Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Uploading!!

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δν προκειται για uploading στο utorrent αλλα σε δημοφιλης site οπως imeem και mediafire..λοιπον οταν παω να ανεβασω ενα αρχειο η μπαρα η οποια γεμιζει σιγα-σιγα αι δειχνει την καταστασ του uploading γεμιζει κατευθειαν δειχνοντας 100% αλλα παρ'ολα αυτα το αρχειο συνεχιζει να ανεβαινει..αυτο το παρατηρησα πρωτα στο mediafire αλλα χθες διαπιστωσα οτι συμβαινει και στο imeem..:confused:..χρησιμοποιω firefox 3.0.8 και IE 7, εχω το kaspersky IS 2009 για ιους..μηπως εχετε καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο??

Ευχαριστω, Χριστος Ανεστη και καλο Πασχα σε ολους!!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ----------

Παρατηρησα οτι συμβαινει και σε αλλα site που ανεβαζω αρχεια..guys any helpppp!!!!!:confused:...Στην αρχη νομιζα οτι ηταν επειδη δεν ειχα βαλει το java αλλα και που το εβαλα δεν ειδα καμια αλλαγη..επισης εβαλα και τον ie 8 αλλα και παλι τα ιδια..:-(..γι'αυτο καμια ιδεα???

Δημοσ.

δεν τις ξέρω τις ιστιοσελίδες που λες αλλα νομιζω πως ξέρω τι έχεις.Δεν είναι πρόβλημα.

Αυτό που γινεται λέγεται SEED.

Κάποιος που θέλει να κατεβάσει το αρχείο που εσυ μόλις το ανέβασες πατάει download και το παίρνει[τραβάει] απο εσένα

γι΄αυτό σου διχνει πως συνεχίζει να ανεβαίνει

Δημοσ.
δεν τις ξέρω τις ιστιοσελίδες που λες αλλα νομιζω πως ξέρω τι έχεις.Δεν είναι πρόβλημα.

Αυτό που γινεται λέγεται SEED.

Κάποιος που θέλει να κατεβάσει το αρχείο που εσυ μόλις το ανέβασες πατάει download και το παίρνει[τραβάει] απο εσένα

γι΄αυτό σου διχνει πως συνεχίζει να ανεβαίνει

αυτό ΔΕΝ λέγεται seed... επίσης το πρόβλημα του είναι ότι οπτικά γεμίζει η μπάρα αλλά ουσιαστικά το ανέβασμα του αρχείου δεν έχει ολοκληρωθεί... και από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ΔΕΝ μπορεί κάποιος να το κατεβάζει ειδικά από την στιγμή που ΔΕΝ μιλάμε για torrent...

Δημοσ.
αυτό ΔΕΝ λέγεται seed... επίσης το πρόβλημα του είναι ότι οπτικά γεμίζει η μπάρα αλλά ουσιαστικά το ανέβασμα του αρχείου δεν έχει ολοκληρωθεί... και από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ΔΕΝ μπορεί κάποιος να το κατεβάζει ειδικά από την στιγμή που ΔΕΝ μιλάμε για torrent...

Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα..γι'αυτο μηπως υπαρχει καποια λυση???:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...