Προς το περιεχόμενο

Windows Movie Maker (πρόβλημα)

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!!

Έχω ένα προβληματάκι με το Windows Movie Maker...Βάζω αρχεία βίντεο και δεν δείχνει εικόνα ακούγετε μόνο ο ήχος...Δηλαδή όταν σέρνω το αρχείο στην λωρίδα Βίντεο πηγαίνει στο Ήχος/Μουσική και μου το αναγνωρίζει για αρχείο ήχου, μετά όσο προσπαθώ να το μετακινήσω επάνω δεν κουνιέται από εκεί.Αυτό το πρόβλημα το είχα από τότε που έκανα φορμάτ αλλά δεν είχα δώσει πολύ σημασία γιατί δεν το χρειαζόμουν, αλλά τώρα... :rolleyes:

Ελπίζω να ξέρετε τι παίζει... :-(

Thanks!!

Δημοσ.

Σε τη μορφη ειναι το βιντεο που βαζεις στο movie maker??

μλλν απ'οτι φαινεται πριν το φορματ θα ειχες εγκατεστημενους codecs για την αναπαραγωγη διαφορων αρχειων βιντεο ενω με το φορματ σβηστηκαν..δοκιμασε να τους ξαναβαλεις αλλιως αν δν ειχες τοτε αντε στον πιστο μας φιλο google και ψαξε να βρεις..:-)..

Εαν βαριεσαι να ψαχνεις---->

Δημοσ.
Σε τη μορφη ειναι το βιντεο που βαζεις στο movie maker??

μλλν απ'οτι φαινεται πριν το φορματ θα ειχες εγκατεστημενους codecs για την αναπαραγωγη διαφορων αρχειων βιντεο ενω με το φορματ σβηστηκαν..δοκιμασε να τους ξαναβαλεις αλλιως αν δν ειχες τοτε αντε στον πιστο μας φιλο google και ψαξε να βρεις..:-)..

Εαν βαριεσαι να ψαχνεις---->

Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες αλλά τίποτα.Δεν παίζει και πάλι... :-(

Κανείς άλλος?? :rolleyes:

Δημοσ.

πιθανόν να σου έχει εγκατασταθεί λάθος το movie maker (μου έχει συμβεί μετά απο format). Αν ψάξεις στο site της microsoft θα βρεις downloadable αρχεία με οδηγίες ανάλογα με το λειτουργικό σου.

Δημοσ.
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!!

Έχω ένα προβληματάκι με το Windows Movie Maker...Βάζω αρχεία βίντεο και δεν δείχνει εικόνα ακούγετε μόνο ο ήχος...Δηλαδή όταν σέρνω το αρχείο στην λωρίδα Βίντεο πηγαίνει στο Ήχος/Μουσική και μου το αναγνωρίζει για αρχείο ήχου, μετά όσο προσπαθώ να το μετακινήσω επάνω δεν κουνιέται από εκεί.Αυτό το πρόβλημα το είχα από τότε που έκανα φορμάτ αλλά δεν είχα δώσει πολύ σημασία γιατί δεν το χρειαζόμουν, αλλά τώρα... :rolleyes:

Ελπίζω να ξέρετε τι παίζει... :-(

Thanks!!

Σε τι μορφη ειναι τα videακια?

Εισαι σιγουρος πως ειναι στην ιδια μορφη με τα παλια σου?

Να ξερεις οτι δεν υποστιριζει και πολλες μορφες βιντεο το movie maker.

Αρχικα κατεβαζεις απο δω τους codecs και οχι απο αλλου καθως ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει εδω και χρονια.

Και δοκιμαζεις ξανα.

Εδω

Να ξερεις πως ειναι σκοτωμα σε οποιοδηποτε βιντεο πας να φταξεις αν παιζεις με διαφορετικους τυπους video (wmv,avi κλπ.) η διαφορετικες αναλυσεις.

Αν θες κατι πιο καλο μπορεις να πας σε pinnacle studio

Φυσικα πρεπει να πληρωσεις για το παρα πανω.

Αν θες κατι free πρωτοτυπο αλλα και καλο εδω

http://loilo.tv/

Y.Γ. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε μου απλα εχω δει video tutorials και διχνει αρκετα καλο ;)

Δημοσ.
Σε τι μορφη ειναι τα videακια?

Εισαι σιγουρος πως ειναι στην ιδια μορφη με τα παλια σου?

Να ξερεις οτι δεν υποστιριζει και πολλες μορφες βιντεο το movie maker.

Αρχικα κατεβαζεις απο δω τους codecs και οχι απο αλλου καθως ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει εδω και χρονια.

Και δοκιμαζεις ξανα.

Εδω

Να ξερεις πως ειναι σκοτωμα σε οποιοδηποτε βιντεο πας να φταξεις αν παιζεις με διαφορετικους τυπους video (wmv,avi κλπ.) η διαφορετικες αναλυσεις.

Αν θες κατι πιο καλο μπορεις να πας σε pinnacle studio

Φυσικα πρεπει να πληρωσεις για το παρα πανω.

Αν θες κατι free πρωτοτυπο αλλα και καλο εδω

http://loilo.tv/

Y.Γ. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε μου απλα εχω δει video tutorials και διχνει αρκετα καλο ;)

Τα βιντεάκια μου παίζουν στο Movie Maker σε άλλον υπολογιστή...:rolleyes:

Δεν ξέρω τώρα πραγματικά έχω σπαστεί με αυτήν τη βλακεία...Μάλλον θα πάρω το Pinnacle Studio γιατί μου το είχε προτείνει και ένας "φίλος" μου πιο παλιά.

Σε ευχαριστώ πολύ!!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω κι εγω ενα προβλημα με windows movie maker φτιαχνω το video κανονικα και ωραια οταν παω να το αποθηκευσω μου κολαει ξαφνικα δν μου βγαζει απολυτος τιποτα απλος κολαει! ( ειχα κανει φορματ πριν λιγεσ μερες )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...