gary.. Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το modem μου και όταν φτάνω στο σημείο όπου πρέπει να περάσουν τα αρχεία στον σκληρό, μου βγάζει: File not found: Internet Connect.app Δεν ξέρω άμα είναι σημαντικό αλλά μέχρι τώρα δανείζομαι το wireless ενός γείτονα και ενώ μπαίνει κανονικά στο internet δεν μπαίνει σε webpages. Έχω κατεβάσει και το Firefox μήπως έφταιγε το safari αλλά πάλι το ίδιο. Είναι το πρώτο μου Mac οπότε τώρα το μαθαίνω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 τσίμπα ένα router. σοβαρά τώρα. δεν νομίζω να βγάλεις άκρη με το usb και το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gary.. Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μάλιστα.. Το πρόβλημα με τις webpages λύνεται ή μήπως με πήρε χαμπάρι ο γείτονας..;(αν και δεν νομίζω γιατί μπαίνει κανονικά).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μάλιστα.. Το πρόβλημα με τις webpages λύνεται ή μήπως με πήρε χαμπάρι ο γείτονας..;(αν και δεν νομίζω γιατί μπαίνει κανονικά).. μπορεί να σε πήρε γραμμή ο γείτονας ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.