να δουλεύει ούτε με daemon όυτε με clone drive...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.