Προς το περιεχόμενο

Αιωνιο loading των Internet Browsers

harrkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συντροφοι!Εδω κ λιγο καιρο χρησιμοποιω αλλο router απο αυτο που χρησιμοποιω συνηθως...Κ ενω ολα πηγαιναν καλα ξαφνικα και ο Mozila κ ο IE για καποιο ανεξηγητο λογο δεν φορτωνουν καμμια σελιδα...Internet εχω κανονικα αφου το Vuze λειτουργει επι 24ωρου βασης...Δοκιμασα να σβησω και το cache κ παλι τπτ...Καποιος διαβασα ειχε το ιδιο προβλημα ωστοσο μαλλον το ελυσε μονος του...Εχει κανεις καμια ιδεα???

Δημοσ.

καλημερα συντροφε!

Δλδ μας λες οτι υπάρχει σύνδεση του router με τον ISP και εσένα δεν σου ανοίγει σελίδες?

στην σελίδα του router μπορείς να συνδεθείς ή ούτε και εκεί?

Δημοσ.

Τα ιδα και στη σελιδα του router..Αυτο που με τρελαινει ειναι οτι διπλα στο laptop (το οποιο εχει το προβλημα)εχω το pc κ αυτο δν εχει κανενα προβλημα να συνδεθει στο internet με σω του ιδιου router! Αρα κατι πρεπει να πειραξω στις ρυθμισεις του laptop αλλα δν ξερω τι..:-(

Δημοσ.
Κάποιο firewall ή antivirus με τείχος Internet το κόβει. Παίξε με αυτές τις ρυθμίσεις.

Και εγω ετσι πιστευω...το εχω παθει αυτο με το nod32 internet security κ απο τοτε δ ξαναβαλα suite παρα μονο antivirus...ψαξε λιγο τις ρυθμισεις του antivirus που εχεις και αμα δεν βρεις κατι προτινω να το βγαλεις κ να βαλει καποιο αλλο

Δημοσ.

Αν εχεις nod βγαλτο και ξαναδοκιμασε? προσπαθησες να ανοιξεις την σελίδα του ρουτερ απο το λαπτοπ? το nod θα φταιει να ξέρεις!!! το έχω πάθει!!!

Δημοσ.

Τλκ εφταιγε το suite αν κ το εχω βαλει απ' τα Χριστουγεννα ακομα...Κριμα, θα ξαναβαλω το απλο nod32 παροτι μ' αρεσε το suite...Ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...