Προς το περιεχόμενο

30 Rock

rodin002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λετε ρε μαγκες ?? μονο 2 σελιδες για την καλυτερη κωμικη σειρα αυτη τη στιγμη στον κοσμο ? πλακα κανουμε ?? με τοσα υπονοουμενα που παιζουν σε αυτη τη σειρα θα πρεπε να μιλαμε για ωρες οπως το lost ..περιπου ...lol

Δημοσ.

ε δεν το βλεπουν πολλοι μαλλον...

θα πω κατι και θα με μαλωσετε αλλα δεν πειραζει.

εχει αρχισει να μου τη δινει πολυ ο tracy. με κουρασε η απεραντη βλακεια του βασικα. δεν τον θελω. να φυγει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα τον πιλότο. Δε γέλασα. Είδα το επόμενο. Σε μια σκηνή γέλασα. Είδα το 3ο. Μπααα. Είδα μέχρι τη μέση το 4ο και το παράτησα. Κάνοντας σύγκριση με το Modern family μου φάνηκε απίστευτα μέτριο.

Είμαι ο 3ος που δεν του άρεσε, αν μέτρησα σωστά;

Δημοσ.
Είδα τον πιλότο. Δε γέλασα. Είδα το επόμενο. Σε μια σκηνή γέλασα. Είδα το 3ο. Μπααα. Είδα μέχρι τη μέση το 4ο και το παράτησα. Κάνοντας σύγκριση με το Modern family μου φάνηκε απίστευτα μέτριο.

Ντισλαικ ναουμ

Δημοσ.

Παντως απ' οτι θυμαμαι οι σεζον 3-4-5 ειναι πολυ περισσοτερο αστειες απο την πρωτη.

Εγω το βλεπω ακομη και ειμαι ικανοποιημενος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πλέον έχει καταντήσει βαρετό το όλο κυνηγητό Tracey-Jenna. Ούτε ο Kenneth δεν το σώζει. Αλλα αν επικεντρωθούν στο Jack-Liz η σειρά μπορεί ακόμα να διασκεδάσει. Γέλασα πολύ με το τελευταίο επεισόδιο, στις φάσεις με Baldwin-Fey

Δημοσ.

ρε κι εγω δεν τους μπορω αλλο. ΚΑΝΕΝΑΝ τους με εχουν κουρασει ε. βλακες.

μονο λιζ-τζακ συνεχιζουν ακαθεκτοι αλλα δεν ξερω αν αξιζει ολοκληρο 20λεπτο για μονο 5λεπτα τους!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυνατό Λιζ+Τζακ επεισόδιο, με καλή εμφάνιση του Dr. Spaceman :P

Είχα καιρό να ευχαριστηθώ έτσι επεισόδιο 30 Rock.

Κλασσικά, Tracy-Jenna αδιάφοροι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...